Şimdi Ara

Boğaziçi elektrik elektronik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
2
Favori
2.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu boğaziçinin ilk 100e girmiş öğrenciler için tanıdığı ayrıcalıklar ya da avantajlar var mıdır? Okuyan ya da bilgisi olan yazarsa çok sevinirim

• Bedava yurt (ilk 10 a superdormda tek kişilik daire, ilk 50 ye başka yurt ilk 100 e başka genelde kuzey kampüsü yurtlari olur ama hazırlık okuyacaksın o zaman 1 sene kilyos akar..)

Yemek bursu.

Ve sanıyorum 300-400₺lira,tebriklerr
  • Sürçme kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk 10a derken ilk 10dan yerleşene mi yoksa bölğme yerleşenler içinden ilk 10da olana mı tek kişilik daire , bir de sanırım okuldaki yurt spor salonu yemek falan hep ücretsiz oluyormuş ? Artı bir bursun olduğunu bilmiyordum . Bir de kuzey kampüslerinde yurtların kalitesi falan nasıldır bilgi verirseniz çok teşekkür ederim , ayrıca iyi dileklerin için teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozenc70

Hocam ilk 10a derken ilk 10dan yerleşene mi yoksa bölğme yerleşenler içinden ilk 10da olana mı tek kişilik daire , bir de sanırım okuldaki yurt spor salonu yemek falan hep ücretsiz oluyormuş ? Artı bir bursun olduğunu bilmiyordum . Bir de kuzey kampüslerinde yurtların kalitesi falan nasıldır bilgi verirseniz çok teşekkür ederim , ayrıca iyi dileklerin için teşekkür ederim :)

Hayır bildiğin Türkiye'de MF ilk 10, bölümde değil tabiki :)
    Ben bogazicinde degilim Koçta okuyorum, bounda okuyan çok arkadaşım var yurtlarının nasıl olduğunu gerçekten bilemem ama şikayetçi degiller bayağı memnunlar hallerinden Rica ederimmm her zaman..

Hocam çok teşekkür ederim bilgiler için :) koç tıpı önerir misin peki koçun burs imkanları nasıl aileme yük olmak istemiyorum zaten durum pek iyi değil
  • quote:

Hocam çok teşekkür ederim bilgiler için :) koç tıpı önerir misin peki koçun burs imkanları nasıl aileme yük olmak istemiyorum zaten durum pek iyi değil

Ovvv naptin kardes sen ya.. baya kararsız kalmışsın.. ilgi ve alakan hangi alana yönelikse onu seçmelisin. Ama ben Koç tıp derim yani boun ee nin yaninda esamesi okunmaz hiç kusura bakmasınlar gerçek bu

Benim de ailemin durumu iyi değildi ben de o yüzden koç yazdım bogazicinden vazgeçip.. ekonomik olarak rahatim

Hocam kararsızlıkta zirveyim şu an inanamazsın ,mesleği yapan insanlarla görüşüyorum doktorun dediği de bana uygun mühendisin dediği de tm sıralamam da fena değil boğaziçi işletme mezununun dediği de uygun yemin ediyorum eğitim sistemimiz berbat profesyonel öğrenciyim ama ne meslek yapabilirim bilmiyorum :D koçun burs imkanları nasıl ki ?
    Asıl Koç tıpın esamesi Boun ee nin yanında esamesi okunmaz oraya 2k danda Ada'm gidiyor ama Boun makine bile 1300 le kapatıyor. Ki bounun vereceği hayata bakış açısı vs hiçbir kurum veremez.

Kardeş sıralamanı atta ona göre yorum yapiyim arkadaş buraları tam bilmiyor ben yardımcı olmaya çalışiyim.
  • Hocam mf4 ham 53 obpli 88 mf3 ham 88 obpli 110 tm1 de obpli 720 falan olması lazım
  • ozenc70 O kullanıcısına yanıt
    Hocam superdorm yurtları ve burslar ilk 30 a maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sürçme

quote:

Ovvv naptin kardes sen ya.. baya kararsız kalmışsın.. ilgi ve alakan hangi alana yönelikse onu seçmelisin. Ama ben Koç tıp derim yani boun ee nin yaninda esamesi okunmaz hiç kusura bakmasınlar gerçek bu

Benim de ailemin durumu iyi değildi ben de o yüzden koç yazdım bogazicinden vazgeçip.. ekonomik olarak rahatim

Alıntıları Göster
    kardeş koç tıp falan boş boğaziçi ee her zaman türkiyenin en gözde bölümüdür ve öyle kalacaktır. o sıralamadan da tıp yazarsan kusura bakma ama pişman olma ihtimalin %95 tıpçıların halini görüyosun dertlerini kimseye anlatamıyolar aile durumunu falan dert etme boğaziçi derece öğrencilerine her manada sahip çıkar ailene tük olmayacak şekilde bursunu verirler hatta yurtta da kalacağın için üstüne para bile arttırırsın tam sıralaman kaçtı ?

• Hiç bir avantajım yok yani ilk 30 olmadığı sürece?
  • ensargarip E kullanıcısına yanıt
    Üstte yazmıştım hocam ham 53 obpli 88 mf4
    Hocam direkt yok ama burs kuruluna başvurursanız elbet yardımcı olurlar bi şekil düşünürler. Üniversitede içinde görev verirler vs ama Koç burs konusunda daha iyi olacaktır 2 bin liraydı galiba yanılıyorda olabilirim ama zaten bide ilk 100 bursu vs Koç daha iyi olabilir. Ama çok sıkıntı olmayacaksa gözün kapalı Boğaziçi yaz geç
  • Çok teşekkür ederim hocam :) En olmadı tobb tıp yazmayı düşünüyorum zaten ya da bilkent ee kafam karmakarışık
  • Superdorm evet öyle ama ilk 100 e de var kuzey yurdu

Koç tıp turkiye nin en iyi tıp fakültesidir aksini iddia eden gülerim, arkasında kocaman bir vakıf ve büyük hastaneler var Amerikan hastanesi koç üniversitesi hastanesi.. Ve tıp bölümümüz okulumun en değer verdiği bölüm, devasa yatırımlar yapıyor adamlar aklınız hayaliniz durur, bogazicinde ne kadar ödenek ve imkan var Allah askina sen soyle imkanları hic bir olur mu?
    Zaten iki ayrı bölümden söz ediyoruz karsilastirmamiz yanlis kendi adima hata ettim.. boğaziçi Ee tabiki markadır burda arkadasin yapması gereken kendine bir meslek secmek ilgisi ve hedefleri doğrultusunda..

Not: koç tıp size gelse koşa koşa gidersiniz sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sürçme -- 22 Temmuz 2016; 3:36:35 >
    O sıralamayı yapsam koşa koşa Boun ee ye giderdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1AD08D0F1

Hocam direkt yok ama burs kuruluna başvurursanız elbet yardımcı olurlar bi şekil düşünürler. Üniversitede içinde görev verirler vs ama Koç burs konusunda daha iyi olacaktır 2 bin liraydı galiba yanılıyorda olabilirim ama zaten bide ilk 100 bursu vs Koç daha iyi olabilir. Ama çok sıkıntı olmayacaksa gözün kapalı Boğaziçi yaz geç
    koç u yazarsan kısa vadede bi avantajın olur bursdan dolayı ve mezun olduğunda eğer uzman olursan 60 bin uzmandan biri pratisyen olursan 85 bin pratisyenden biri olacaksın ama boğazici ee den mezun olursan sen bir boğaziçi mezunu mühendissin bırak türkiyeyi tüm dünyada aranacak bir insansın artık geleceği görmeye çalış 3 balığı oltaya tercih etmemelisin :)
    Hocam ne olur tartışmayın yahu ikiniz de düşüncelerinizle bana çok yardımcı oluyorsunuz ben iki üniversiteyle de görüşüp tekrar görüşlerinizi almak isterim , tartışmayın yahu işte :D
    Hocam Koç dururken tobb yazmak bilemedim ama ee konusunda Bilkent Ve Boun iki ezeli rakiptir. Ben olsam yine Boun derdim orası ayrı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.