Şimdi Ara

Boğazda fındık gibi bir şey varmış hissi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhabalar. Boğazımda sanki fındık büyüklüğünde bir şey varmış gibi hissediyorum yutkunma vs. engellemiyor fakat bu sadece Akşamları ortaya çıkıyor. Sabahları hiçbir sıkıntı veya hissiyat yok. Sizce neden böyle bir şey oluyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• aynen bana da bazen oluyor :S
  • Bendede var ,gece yemekten sonra oluyor,allerjik tepkime
    Süt ve süt ürünleri yediğimde daha belirginleşiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    AA Olabilir bu aralar çok süt ürünleri tüketiyorum biraz dikkat edeyim belki benim de sütten dolayı oluyordur

• Sigaradan veya reflüden kaynaklı boğazda tahriştir. Bu nedenle orada tamir niyetiyle balgamla sıvanıyordur oda orda baskı yapar diye düşünüyorum.

• erdincerdinc E kullanıcısına yanıt
    Hocam sigaram yok. Bildiğim kadarıyla reflü de yok fakat bu aralar çok Asitli içecek tüketiyorum özellikle kola. Bundan dolayı olabilir mi?

• Reflü yok diye birşey yok. Herkeste reflü olur. Kiminde kroniktir her zaman , kiminde günde 3-5 kere olur. Sigara içmiyorsanız akşam yediklerinizden kaynaklıdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lastiğimde böyle bir yara var
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorunlarla doktora gittim reflüye bağlı tahriş çıktı. Endoskobi yaptılar. Mide üst kapağım gevşekmiş. Bu yüzden reflü oldukça tahriş oluyor ve takılma hissi veriyor boğazda. Her reflü hastasında bu belirti olmayabilir.

• Bademcik taşlari hocam bu. Temizleteceksiniz bişey kalmayacak. Eğer ben kusmam diyorsaniz google a bademcik taşları nasıl temizlenir yazın ve izleyin. Dedigimi anlayacaksiniz

• Süt ve kola yazmışsınız. Kesinlikle bunlardandır. Bir süre ara verin aksam az yiyin. Oradaki defarmasyonun düzelmesi gerek. Yinede doktora gitmekte fayda var. Ayrıca sabahları ağızda ağır koku ve hapşurunca koku oluşuyor olabilir. Esenlikler

• Büyük ihtimalle orada bir tahriş olmuş yediğiniz bir besin fazla ogutulmeden sürtme dolayı tahriş yapmıştır yediğiniz besinleri iyice oguterek yiyin bir kaç gün sıvı gıdalar alın duzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksamlari az yemeyi deneyin belkı zamanla faydasi olur.reflu ise bogaz tahrisı kacinılmaz hatta bogularak uyanmaya kadar ilerleyen refluler var.en iyisi doktora gorunup teshıs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.