Şimdi Ara

Boğaz'da dev ticari gemi yalıya çarptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul Boğazı'nda dümeni kilitlenen çok büyük bir dökme yük gemisi yalıya çarptı. Yalı kısmen yıkıldı.

Kaza Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün altında Anadolu Hisarı mevkisinde meydana geldi.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201804071032942672-bogaz-gemi-yali-carpti/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tarihi yalının gitmesine mi üzülsek yoksa özenti gençliğin holy shit,oh my god vb. gibi onların diliyle cool sözler söylemesine mi üzülsek bilemedim..Gençlik ne ara bu kadar mallaştı..İngilizce kelime kullanmasın anlamında demiyorum.İngilizceyi keşke herkes iyi derecede konuşsa.Ama bu sözler özentiliktir..Bir tanesi orada streamden canlı yayın yaptı.Hadi o haberi vermek için ingilizce konuştu.Peki diğer özentilere ne demeli..Elinde şarap kadehi telefonla video çekip saçma sapan klişe film repliklerini kullanmalarına ne demeli..Şu yobazlarla medeniyetin kavgasını yaparken sözde kendine medeni diyenlerin bu kadar aşağılık kompleksine girmesine ne demeli..
  • Normal bir olay. O kadar gemi geçiyor birinin dümeni de kitlenmiş yalıya vurmuş.
  • İstanbulda son 3 günde garip garip olaylar olması,daha garibi de bu olayları dile getirdiğimizde konuların silinmesi,hayırlısı.
  • Yaliya çarpacak vakit bulmuş ama demir atmaya vakit bulamamis galiba

• bluraydisk B kullanıcısına yanıt
    Bisiklet mi durduruyorsun 225x32m ebatlı yük gemisi o

• bildiğim kadarıyla kanal istanbul bu sorunu ortadan kaldırıp dümdüz bir rota çiziyor ? bilenler bi aydınlatsın beni ya
  • Bu yalı onarılmaz,tez vakte yıkıla yerine 30 katlı apartman dikile....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah ım kaza videosunu gördüm kazadan çok videoyu çeken mallar konuşuluyor. Hele orda bir tane insta kızı var sürekli ' ay çekiyomusun' demez mi. Amacı banada verde instada paylaşayım daha çok erkek takip eder beni.
    Öfdfd my god diyen mi dersin holi şit diyen mi dersin ölen kalan varmı kimsenin şeyinde değil. Akıllarınca dikkat çekmeye çalışıyorlar
  • Olan gariban zenginin yalısına oldu.

• Bogazda yalim yok, kafam rahat uyuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Allah ım kaza videosunu gördüm kazadan çok videoyu çeken mallar konuşuluyor. Hele orda bir tane insta kızı var sürekli ' ay çekiyomusun' demez mi. Amacı banada verde instada paylaşayım daha çok erkek takip eder beni.
    Öfdfd my god diyen mi dersin holi şit diyen mi dersin ölen kalan varmı kimsenin şeyinde değil. Akıllarınca dikkat çekmeye çalışıyorlar
    Aptal insanlar..

• Gemiyi satsalar o yalının parasını ödeyemezler.

• Yalı kısmen mi yıkıldı Ortada yalı kalmamış arkadaş, sadece halı kalmış
  • Salvatuon kullanıcısına yanıt
    Öyle deme hocam onlar tarihi yalılar . İstanbula güzellik katan silüetler. Valla benim içim acıdı . Tarihi eser sonuçta .
  • Tarihi yalının gitmesine mi üzülsek yoksa özenti gençliğin holy shit,oh my god vb. gibi onların diliyle cool sözler söylemesine mi üzülsek bilemedim..Gençlik ne ara bu kadar mallaştı..İngilizce kelime kullanmasın anlamında demiyorum.İngilizceyi keşke herkes iyi derecede konuşsa.Ama bu sözler özentiliktir..Bir tanesi orada streamden canlı yayın yaptı.Hadi o haberi vermek için ingilizce konuştu.Peki diğer özentilere ne demeli..Elinde şarap kadehi telefonla video çekip saçma sapan klişe film repliklerini kullanmalarına ne demeli..Şu yobazlarla medeniyetin kavgasını yaparken sözde kendine medeni diyenlerin bu kadar aşağılık kompleksine girmesine ne demeli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Wayne -- 7 Nisan 2018; 21:21:5 >
  • Aşkım ev boş gelsene

Boğaz'da dev ticari gemi yalıya çarptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Wayne

Tarihi yalının gitmesine mi üzülsek yoksa özenti gençliğin holy shit,oh my god vb. gibi onların diliyle cool sözler söylemesine mi üzülsek bilemedim..Gençlik ne ara bu kadar mallaştı..İngilizce kelime kullanmasın anlamında demiyorum.İngilizceyi keşke herkes iyi derecede konuşsa.Ama bu sözler özentiliktir..Bir tanesi orada streamden canlı yayın yaptı.Hadi o haberi vermek için ingilizce konuştu.Peki diğer özentilere ne demeli..Elinde şarap kadehi telefonla video çekip saçma sapan klişe film repliklerini kullanmalarına ne demeli..Şu yobazlarla medeniyetin kavgasını yaparken sözde kendine medeni diyenlerin bu kadar aşağılık kompleksine girmesine ne demeli..
    Aynen,dediğiniz tipler harbiden avrupaya defolup gidip dönmeseler çok iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 7 Nisan 2018; 22:40:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçamayan Pegasus

Bisiklet mi durduruyorsun 225x32m ebatlı yük gemisi o
    Pilotun dediğine göre demir atmakta baya bir geç kalınmış. Rotalar çizilirken mesafeler ayarlanır hız akıntı hava vs. her türlü durum hesaplanır demir ile gemiyi kurtarmaları gerekirdi. Ya pilot ya kaptan yada makinacıların suçu vardır mutlaka.

• Uçamayan Pegasus kullanıcısına yanıt
    Atletle tank durduruyorlar da çapayla gemi niye durmasin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Wayne

Tarihi yalının gitmesine mi üzülsek yoksa özenti gençliğin holy shit,oh my god vb. gibi onların diliyle cool sözler söylemesine mi üzülsek bilemedim..Gençlik ne ara bu kadar mallaştı..İngilizce kelime kullanmasın anlamında demiyorum.İngilizceyi keşke herkes iyi derecede konuşsa.Ama bu sözler özentiliktir..Bir tanesi orada streamden canlı yayın yaptı.Hadi o haberi vermek için ingilizce konuştu.Peki diğer özentilere ne demeli..Elinde şarap kadehi telefonla video çekip saçma sapan klişe film repliklerini kullanmalarına ne demeli..Şu yobazlarla medeniyetin kavgasını yaparken sözde kendine medeni diyenlerin bu kadar aşağılık kompleksine girmesine ne demeli..
    Madem bu mallardan daha zekisin. Bu sozcukleri kullanan arkadaslarin gurbetci olabilecegini hic hesap ettinmi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.