Şimdi Ara

Boğaz' da Bu menü 50 tl yerine sadece 31.90 !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.821
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Balık sezonunun başlaması ile siz değerli forum üyeleri için sevdiklerinizle keyif alabileceğiniz bir ortamda,özel fiyatlı fiks menü oluşturduk.Fiyat 1 kişi içindir.

Bu menü sınırlı sayıda kişi içindir.Lütfen Telefon ile rezerve yaptırınız.

Tarihi Bizim Restaurant

www.bizimrestaurant.com.tr

Rezerve Tel: 0 212 262 05 04
    0 212 262 31 27

-Mezeler

Bakla fava

Acılı ezme

Patlıcan salatası

Salata

-Ara sıcak

Midye tava veya balık böreği

-Ana yemek

Porsiyon palamut ,istavrit veya hamsi

Seçiminize bağlı bir adet içeçek

Çay kahve İkramdır.

Meyve veya irmik tatlısı

Tarihi Bizim Restaurant

Kefeliköy Cad.No.27 Kireçburnu, Tarabya ,Sarıyer,İSTANBUL

Not:İçecek her ekstra için 6 tl dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the avicenna -- 29 Eylül 2012; 16:23:40 >

• Levrek veya çipura yerine lüfer olsaydı...
  • "Bence" fiyatı uygun değil, 1 kişi için çok para. 1 içecekle de kimsenin yetinmeyeceğini varsayarak o hesap (alkollü) 100'ü rahat bulur. Örnek olarak Antalya'dan bir seçenek (benzer menünün 2 kişilik alkolsüz olanı 25 TL, alkollüsü 35 TL):

(Tamam İstanbul ile Antalya aynı değil, ama bu kadar da fark olmaması lazım bence.)

http://www.sehirfirsati.com/deals/antalya/mey-balik-evi-zengin-menu/9921892
  • Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Levrek veya çipura yerine lüfer olsaydı...

"Bence" fiyatı uygun değil, 1 kişi için çok para. 1 içecekle de kimsenin yetinmeyeceğini varsayarak o hesap (alkollü) 100'ü rahat bulur. Örnek olarak Antalya'dan bir seçenek (benzer menünün 2 kişilik alkolsüz olanı 25 TL, alkollüsü 35 TL):

(Tamam İstanbul ile Antalya aynı değil, ama bu kadar da fark olmaması lazım bence.)

http://www.sehirfirsati.com/deals/antalya/mey-balik-evi-zengin-menu/9921892Lüfer ' ün ucuzlamasını beklemekteyiz.
    @unsal7 60 tl ye sınırsız menüde mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

"Bence" fiyatı uygun değil, 1 kişi için çok para. 1 içecekle de kimsenin yetinmeyeceğini varsayarak o hesap (alkollü) 100'ü rahat bulur. Örnek olarak Antalya'dan bir seçenek (benzer menünün 2 kişilik alkolsüz olanı 25 TL, alkollüsü 35 TL):

Biri Antalya, diğeri ise İstanbul'da ve boğaza bakıyor. Bırakın da bu kadar fark olsun bence. Her iki yerinde kirası bir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Biri Antalya, diğeri ise İstanbul'da ve boğaza bakıyor. Bırakın da bu kadar fark olsun bence. Her iki yerinde kirası bir mi ?

Mesajımı tam anlamıyla okuduysanız benzer şeyleri belirttiğimi görmüş olup bu mesajı yazma gereği duymazdınız sanırım... Tabii ki fark olacak, aksini iddia etmiyorum ki... Ama bu kadar fark etmemesi lazım, ben de İstanbul'da 15 yıl yaşadım, hatta İstanbul'daki birçok mekan Antalya'ya göre daha ucuz, paylaştığım linkteki mekanı bilmiyorum açıkçası, kıyaslama olsun diye koydum, ama Antalya ile İstanbul'daki "eşdeğer" (boğaz manzarasını dahil etmeden) mekanları kıyaslama imkanınız var ise, İstanbul genelde daha uygun. Antalya'da turizm muhabbetiyle öyle bir kazıklar var ki, aklınız şaşar...

• Yahu saçma sapan kıyaslama yapmayın evet antalyada pahalıdır kimsenin lafı yok. ama boğazda yemek 45 tl iken bile bence gayet uygun. Fix menüler alkollü şekilde 60dan başlıyor çünkü.

100 liraya çıkarsanız bile iyi olmuş oluyor. Sarıyer benim gibi beşiktaş,mecidiyeköy taraflarında olanlar için biraz uzak kalmış sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20/50 yerine 15/40 nasıl olur ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Mesajımı tam anlamıyla okuduysanız benzer şeyleri belirttiğimi görmüş olup bu mesajı yazma gereği duymazdınız sanırım... Tabii ki fark olacak, aksini iddia etmiyorum ki... Ama bu kadar fark etmemesi lazım, ben de İstanbul'da 15 yıl yaşadım, hatta İstanbul'daki birçok mekan Antalya'ya göre daha ucuz, paylaştığım linkteki mekanı bilmiyorum açıkçası, kıyaslama olsun diye koydum, ama Antalya ile İstanbul'daki "eşdeğer" (boğaz manzarasını dahil etmeden) mekanları kıyaslama imkanınız var ise, İstanbul genelde daha uygun. Antalya'da turizm muhabbetiyle öyle bir kazıklar var ki, aklınız şaşar...

Bu menüde kar amacı gütmemekteyiz.Amacımız müşteri sirkülasyonunu artırmak ve insanların bundan faydalanması.İster inanın ister inanmayın ama aylık kiramız 11500 tl
    dir.İşletmemiz de bu fiyattan bir daha yararlanmanız eylül ayı bittikten sonra mümkün değildir.

Saygılar

• Peki, başlık sahibi arkadaştan özür dilerim ve kendi nick'iyle "excuse me" der ve çeker giderim.

Not: Başlığı açan arkadaşa hoşgörüsü ve verdiği seviyeli cevaplardan dolayı teşekkür ederim. En azından yapılan yorumlara açık bir arkadaş...
  • Resimlere göre mekan hoş görünüyor. Ayrıca Boğaz'da olması da çok iyi. Bence güzel bir fiyat. Denenebilir.
  • Bu tarz menülerde balığın tazeliği,yemek kalitesi ve hijyende çok önemlidir.Eğer bunlar sağlanmışsa fiyat çok iyi bence..Boğazda 20 liraya bir bardak çay satan yerleri görünce bu gayet iyi..
  • fıyat kesınlıkle cok makul

bu fıyatın uygulanması ıcın rezervasyonda veya hesap odenırken herhangı bısey belırtmeye gerek varmı.

yoksa kapıdan giren herkese fıx menu aynımı ?

kesınlıkle denemek nıyetındeyım

hatta keske sureklı musterılere bu tıp fırsatlarıda sureklı kılan bı sistem olsa
  • Tazelik ve hijyen konusunda içiniz rahat olsun gelip yarı açık mutfağımızı'da görebilirsiniz.

quote:

fıyat kesınlıkle cok makul

bu fıyatın uygulanması ıcın rezervasyonda veya hesap odenırken herhangı bısey belırtmeye gerek varmı.

yoksa kapıdan giren herkese fıx menu aynımı ?

kesınlıkle denemek nıyetındeyım

hatta keske sureklı musterılere bu tıp fırsatlarıda sureklı kılan bı sistem olsa

Bu fiyatın uygulanmasın'da gün saat konusunda sınır yoktur.İşletmemiz terasla birlikte 180 kişiliktir.Sadece rezervasyon'da eylül'e özel menü, kaç kişi olacağınız ve gün ,saat belirtmeniz yeterlidir.Geldiğiniz'de kendinizi tanıtmanız kafidir.

Saygılar
  • Önünde ispark vardır. Otopark sorununuzda yoktur. Ayrıca konum itibariyle trafik çileside çekmezsiniz.
    Sessiz, sakin, kendi çapında iyi bi mekandır. Balıkları aldıkları yer yıllardır belli olduğu için kalitesi konusunda çok sıkıntı çıkmaz.
    İçecek içinde girerken anlaşırsınız yav.

Kişi başı 30 TL. ye sadece meze yiyerek çıkamıyorum ben yeniköyde. Hatta akşam gidicez yine, bakalım nolcak.
    Herşeyi kendi sınıfında karşılaştırmak lazım.
    Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanların sayısı gitgide artıyor DH de.
  • çok ucuzmuş hakkaten hamgburgerin 10 lira oldugunu dusunursek
  • fiyat bence de iyi duruyor.. yeri bogaz olmasa ayni menu 15-20 lira eder max bence ama iste bogaz abi :)) arkadaslarla goruseyim uygun gun ayarlayabilirsek geliriz yeriz iyi-kotu yorumumuzu da yapariz ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • begenmeyenler de sanırısın her hafta bogaza gidip 500-600 hesap bırakıp gelıyor...

çok iyi fiyat.
  • quote:

Önünde ispark vardır. Otopark sorununuzda yoktur. Ayrıca konum itibariyle trafik çileside çekmezsiniz.
    Sessiz, sakin, kendi çapında iyi bi mekandır. Balıkları aldıkları yer yıllardır belli olduğu için kalitesi konusunda çok sıkıntı çıkmaz.
    İçecek içinde girerken anlaşırsınız yav.

Kişi başı 30 TL. ye sadece meze yiyerek çıkamıyorum ben yeniköyde. Hatta akşam gidicez yine, bakalım nolcak.
    Herşeyi kendi sınıfında karşılaştırmak lazım.
    Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanların sayısı gitgide artıyor DH de.

Çok güzel özetlemişsiniz.Teşekkürler.

quote:

fiyat bence de iyi duruyor.. yeri bogaz olmasa ayni menu 15-20 lira eder max bence ama iste bogaz abi :)) arkadaslarla goruseyim uygun gun ayarlayabilirsek geliriz yeriz iyi-kotu yorumumuzu da yapariz ;)

Bekleriz efendim. :)

• Dun aksam esımle gittim bu restorana.

Yemeklerde servis te cok guzeldi.

denemek ısteyen arkadaslara onerımdır
  • içki servisi de var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.