Şimdi Ara

Boeing 747 & Nature dergisi ve evrim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ünlü İngiliz matematikçi ve astronom Sir Fred Hoyle, 12 Kasım 1981 tarihinde Nature dergisinde yayınlanan açıklamasında bir gerçeği şöyle itiraf eder:

"Yaşamın en küçük biriminin evrim yoluyla meydana gelme ihtimali, bir hurda yığınını silip süpüren kasırganın, toparladığı parçalarla bir Boeing 747 uçağı meydana getirmesi ihtimali kadardır."

HÜCRENİN KOMPLEKSLİĞİ

amino asitlerin dizilimi ve proteinlerin oluşumu sorunu, evrim senaryosunu geçersiz kılmak için yeterlidir. Ancak, sorun yalnızca amino asit ve proteinlerle sınırlı kalmaz: Bunlar sadece bir başlangıçtır. Bunların da ötesinde asıl olarak, hücre denen mükemmel varlık evrimciler açısından dev bir çıkmaz oluşturur. Çünkü hücre yalnızca amino asit yapılı proteinlerden oluşmuş bir yığın değildir. Yüzlerce gelişmiş sistemi bulunan, insanoğlunun halen tüm sırlarını çözemediği karmaşıklıkta bir canlı bütündür. Oysa evrimciler, değil bu sistemlerin, hücrenin yapıtaşlarının bile nasıl meydana geldiklerini açıklayamamaktadırlar. yukarıda Ünlü İngiliz matematikçi ve astronom Sir Fred Hoyle ün itiraf ettiği gibi... Bu konulara merakı olanlar için...www.evrimaldatmacasi.com www.harunyahya.org www.harunyahya.net

• quote:

Orjinalden alıntı: xserden

Ünlü İngiliz matematikçi ve astronom Sir Fred Hoyle, 12 Kasım 1981 tarihinde Nature dergisinde yayınlanan açıklamasında bir gerçeği şöyle itiraf eder:

"Yaşamın en küçük biriminin evrim yoluyla meydana gelme ihtimali, bir hurda yığınını silip süpüren kasırganın, toparladığı parçalarla bir Boeing 747 uçağı meydana getirmesi ihtimali kadardır."

HÜCRENİN KOMPLEKSLİĞİ

amino asitlerin dizilimi ve proteinlerin oluşumu sorunu, evrim senaryosunu geçersiz kılmak için yeterlidir. Ancak, sorun yalnızca amino asit ve proteinlerle sınırlı kalmaz: Bunlar sadece bir başlangıçtır. Bunların da ötesinde asıl olarak, hücre denen mükemmel varlık evrimciler açısından dev bir çıkmaz oluşturur. Çünkü hücre yalnızca amino asit yapılı proteinlerden oluşmuş bir yığın değildir. Yüzlerce gelişmiş sistemi bulunan, insanoğlunun halen tüm sırlarını çözemediği karmaşıklıkta bir canlı bütündür. Oysa evrimciler, değil bu sistemlerin, hücrenin yapıtaşlarının bile nasıl meydana geldiklerini açıklayamamaktadırlar. yukarıda Ünlü İngiliz matematikçi ve astronom Sir Fred Hoyle ün itiraf ettiği gibi... Bu konulara merakı olanlar için...www.evrimaldatmacasi.com www.harunyahya.org www.harunyahya.net

evt güzel bi misal vermiş Sir Fred Hoyle artık bıraksalar şu saçma tartışmayı yaaf

• inanmazsın olur biter
  • Yakın bu topici, hiç kimse evrim topici görmek istemiyor değil mi?
  • ya yine mi harun yahyacılar doldu hayret bir şey ya.ne manyak adamlarsınız siz kardeşim.
  • Evrim Teorisi geleceğin en büyük mizah konularından biri olacak....Niye mi???

Örneğin Amerikalı felsefeci Malcolm Muggeridge, bu konuda şöyle der:

" Ben kendim, evrim teorisinin, geleceğin tarih kitaplarındaki en büyük alay konularından biri olacağına ikna oldum.

Gelecek kuşaklar, bu kadar dayanaksız ve belirsiz bir hipotezin inanılmaz bir saflıkla kabul edilmesini hayretle karşılayacaktır"

(Malcolm Muggeridge, The End of Christendom, Grand Rapids: Eerdmans, 1980, s. 59 )

• quote:

Ünlü İngiliz matematikçi ve astronom Sir Fred Hoyle, 12 Kasım 1981 tarihinde Nature dergisinde yayınlanan açıklamasında bir gerçeği şöyle itiraf eder:

www.evrimaldatmacasi.com www.harunyahya.org www.harunyahya.net

ilginç ve duymadığımız bilgiler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu tür topiclerde önceden ben de fikrimi belirtme ihtiyacı hissederdim ama gördüm ki hiç birimiz inandığımız şeyden vaz geçmiyoruz.. Bu yüzden topiki açan arkadaşı tatlı dille uyarıyor, gidip bir sakal tıraşı oluyorum şimdi.. kıllar 5mm'yi geçince kaşıntı yapıyo bende biliyo musunuz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cins]

gidip bir sakal tıraşı oluyorum şimdi.. kıllar 5mm'yi geçince kaşıntı yapıyo bende biliyo musunuz..

Bu uyarıyı senin değil, düttürüleylayı uyaran ve kilitleyen modların yapması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayattakiler -- 16 Kasım 2005, 18:16:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: arsimsek

quote:

www.evrimaldatmacasi.com www.harunyahya.org www.harunyahya.net

ilginç ve duymadığımız bilgiler

hayret yahu, emin misin duymadığına, harun yahyayı da mı duymadın.
    elimde bu ihtimal hesabının yanlış ve çok kötü bir benzetme olduğu hakkında bir sürü ingilizce makale var, onları getirip yapıştırayım mı yani?

• Bu örnek beni sadece güldürür.

Ekmeği nemde bırakınca üzerinde oluşan mantar ve küfleri de rüzgar getiriyor dimi ?
  • Sir Fred Hoyle dediyse doğrudur ona göre

uçak yaşayan bir organizma değildir.uçak mekanik bir yapıdır.hücre ise yaşayan bir organizmadır ve biyolojiktir.uçak yaşayan bir şey değil yani böyle yazayımda iyice anlayın.

yukarıda ki bilgiler evrim teorisini çürütmek için yeterli değildir.yukarıda bilgi de yoktur zaten.harun yahya nın görüşleri=islam anlamına gelmez.buna karşı çıkanlar din düşmanı değildir.

yukarıda verilen örnek elma ile armutu karşılaştırmaktır.önce elma ile armutu ayırt edin sonra teori çürütün yarım akıllı adamlar sizi.

not:konuyu açan fox mulder fake lerine ithafen yazılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 16 Kasım 2005, 18:02:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dcocuk

Bu örnek beni sadece güldürür.

Ekmeği nemde bırakınca üzerinde oluşan mantar ve küfleri de rüzgar getiriyor dimi ?

hayır canım ekmekten oluşuyor o mantar ve küfler,

hatta pastör amca da bi deney yapmıştı zamanında bunu ispatlayan

sinekler de pislikten oluşuyor

• Bi kere evrimin çürümesi için gerekli koşullar var.Mayayı ilave etikten sonra kasenin ağzını sıkıca kapatmalıyız.Sonra üzerini birkaç bezle sararak beklemeye bırakmalıyız.Çürüyen evrim bir tür kaymak bağlayıncaya kadar bu işlem devam ettirilir.Sonra afiyetle yenir.
  • ya evrim var diyenler varmı içinizde
  • quote:

Orjinalden alıntı: IRMAK_KIZIM

ya evrim var diyenler varmı içinizde

hala "evrim çürütüldü" zannedenler kaldı mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaotika -- 16 Kasım 2005, 21:14:12 >
  • varmı yokmu bu seni niye ilgilendiriyor herkezin düşüncesi kendisine
    quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: _eDDie_

varmı yokmu bu seni niye ilgilendiriyor herkezin düşüncesi kendisine
    quote:

neden böyle bir cevap verme gereği duydun sadec birşey öğrenmek istemiştim.Yukarıda seni sorguya çeken bir sorumu vardır yada senin buna zorlayan herhangi birşey seni kınıyorum canım.Özür dileriim

• boşver o sırada biraz sinirlerim yıpranmıştı. özrün kabul edildi gereksizlerdede fake tartışmasını boşver, her yeni gelene yaparlar bunu
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _eDDie_

varmı yokmu bu seni niye ilgilendiriyor herkezin düşüncesi kendisine
    quote:

neden böyle bir cevap verme gereği duydun sadec birşey öğrenmek istemiştim.Yukarıda seni sorguya çeken bir sorumu vardır yada senin buna zorlayan herhangi birşey seni kınıyorum canım.Özür dileriim

• Ne ilginç, aaaaa yoksa bilinçli tesadüf mü??? alalala neden acaba konu dışı dahil, iki topicte aynı kişi hep aynı topicleri hortlatıyor. ve aaaaaaaaa gene ne tesadüf ki bu topicler hep evrimi çürütüyo alala ne garip bu durum. aaaaaaa bak görüyo musun? Evrim çürümüş!!! herkes evrim kitaplarını çöpe atsın daha fazla bayatlamadan neme lazım zehirlenirizzz(!)..

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.