Bildirim
bodye üye oldum gidesim yok ama
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bırak. -
her makineden 3 set halinde 10arlı yap işte. program dediğin bu. ben bi ay gittim yalnız başıma kimseyle diyaloğum olmadı. en iyisi arkadaşla gitmek tabii ama bunlar bahane değil. -
Bana hediye edebilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: jo_be
her makineden 3 set halinde 10arlı yap işte. program dediğin bu. ben bi ay gittim yalnız başıma kimseyle diyaloğum olmadı. en iyisi arkadaşla gitmek tabii ama bunlar bahane değil.
Hiç güleceğim yoktu valla her makineden çalış diyo :D -
Bende sıkıla sıkıla gidiyorum ama kilo almak için mecburum ben 4x10 hocanın yönlendirmesi ile takılıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boşver gitme 1-2 ay takılıp bırakacaksın zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: Electi
şimdi gidicem üşeniyorum
kimseyi tanımıyorum
1 saat falan çalışıyorum sıkılıyorum
program yok birşey yok
ne yapsam
Zamanla edinirsin. Ben arkadaşımla yazılmıştım tek takılmayım diye. Sonra birsürü arkadaşım oldu orda. 30-35 yaşındaki bi adamla kanka gibiydik -
quote:
Orijinalden alıntı: Gitizen
Bende sıkıla sıkıla gidiyorum ama kilo almak için mecburum ben 4x10 hocanın yönlendirmesi ile takılıyorum
bende kilo için gidiyorumda program yok
hocalar paralı
zaten salonda pahalı -
Her hareketten sonra vücudumda hissettiğim acıyı hiçbirşeye değişmem.Daha 3 ay oldu başlayalı fakat herşeyden önce özgüven geliyor insana.Özellikle dışardan farkedildiğimde yaşadığım hazzı anlatamam.Eve geldiğinde güzel bir duşa girmekten bahsetmiyorum bile.Hele ki yazın tavlayacağın hatunlardan hiç bahsetmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: KralCıplak
quote:
her makineden 3 set halinde 10arlı yap işte. program dediğin bu. ben bi ay gittim yalnız başıma kimseyle diyaloğum olmadı. en iyisi arkadaşla gitmek tabii ama bunlar bahane değil.
Hiç güleceğim yoktu valla her makineden çalış diyo :D
ilk kez üye olan birine ağırlık kaldırtacaklarını mı sanıyorsun komik insan? -
Bu spor tutku işidir , zaten sıkılı sıkıla başlıyorsan en fazla 2 ayı var sonra bırakıcaksın.Ağarlıkları basmak her hafta arttırmak seni motive etmiyorsa stresini almıyorsa zaten boşver. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KralCıplak
quote:
Hiç güleceğim yoktu valla her makineden çalış diyo :D
ilk kez üye olan birine ağırlık kaldırtacaklarını mı sanıyorsun komik insan?
Evet ilk başlayanlara temel hareketler verilir yapabildiğin ağırlıkta yaparsın problem varmı
-
Öncelikle youtube'dan bodybuilding motivation videolarını izle.
Spor esnasında kimseyle arkadaş olma zaten gir işini yap, gereksiz konuşma yapma. Spor ciddiyet işidir. Arkadaşın olsa bile salonda yüzünü görmezsin zaten herkes kendi halinde çalışır.
Before after için fotoğraf çek vücudunun. 3 ay sonra yeniden çek. Motive olursun -
quote:
Orijinalden alıntı: Thomas Anderson
bırak.
sen takılırmıydın konu dışında -
Hocaya söyle sana bir program hazırlasin aletleri nasil kullanacagini dogru hareketleri yapmayı öğretsin ya da salondan birine sor onlar yardımcı olurlar ben hep salondakilere soruyordum zamanım olmadığı için bırakmak zorunda kaldım ama nisanda tekrar başlıcam -
Bende ilk zamanlarda gitmek istemiyordum fakat şimdi salondan çıkmak istemiyorum Alışırsın zamanla merak etme.
-
bende ne zaman baslıyacagım dıye dusunuyorum 1.85 boy 73 kg kilom war omuzlarım genıs proteın tozu almam gerekırmı. birde salona yazıldıgımız zaman hocalar bizimle her zaman ilgilenmiyormu ayrietten hocalarada paramı ödeyecegiz ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X