Şimdi Ara

Bodye Başlıyorum Heycanlıyım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar vücut geliştirmeye başlamaya karar verdim öncelikle kafamda bir kaç soru var.

Ne için yapıcaksın bu sporu öncelikle derseniz kafamda şunlar var:
    -Omuzlarımı genişletme.
    -Bacak kasımı geliştirme (Futbol için oynadığım kulüpte etkili şutlar vs. )
    -Karın kası geliştirme (2-3 Baklava dilimi deniliyor sanırım onlardan olsa fena olmazdı )
    -Kol kası geliştirme.
    -Göğüs kası geliştirme.

Neyse arkadaşlar kafamda bunlar var benim eve yakın bir yere yeni spor salonuda açıldı malzemeleri gayet güzel yeni bir şekilde oraylada konusucam ama tecrübeli olan arkadaslara sunları sormak istiyorum.

-Biraz yaşıma göre kısa ve zayıfım sanırım,bileklerim de ince.Ailem arkadaşlarına bak senden kalıplı iri diye takılıyorlar ama canıma tak etti artık
    -Bu spora başlarsam boyum kısalırmı.Sadece yukardaki şeyler için gidicem vucut geliştirmeye.Hem güzel görünüm hem de futbol için dediğim gibi sert şutlar,omuz omuza mucadele vs.

Aklıma şimdilik bu kadar geldi soru cevaplarsanız sevinirim..

Söylemeyi unutmuşum..

Boy:1.60(küsür)
    Kilo:52

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuckyDown -- 5 Nisan 2010; 17:48:21 >

• Yaş ve kilo gibi unsurları yaz
  • boy kisalmaz artik eger uzama donemin bittiyse hatta sirt fln calis birkac cm daha uzarsin o baklava dedigin six packs ole kolay diil uzun sureli calisma arti yag oraninin dusuk olmasi lazim (gobek olmayacak) ama zayifsan protein tozu al yoksa iyice sonersin kas yapcam derken olani da yikarsin..kolay gelsin
  • quote:

Bu spora başlarsam boyum kısalırmı.

soru olarak bi bunu gördümHayır kesinlikle böyle bi durum olmaz.Ayrıca aşırı zayıfsan kalıp falan bekleme en fazla 2-3 cm oynama olur üst bölgede.Ayak kasları vücuda oranla daha bi belirginleşir.Ayrıca başlarsanda ilk 2 hafta kendini sakın yorma en hafif agırlıklarla çalıs vücut ilk biraz alışsın.Soru olursa özelden ulas yanıtlamaya çalısırım.
  • kas yapicam derken sakin overtraining yapma.
  • baklava o kadar da zor değil.4000 mekikten sonra sahip olabilirsin.
  • yaş 16 kas desen 3 yumurta :)

boy: 1.75
    kilo: 70

kavgada attığım yumruk paha biçilemez. önemli olan vücut yapmak değil, onu kullanabilmek. nice arkadaşlarım var kalıplı, ama dayak yiyor. kullanamıyorlar vücudunu. öncelike kendini korumayı öğrenmelisin. kung - fu ardından body gidersen sana karışamazlar. hangi nedenle geliştirmek istediğinede bağlı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spora başladım !
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -winkan-

baklava o kadar da zor değil.4000 mekikten sonra sahip olabilirsin.

saydin mi??
  • Aslında gelişme döneminde boyu kısaltmaz aksine dahada uzatır.Ama sen biraz hacim yapmaya çalış kilon az gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilorhan

quote:

baklava o kadar da zor değil.4000 mekikten sonra sahip olabilirsin.

saydin mi??

evet saydım dene gör.

• bozoklar
    edit yaptım boy kilo yaş yazdım
    quote:

Orijinalden alıntı: Knock Out

quote:

soru olarak bi bunu gördümHayır kesinlikle böyle bi durum olmaz.Ayrıca aşırı zayıfsan kalıp falan bekleme en fazla 2-3 cm oynama olur üst bölgede.Ayak kasları vücuda oranla daha bi belirginleşir.Ayrıca başlarsanda ilk 2 hafta kendini sakın yorma en hafif agırlıklarla çalıs vücut ilk biraz alışsın.Soru olursa özelden ulas yanıtlamaya çalısırım.

Aşırı zayıf değilim o kadar dediğim gibi 52 kiloyum boyumda 1.60 Birde ayak bileklerim o kadar ince değil ama o kadar kalında değil ama el bileklerim yaşıtlarıma göre ince Bu sporun bunlara etkisi olurmu.Kalıplı olmaya,yani kalıplı olmak için boy ve biraz da kilo şart hafif kaslarla birlikte ama etkisi olurmu ? Birde 4000 mekik çeksem yani şimdi bir sakatlık cıkmadan baklava kası olurmu

• quote:

Orijinalden alıntı: bozoklar

Aslında gelişme döneminde boyu kısaltmaz aksine dahada uzatır.Ama sen biraz hacim yapmaya çalış kilon az gibi.

Bunu nasıl yaparım
  • 4000 mekik ceksen en fazla ishal olursun bagirsaklara hareket gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuckyDown
    bozoklar
    quote:

quote:

Aşırı zayıf değilim o kadar dediğim gibi 52 kiloyum boyumda 1.60 Birde ayak bileklerim o kadar ince değil ama o kadar kalında değil ama el bileklerim yaşıtlarıma göre ince Bu sporun bunlara etkisi olurmu.Kalıplı olmaya,yani kalıplı olmak için boy ve biraz da kilo şart hafif kaslarla birlikte ama etkisi olurmu ? Birde 4000 mekik çeksem yani şimdi bir sakatlık cıkmadan baklava kası olurmu

30mekik x 3 set x 40 gün
    aksatmadan yaparsan olur.

• hocanı dinle, mümkün olduğunda yağsız karbonhidrat al. ve tabiki mümkün olduğunda protein tüket. yumurta ve lor peyniri snn en iyi dostun olucak ilerleyen zamanlarda. durumunuz fena değilse ortaysa annene bütün tavuk aldır. onu haşlasın annen ve etini parçalara ayırsın sende arada ye.
  • Fiyat konusunda ne dediler?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LuckyDown
    bozoklar
    quote:

quote:

30mekik x 3 set x 40 gün
    aksatmadan yaparsan olur.

kesinlikle yapma karın kaslarını yırtarsın.zaten karın kasları gün aşırı çalıştırılmaz.

• o 4000 mekiki ne kdr zamanda ve kac set cekicez?
  • o 4000 mekik ortalama.yani kişiden kişiye göre degişir.0 dan baslayan kassız göbekli birisi 4000 mekikle baklava cıkarabilir.
  • quote:

o 4000 mekik ortalama.yani kişiden kişiye göre degişir.0 dan baslayan kassız göbekli birisi 4000 mekikle baklava cıkarabilir.

6 senedir bu işi yapıyorum daha böyle bişi duymadım.İstersen 10000 tane mekik çek sistemli ve düzenli bi çalısman olmazsa hiçbişey çıkmaz.Çıksada bi işe yaramaz 2 gün çalısma bak nasıl söner geri.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.