Bildirim
Bodyde İlaç Kullanılmalımı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
İlaç kullanma sakın. Onun yerine sana bir karışım yazayım hergün spordan sonra bunu iç protein ve vitamin deposu :
Süt, süzme bal, 1 adet muz, bebe bisküvisi, 1 adet çiğ yumurta.
Süt miktarını kendine göre ayarla işte, mikserde bunları bir güzel karıştır, iç, dinlen. Çünkü kaslar ağırlık çalışırken değil, dinlenirken gelişir. Bunu içtikten sonra uyursan daha makbule geçer.
EK: Spordan 1.5 - 2 saat öncede 1 kase pirinç pilavı yersen buda sana protein takviyesi sağlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hildita -- 10 Mart 2010; 13:03:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hildita
İlaç kullanma sakın. Onun yerine sana bir karışım yazayım hergün spordan sonra bunu iç protein ve vitamin deposu :
Süt miktarını kendine göre ayarla işte, mikserde bunları bir güzel karıştır, iç, dinlen. Çünkü kaslar ağırlık çalışırken değil, dinlenirken gelişir. Bunu içtikten sonra uyursan daha makbule geçer.
EK: Spordan 1.5 - 2 saat öncede 1 kase pirinç pilavı yersen buda sana protein takviyesi sağlar.
Bilgin için sağol deniyeceğim -
quote:
Orijinalden alıntı: Oğuzmert
quote:
Orijinalden alıntı: Hildita
Bilgin için sağol deniyeceğim
Rica ederim. En azından doğal.
-
arkadaşım bende body yaptım bir süre.ilaç kullanmalı mı evet kesinlikle ama süper kaslı bir vücut yapmak istiyorsan ama ben abartmadan görsellik açısından sekil olsun diyosan gerek yok..
ama protein tozu yada amino asit kullanabilirsin.bunlar süt ürünlerinden yapıldığı için zararsız dır.ama iğne ,tarzı bilmediğin ilaçlardan uzak dur.
body de önemli olan sey 3 beyaz kuralıdır..YUMURTA,BALIK VE TAVUK...
ARKADAŞIN VERDİĞİ KARIŞIMI ZATEN HER SPORDAN SONRA KULLAN MUTLAKA -
İlaç olarak steroidleri kastediyorsan pro body ci olmayacaksan gerek yok.Protein tozu amino asit kreatin gibi supplementleri(ek besin takviyesi) rahatlıkla kullanabilirsin -
İlaç derken? Ne ilacı ? Gainer,cratein.protein tozu kullanmanın hiç bi sakıncası yok hatta bunlarsız vücut yapmak zor.Şuanda Optimum serios mass kullanıyorum ve çok farketti vücutta. bitincede hardline progainer ı deniycem.Bu sporu yapıyorsan bunlar şart hiç bir zararı yok sana kas kazandırmaktan başka tabi buna zarar diyorsan...Kolay gelsin... -
arginine nasıldır bilen var mı? almayı düşünüyorum.. -
quote:
Orijinalden alıntı: disstortion-EP
İlaç derken? Ne ilacı ? Gainer,cratein.protein tozu kullanmanın hiç bi sakıncası yok hatta bunlarsız vücut yapmak zor.Şuanda Optimum serios mass kullanıyorum ve çok farketti vücutta. bitincede hardline progainer ı deniycem.Bu sporu yapıyorsan bunlar şart hiç bir zararı yok sana kas kazandırmaktan başka tabi buna zarar diyorsan...Kolay gelsin...
Kullanırımda İlerde Sarkma Durumu Olurmu Olan Vücudunuda Kaybedersin diyorlar -
Steroid ise asla,çkü düşüyo milletin,erkekliğede zararı var -
quote:
Orijinalden alıntı: Oğuzmert
quote:
Orijinalden alıntı: disstortion-EP
İlaç derken? Ne ilacı ? Gainer,cratein.protein tozu kullanmanın hiç bi sakıncası yok hatta bunlarsız vücut yapmak zor.Şuanda Optimum serios mass kullanıyorum ve çok farketti vücutta. bitincede hardline progainer ı deniycem.Bu sporu yapıyorsan bunlar şart hiç bir zararı yok sana kas kazandırmaktan başka tabi buna zarar diyorsan...Kolay gelsin...
Kullanırımda İlerde Sarkma Durumu Olurmu Olan Vücudunuda Kaybedersin diyorlar
Protein tozu kullanabilirsin zararı yoktur fazla.Ama iğneye girme sakın ;)
-
Protein tozunu ilaç olarak adlandıran bir ülkede yaşıyoruz, yazık ki gençlerimiz boş yere okuyor, mezun olunca da işsiziz diye ağlıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Azap
Protein tozunu ilaç olarak adlandıran bir ülkede yaşıyoruz, yazık ki gençlerimiz boş yere okuyor, mezun olunca da işsiziz diye ağlıyor.
nokta -
quote:
Protein tozunu ilaç olarak adlandıran bir ülkede yaşıyoruz, yazık ki gençlerimiz boş yere okuyor, mezun olunca da işsiziz diye ağlıyor.
Aynen katılıyorum.
Whey proteine
anavar, sustanon muamelesi yapıyorlar resmen -
quote:
Protein tozunun ilaç olmadığını anlatana kadar canım çıkıyor her seferinde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X