Şimdi Ara

Bodycilere sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam gençler ben 1 aydır evde spor yapıyorum .Bir çift dumbell ve barfiks barım var.Full Body olarak çalışıyorum.Sabah 5 yumurta yiyorum.Akşamda evde ne varsa onu yiyorum(kuru fasule, pilav,çorba bazen bamya felan).Öyle hergün tavuk göğsü veya et yiyecek durumum yok.Bir de arada bebe bisküvüsü yiyorum sütle karıştırıp, o da kilo aldırıyomuş sanırım(bu arada baya zayıfım 1.84 boy 65 kilo). Yani yaklaşık kilo başına 1gr protein alıyorum, sizce böyle gelişebilir miyim ? Bir de günlük aldığım proteinin çoğunu kahvaltıda aldığım için sporu ne zaman yapmalıyım?İki sorumu da bu işte bilgili bir arkadaş cevaplarsa sevinirim.İyi tatiller herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayba but GDSFY -- 16 Temmuz 2017; 18:10:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tavuk göğsü çok pahalı değilki. Kilosu 15 tl ortalama. 1 kilo alsan 5 gün yeter. Yanına 50-100 gram makarna yap veya 3 dilim çavdar ekmeği. Bence başlangıç için kilo başına 1 gram yeterli. Ama 1 ay sonra yeterli olmayabilir yaptığın egzersize bağlı olarak. Egzersizden önce(2-3 saat önce) yulaf tarzı kompleks karbonhidrat egzersinden sonra protein daha iyi olur.

• Gelişirsin ama bi yere kadar. Gerekli ekipmanlar yoksa evde çalışmak yeterli değil. Çünkü zamanla kaldırdığın kiloları artırman gerekecek.
  • Evde olacak iş değil. Dışarı çıkman gerekli

• Yemişim lan badini topunuz bir gelin sizi kemiklerimle döverim

• Çektiğin eziyete zahmete değmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.