Şimdi Ara

Body'ye basliyacagim yardim…

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyigunler arkadaslar 12.sınıftayim sinava hazirlaniyorum.Hem sinav stresinden uzaklasmak icin body yapmak istedim.İlk olarak sizce yapmalimiyim sinava calisan biri icin derslerimi etkilermi.Eger yaparsam haftada kac gun yapmaliyim?Tessekkur ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Birer gün arayla gidersen fazla yorulmazsın.Derslerine etkisi de sana kalmış bir şey zaten 1 ay dene olmazsa bırakırsın.

Orijinalden alıntı: Mr.Rager

12. sınıfım ve bende yapıyorum.Dersleri etkileyip etkilememesi tamamen sana kalmış bir olay.Merak ettiğin şeyleri bildiğim kadarı ile cevaplayabilirim.

Kac gunde bir yapiyorsun?

• 3 yıldır bu sporla uğraşan biri olarak body çok fazla disiplin ve alaka isteyen bi spor ve yaşın çok küçük daha derslerini etkilemesi muhtemel
    İ5-2500k 3.60 GHZ Turbo Bost O.C(4.2 Ghz) ~ Z68X-UD4-B3 ~ 8 GB Kinston 1600 MHZ ~ WD Black 1 TB ~ Sapphire HD 6850 ~High Power Element 700W 80+ plus Bronze ~ A4 Tech F3 Mouse ~ 3D Extreme Pro ~ LG E22 50V Led
  • quote:

Orijinalden alıntı: wafwaf

3 yıldır bu sporla uğraşan biri olarak body çok fazla disiplin ve alaka isteyen bi spor ve yaşın çok küçük daha derslerini etkilemesi muhtemel

Tamam Saol.

• ben bu yaz haftada 6 gün gidiyordum. En son cinnet geldi bıraktım. Eğer fiziğin bozuksa ilk olarak . Karın , kol , omuz ,bacak kasları düzeliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: armynel

İyigunler arkadaslar 12.sınıftayim sinava hazirlaniyorum.Hem sinav stresinden uzaklasmak icin body yapmak istedim.İlk olarak sizce yapmalimiyim sinava calisan biri icin derslerimi etkilermi.Eger yaparsam haftada kac gun yapmaliyim?Tessekkur ederim.

şimdi sana şöyle açıklayım en kral body idmanı
    1 saat sürmekte amatör yarışmacı formu değil
    şimdi söyle hesapla
    1 saat antrenman desek 30dk gidiş 30dk geliş
    2 saat yapar
    sen evdeyken devamlı dersmı çalışıyorsun?
    cevabı ben verım hayır 2 saattan daha fazla vaktın emınım tv ve pcde gecıyordur evde
    bu sureyı spora ayırırsın kafan rahat olur dersınıde etkılemez

Orijinalden alıntı: Apalapucia

quote:

İyigunler arkadaslar 12.sınıftayim sinava hazirlaniyorum.Hem sinav stresinden uzaklasmak icin body yapmak istedim.İlk olarak sizce yapmalimiyim sinava calisan biri icin derslerimi etkilermi.Eger yaparsam haftada kac gun yapmaliyim?Tessekkur ederim.

şimdi söyle hesapla
    2 saat yapar
    cevabı ben verım hayır 2 saattan daha fazla vaktın emınım tv ve pcde gecıyordur evde

Bu sadece egzersiz kısmı. Ya beslenmeye ne diyeceksin? Beslenme ki egzersizden daha önemlidir. Ama egzersiz olmadan da beslenme çok fayda etmez. Açıkçası günü en az 6 öğüne ayırabilecek mi? Bunun için sabah kalkış saatini ayarlaması lazım, antremandan en az 2 saat önce öğle yemeğini yemesi lazım(kompleks karbonitrat ve protein). Bu zamanlamaları iyi yapması lazım. Açıkçası Body için birçok şey gerek. Para gerek, zaman gerek, disiplin gerek... her şey var. Herkes kas yapamıyor, herkes vücudunu şekillendiremiyor. Neden çünkü gerçekten çaba ve sabır istiyor. 3 ay gidip, ben body yapıyorum diyenler sadece kendi çabında yapanlardır. Bunlar yanlıştır demiyorum ama body yapıyorum diyebilmek için 1-2 sene en az bu işle uğraşmak gerek.

Ez cümle, bu işler zor. Tartıp ölçmek gerek. Eğer ki bir de okuldaysa, nasıl düzgün beslenecek bu arkadaş bilemiyorum. Ha stresten uzak demiş, o zaman bir hobi niyetine bir şeyler yapabilir ama pek etkili olmaz. Tabii ki yapsın, hobi niyetine yapılan VG yapılabilir ama ciddi şekilde yapmak zaman ister.

• quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

quote:

Orijinalden alıntı: Apalapucia

quote:

şimdi söyle hesapla
    2 saat yapar

Bu sadece egzersiz kısmı. Ya beslenmeye ne diyeceksin? Beslenme ki egzersizden daha önemlidir. Ama egzersiz olmadan da beslenme çok fayda etmez. Açıkçası günü en az 6 öğüne ayırabilecek mi? Bunun için sabah kalkış saatini ayarlaması lazım, antremandan en az 2 saat önce öğle yemeğini yemesi lazım(kompleks karbonitrat ve protein). Bu zamanlamaları iyi yapması lazım. Açıkçası Body için birçok şey gerek. Para gerek, zaman gerek, disiplin gerek... her şey var. Herkes kas yapamıyor, herkes vücudunu şekillendiremiyor. Neden çünkü gerçekten çaba ve sabır istiyor. 3 ay gidip, ben body yapıyorum diyenler sadece kendi çabında yapanlardır. Bunlar yanlıştır demiyorum ama body yapıyorum diyebilmek için 1-2 sene en az bu işle uğraşmak gerek.

Ez cümle, bu işler zor. Tartıp ölçmek gerek. Eğer ki bir de okuldaysa, nasıl düzgün beslenecek bu arkadaş bilemiyorum. Ha stresten uzak demiş, o zaman bir hobi niyetine bir şeyler yapabilir ama pek etkili olmaz. Tabii ki yapsın, hobi niyetine yapılan VG yapılabilir ama ciddi şekilde yapmak zaman ister.

etkılı olmaz kısmı kiişiden kişiye genetiksel özelliklerde aşırı derecede fark gösteriyor
    ayrıca günu 6 ogune bolmesıne gerek yok 3 ogun yese 1 ogunde proteın ıcecegı alsa yeterlı tabıkıde onemlı olan gereklı kaloriyi alabılmesıdır
    burda profesyonel yarışmaçı formundan bahsetmiyoruz çunkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruslankaraev -- 23 Eylül 2012; 21:44:06 >

• Daha ilk defa vücut geliştirmeye başlayacak birine, protein tozu alsın diyebiliyorsan seninle pek konuşmamam gerektiğini anlarım. Lütfen kimseyi yanlış yönlendirmeye çalışmayalım. Amacın yardım etmek biliyorum ama yardımın da bir âdabı olmalı. Profesyonel yarışmacı formundan bahsetmiyoruz diye de eklemişsin. İşte bu yüzden protein tozuna da gerek yok.

Kişiden kişiye göre değişir cümlesi de işi şansa bırakmak gibi bir şey. Kişiyi tanımıyoruz sonuçta.

En güzeli, soru donanım haber'in Vg ile ilgili yerine açılmalı ya da google üzerinden araştırılmasıdır.

Orijinalden alıntı: Narthyard

Daha ilk defa vücut geliştirmeye başlayacak birine, protein tozu alsın diyebiliyorsan seninle pek konuşmamam gerektiğini anlarım. Lütfen kimseyi yanlış yönlendirmeye çalışmayalım. Amacın yardım etmek biliyorum ama yardımın da bir âdabı olmalı. Profesyonel yarışmacı formundan bahsetmiyoruz diye de eklemişsin. İşte bu yüzden protein tozuna da gerek yok.

Kişiden kişiye göre değişir cümlesi de işi şansa bırakmak gibi bir şey. Kişiyi tanımıyoruz sonuçta.

En güzeli, soru donanım haber'in Vg ile ilgili yerine açılmalı ya da google üzerinden araştırılmasıdır.

neden kullanamıyormuş yeni başlayan biri protein ürünü söylede öğrenelim

• Burda ortam biraz gerilmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.