Şimdi Ara

BODY PROGRAMIM DOĞRUMU ARTI BESLENME!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle lütfen bilgili ve bu sporu yapan arkadaşlar yazsın.öncelikle aklımda bazı sorular var; bu arada boy 185 kilo 72

1-çalıştığım mekanda aletler kısıtlı(universitenin yurt salonu) 12 tane alet var mesela ilk başta tüm aletleri ordum bacak hariç ama artık bir gün göğüs pazu karın diğer çalışma günü sırt omuz arka kol çalışıyorum doğrumu?

2-tüm setleri yaparken 1 saat 30 dk tutuyordu ama şimdi 1 saatte bitiriyorum

3-ısınma olarak kürek çekiyorum 6 dakika

4-mesela göğüsten 3 hareket var diyelim bu 3 hareketi ard arda mı yapıyım yok 1 tane goğüs hareketi bitirince(4 set) başka bir kas grubunu çalıştıran hareketmi yapıyım?

• yokmu bodycı yaa
  • Spor salonuna gitmeden hareketleri doğru öğrenemezsin. Bu kadar basit. Hareketleri de doğru yapmazsan tek yaptığın hamallık olur..

Her grup için belli hareketler vardır ve hepsinin de belli sırayla yapılması lazım.. Bu sıraları da yine hoca program hazırlar verir sana..
    Örn: Dumbell Curl sonrası gidip de barbell curl yapılmaz gibi.

1.30 saat salonda çalışılmaz. 1 saatten sonra artık vücut tersine işler çünkü salgılanan hormonlar nedeniyle artık zararına çalışırsın..

Bunun gibi bir çok detaylı bilgi var. Body Building öyle kendi başına bir şey bilmeden yapılabilinecek bir spor değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

Spor salonuna gitmeden hareketleri doğru öğrenemezsin. Bu kadar basit. Hareketleri de doğru yapmazsan tek yaptığın hamallık olur..

Her grup için belli hareketler vardır ve hepsinin de belli sırayla yapılması lazım.. Bu sıraları da yine hoca program hazırlar verir sana..
    Örn: Dumbell Curl sonrası gidip de barbell curl yapılmaz gibi.

1.30 saat salonda çalışılmaz. 1 saatten sonra artık vücut tersine işler çünkü salgılanan hormonlar nedeniyle artık zararına çalışırsın..

Bunun gibi bir çok detaylı bilgi var. Body Building öyle kendi başına bir şey bilmeden yapılabilinecek bir spor değildir.

pm attım
  • beyler yokmu başka anlayan birileri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.