Şimdi Ara

Body hayatım tamamen bitti gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break the cycle -- 4 Ağustos 2019; 17:53:13 >

• Hocam bu kilo %10 yağ oranı formda halinizin fotosunu atında görelim kan değerlerinide bana atarsan bendekiyle karşılaştırıyım bi merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aç karnına mı yapıldı testler?
  • Peki belirtileri neydi de gittiniz ? Ne diye test yaptırdınız

• Bence erime konusunu karistiriyorsun. Kaslar yas ilerledikce 10%-15% oraninda kaybedilir ancak onun disinda uzun sure boyunca ac kalmadikca, yaglari enerji icin vucut erittikten sonra baska bir enerji kaynagi bulamadigi icin kaslari eritir. Senin bu kolum 50cm'den 45cm'e eridi dedigin sadece yag kaybin. Kaslarinin eridigi yok. Kollarindaki yag kutlesini kaybetmissin.

• Tabi bir de bir sürü ultrason sintigrafi mr her şey çekildi.
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    İdrar koyuydu, bir de baş dönmelerim oluyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam kalıcı hasarlara yol acarsın ömür boyu ugrasırsın aman diyim

Yağlı yiyeceklerden ve tuzlu herseyden bi süre vazgeç, kilo fazlan yoksa aynı kiloda kal

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • frostyfruit F kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaş, hemen iki yerden okuduğunuzla bilgili olduğunuzu zannediyorsunuz. İlk öncelikle gittikçe eriyorum lafına, hemen bir şeyi bildiğinizi göstermek için yazmanıza gerek yok. Onu mübala yaptık

Ki 50 cm yağmış diyor bir de. Kasın nasıl bir yapıda olduğunu bile bilmiyorsun. Kası elastik yapıda şişen, balon gibi düşün. Bu hacim alabilir veya hacimi düşüebilir. Kas kütlesi kaybetmekle, erimek arasında çok fark var.

Erime zaten, kaburgaların görünecek kadar aşırı zayıflayıp, bu duruma geldikten sonraki yağ ve karbonhidrat depolarının tamamen yakılıp bittiği durumlarda başlar.

Erime, o balon patladığında başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break the cycle -- 13 Kasım 2018; 10:22:12 >
  • Dostum steroid kullanıyormuydun?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: break the cycle

İdrar koyuydu, bir de baş dönmelerim oluyordu.
    Hmm su içtiğiniz halde idrarınız koyumuydu yani

• an4cond4 kullanıcısına yanıt
    Evet fakat etkisi yok demiyorum ama tamamen nedeni de değil. O kullandığım dönemlerde iyi bakamadım kendime. Kullanıldığı zaman vücuda zarar verecek küçücük bir kötü beslenme bile, ileride böyle çıkarıyor.
  • hocam kürü hap olarak almadınız değil mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ya arkadaş, hemen iki yerden okuduğunuzla bilgili olduğunuzu zannediyorsunuz. İlk öncelikle gittikçe eriyorum lafına, hemen bir şeyi bildiğinizi göstermek için yazmanıza gerek yok. Onu mübala yaptık

Ki 50 cm yağmış diyor bir de. Kasın nasıl bir yapıda olduğunu bile bilmiyorsun. Kası elastik yapıda şişen, balon gibi düşün. Bu hacim alabilir veya hacimi düşüebilir. Kas kütlesi kaybetmekle, erimek arasında çok fark var.

Erime zaten, kaburgaların görünecek kadar aşırı zayıflayıp, bu duruma geldikten sonraki yağ ve karbonhidrat depolarının tamamen yakılıp bittiği durumlarda başlar.

harbiden iyice saçmalamış . kas erimiyor yağlar giidyor falan

Hayatında hiç spor yapmadığı belli

Hocam bir şey dha sorucam , haftada mesela 2 gün , 30 dklık idmanlar yapsan sorun olur mu ? En azından daha fazla erimemek için? Onu da mı yasakladı doktor

• Ben merak ediyorum formda zamanındaki görüntüsü nasıl steroid li eleman neler yapabilmiş acaba diye

• Ya kasın çalıştığı her aktivite, kreatin değeri yüksek birinin kreatinini iyice yükseltiyor. Çünkü kaslar parçalandığı zaman kreatin açığa çıkıyor.

Düşün 1.50'lere çıktığı zaman 1 sene yapmadım. Ondan sonra 1.05'e düşürdüm gayet iyiydi. Düşürdükten 5-6 ay gibi bir müddet yapmadığım halde çıktı, sen düşün neden çıktı anlamış da değilim.

Ben de diyorum iyice düşmüştür başlarım ederim yok napcam bilemiyorum artık.
  • frostyfruit F kullanıcısına yanıt
    Vücut yağları bitirince kaslarımı eritip enerjiye cevirir? Tam tersi olmasın o? Vücut her zaman koruma endexli çalışır,harcadığın enerji ile aldıgın enerji ve gerekli besin oranını yakalayamazsan vücut yağları yakmaz ortaya cıkan enerji acıgı icin,aksine kaslara yönelir.Yani yağı koruma amaclı muhafaza etmek icin,kasları eritmeye başlar.Yoğun spor yapıyorsan ( özellikle kardiovaskuler spor) beslenme cok cok onemli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • break the cycle kullanıcısına yanıt
    Hocam sen spor yaptıgına eminmisin? Vücut kas yakımına oyle karbonhidrat ve yağ depolarını tukettikden sonra falan başlamaz,Kas yıkımı yağ yakımından önce de olabilir sağlıklı beslenmezsen.Vücut yağ ı sürekli muhafaza amaclı stok tutmak ister cunku.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BiggestNiko B kullanıcısına yanıt
    Ben 1.5 sene neredeyse kreatinim yükselmesin diye, 100 kiloluk bu kütle ve kasta, inanılmaz sağlıksız rejimler yaptım. İnan protein namına bir şey almamışımdır. Neden erimedi kaslarım peki ?

Vücutta yağ ve karbonhidrat kalmazsa, neye yönelicek fotosentez mi yapacak enerji için. O kas erimeleri, kasla ilgili hastalıkları olan insanlar için geçerli. Sağlıklı bireyde kas en son enerjiye çevirilir ki ben demiyorum 1.5 sene içerisinde bir sürü doktor doktor gezdim.

"Spora yaptığına emin misin" diyor bir de kendisi sanki dünyaca ünlü endokrinoloji, kas hastalıkları ve kardiyoloji uzmanı ya.

O kadar profesyonel vücutcu var sağlık nedenleriyle bu işi bıraktıktan sonra 1 tane kası eriyen adam görmedim. Çoğunun sorunu organlarında özellikle karaciğer böbrek ve kalpte çıkıyor çıkacaksa.
  • quote:

Sen daha yazdigimi anlamamissin, bana cevap yazmaya calisiyorsun. Biyoloji dersi almadin mi sen okul yillarinda? Nereden uyduruyorsunuz bunlari? Vucutta enerjinin kullanilma sirasi bellidir, bu kisiden kisiye gore degismez. Vucut kaslari cok uzun sure boyunca disaridan hicbir besin alinmamissa, yaglardan sonra mecburen kaslari yakar. Kas kutlenin degistigi falan yok. Kas kutlesinin hacmi kasi gerip germedigine gore degisir ancak kutlesi degismez. Senin kolunu goruyorum zaten fotografta, yaglarla cevrili derinin altinda.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.