Şimdi Ara

Body de 3. Aydayim gobek cikti sanki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yasim 17 boy 180-185 arasi falan emin degilim. Kilom ise 71 bundan 3 ay once 60 kilo iken 6 baklavam mevcuttu cok iyi duruyordu zayif olmam disinda. Bende baklavalarim oldugundan dolayi cok fazla karin kasi calismadim he calistim ama ustune cok gitmedim anteraman sonlarinda 5-10dk toplasan 1-2 hareket yaptim. Protein tozu falan kullanmiyorum hicbir takviye almiyorum tek yaptigim hayvan gibi yemek onume ne cikarsa ayirt etmeden yiyorum haftada 3-4 kere burger king gibi yerlerden yiyorum yatmadan once mutlaka meyve tabagi hazirlayip yiyorum ve bebek biskuvisi sut bal ceviz karisimini iciyorum her gun. Suanki durumum ise morelimi bozuyor. Eski kiyafetlerim olmamaya dar gelmeye pantalonlarin dugmesini kapatamamaya basladim. En kotusu ise artik baklavalar belli degil sadece cizgileri belli oluyor cok hafif. Sanki gobek var gibi oturdugumda katman olusmuyor ama cizgiler olusuyor yani arkadaslarinki kadar kotu degil ama gobek oldu sanki boyle bariz gobek yani. Ne yapmaliyim yemeyi kesmeyi tekrar zayiflamayi dusunuyorum acaba saglikli beslenmedigimden fast food yedigimden dolayimi anlayamadim morelim cok bozuldu bugun hicbirsey yemedim salona gidip full kosacagim yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgi düzeyin ne bilmiyorum ama ne olursa olsun bir insan hamburger yeyince ne olacağını bilir.Hamburger yediğin için form tutacak halin yok.Gece meyve tabağı olayını da bırak.Yağlanmanın en büyük sebeplerinden biri gece meyve yemek.

3 ayda 11 kilo almışsın.%90 ihtimalle bunların 8-9 kg'ı yağ.Geri kalan da su.Çünkü pro. sporcular bile 3 ayda max. 5 kg kas kütlesi kazanabiliyor.Akşam yemeğinden sonra yemek yeme.

Yediğin yemek miktarıyla kas orantılı değil.Böyle bir algı var herhalde kafanda.Bunu sil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i miss you bro -- 26 Mart 2013; 17:07:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

Bilgi düzeyin ne bilmiyorum ama ne olursa olsun bir insan hamburger yeyince ne olacağını bilir.Hamburger yediğin için form tutacak halin yok.Gece meyve tabağı olayını da bırak.Yağlanmanın en büyük sebeplerinden biri gece meyve yemek.

3 ayda 11 kilo almışsın.%90 ihtimalle bunların 8-9 kg'ı yağ.Geri kalan da su.Çünkü pro. sporcular bile 3 ayda max. 5 kg kas kütlesi kazanabiliyor.Akşam yemeğinden sonra yemek yeme.

Yediğin yemek miktarıyla kas orantılı değil.Böyle bir algı var herhalde kafanda.Bunu sil.

Bilgi duzeyim iyi degil yeniyim. Haklisiniz ama bana arkadasim kilo almak istiyorsan ne bulursan ye falan demisti kendisininde vicudu bayagi iyi. Bodye girdigimde zamaninda her gecen kilo al falan diyordu bende cok taktim cok yemeye basladim simdi kilo aldim pismanim ama eski halimede donmek istemiyorum omuzlarim genisledi goguslerim sisti kollarim sisti kanatlarim cikti. Sadece sorun suan karin kasinda. Ne yapicagimi bilemiyorum. Ne onerirsiniz kilomu vermeye baslayayim yoksa protein tozu falanmi alayim?

Edit: ayrica yakin bir arkadasim var benle ayni boyda 1-2 cm var arada 6-7 aydir calisiyor 62 kilo benim vicudum ondan daha duzgun daha toplu daha kasli duruyor ama onun karin kasi almis basini gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yengec1907 -- 26 Mart 2013; 17:57:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yengec1907

Karın kasına önem vermedim dedigin ne yapıyordun mesela? Mekik kaç sayı kaç set çekiyordun?

Yapacagın şey programına kardio eklemek ve yediklerine dikkat etmen. Protein ağırlıklı ve ölçülü miktarda kaliteli karbonhidrat ile beslenmen.

Sakın bişey yemeden spora gideyim deme. En az yemek yedikten 1 saat sonra git spor salonuna. Çevrendekilerlede kendini kıyaslama asla.
  • quote:

Merhabalar yasim 17 boy 180-185 arasi falan emin degilim. Kilom ise 71 bundan 3 ay once 60 kilo iken 6 baklavam mevcuttu cok iyi duruyordu zayif olmam disinda. Bende baklavalarim oldugundan dolayi cok fazla karin kasi calismadim he calistim ama ustune cok gitmedim anteraman sonlarinda 5-10dk toplasan 1-2 hareket yaptim. Protein tozu falan kullanmiyorum hicbir takviye almiyorum tek yaptigim hayvan gibi yemek onume ne cikarsa ayirt etmeden yiyorum haftada 3-4 kere burger king gibi yerlerden yiyorum yatmadan once mutlaka meyve tabagi hazirlayip yiyorum ve bebek biskuvisi sut bal ceviz karisimini iciyorum her gun. Suanki durumum ise morelimi bozuyor. Eski kiyafetlerim olmamaya dar gelmeye pantalonlarin dugmesini kapatamamaya basladim. En kotusu ise artik baklavalar belli degil sadece cizgileri belli oluyor cok hafif. Sanki gobek var gibi oturdugumda katman olusmuyor ama cizgiler olusuyor yani arkadaslarinki kadar kotu degil ama gobek oldu sanki boyle bariz gobek yani. Ne yapmaliyim yemeyi kesmeyi tekrar zayiflamayi dusunuyorum acaba saglikli beslenmedigimden fast food yedigimden dolayimi anlayamadim morelim cok bozuldu bugun hicbirsey yemedim salona gidip full kosacagim yardimci olursaniz sevinirim

önüne ne geliryorsa hayvan gibi yiyorsun?

HLL SPR DWM.

Başka birşey edmiyorum sana.

• Hacimlenmeyi çok yalnış anlamışsın sen. Her ne kadar kilo almaya da çalışsan, glisekmik indeksi düşük besinlerle bunu yapmalısın

Ne bulursan yeme olayı şöyle olmalı

Makarna,bulgur,lor,çökelek,kuruyemişler,süt ve süt ürünleri,peynirler,tavuk,et,balıklar < bunları patlayana kadar yiyebilirsin. (GI düşük besinler, kan şekerini bir anda zıplatmaz ve yağlanmaya neden olmaz)

Pilav,hamur işleri,beyaz ekmekler,şekerli şeyler < bunları olabildiğince yememeye çalış, yersen de çok degil tadımlık. (GI yüksek besinler, kan şekerini bir anda zıplatır ve aynı hızda düşürür, yağlanmaya sebeb olur, açlığa sebeb olur daha çok yemene sebeb olur)
  • . yanlış konuya yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Templar -- 26 Mart 2013; 19:59:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herkese yorumları için teşekkurler şuan gerçekten piskolojik çöküntü yaşıyorum bırakasım var herşeyi morelım cok bozuk sureklı oraya bakıyorum aklımdan çıkmıyor. içim rahat etmedı size resim yollamak istiyorum bıde oyle bakın ona gore yorum yapın kardio falan uğraşmak istemıyorum arkadaş dedi 1-2 ay surer dedi eritmen işin ilginc tarafı 1 hafta içinde çıktı göbek bundan 1 hafta once hiçbirşey yoktu. acaba karın çalışmalarına ağırlık versem ne kadarda tekrar baklavalar cıkar ? biri kaç set yapıyorsun diye sorumuş spora gittiğim hergun bazı gunler harıc spor sonunda 3 set 50 şer yerde yarım mekik çekiyorum o kadar. Bu arada hazır resımlerı koymusken 3 aydaki sonuc nasıl sızce azmı gelışmış çokmu nereler eksık kalmıs onuda belırtırsenız sevınırım...

BUNLAR KENDİMİ SIKTIĞIM ZAMAN =

BUNLAR İSE HİÇ SIKMADAN TAMAMEN SERBEST BIRAKTIĞIMDA =

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yengec1907 -- 30 Mart 2013; 13:10:12 >

• Bence beslenmeni düzelterek antremanlara devam et, fazla birşey yok zamanla gider o göbek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Bence beslenmeni düzelterek antremanlara devam et, fazla birşey yok zamanla gider o göbek.

hocam geçen kışda sanki böyle bir gobek cıkmıştı yazın yuzunce falan gitmişti baklavalar çıkmıştı hatta. simdiki birazdaha kotu sanki. ne kadarda gider yaza kadar gidermi yazın kendımı sıkarak gezmek ıstemıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

Bilgi düzeyin ne bilmiyorum ama ne olursa olsun bir insan hamburger yeyince ne olacağını bilir.Hamburger yediğin için form tutacak halin yok.Gece meyve tabağı olayını da bırak.Yağlanmanın en büyük sebeplerinden biri gece meyve yemek.

+1
  • olay zaten basta kopmuş
    "Merhabalar yasim 17 boy 180-185 arasi falan emin degilim. Kilom ise 71 bundan 3 ay once 60 kilo iken 6 baklavam mevcuttu cok iyi duruyordu zayif olmam disinda"

sen ektomoorf yapıda bir insansın.
    Her insanın karın kası mevcuttur.Fakat yaglarında dolayı gözükmez bu kaslar.
    Sen ektomorf bir yapıdasın ve 60 kilo iken karın kası zaten görülür ve bu bir başarı degildir bu spor icin.
    Önemli olan 70 kiloda yada 80 kiloda o kası cıkarmaktır.
    Zaten sen o sporu yapmasan bile o karın kasları ortaya cıkmıştı..

Bilmiyorum anlatabildim mi ama bu yanılgıya cevremdeki herkes düşüyor...
    1.80 küsür boya 60 kilo nedir arkadaş yazık günah..
  • Depresif adamın yorumuna katılıyorum. Mesela bendede var six pack ama yağlardan dolayı sadece ikisi gözüküyor.
    diğerleri göbek altında depoda yağların erimesini bekliyorlar. önemli olan hacimlerken o kasları çıkarabilmen. :)
  • su karın olayını bir geç oncelikle zaten seneye nisan ayına kadar hacimlenmeye bak hacim yok karın kası olsa ne olacak? seneye nisana kadar 90-95 kilo civarına mayıs - haziranda diyet-cardio ile yağları atarsın 85kilo civarında taş gibi vucut olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

olay zaten basta kopmuş
    "Merhabalar yasim 17 boy 180-185 arasi falan emin degilim. Kilom ise 71 bundan 3 ay once 60 kilo iken 6 baklavam mevcuttu cok iyi duruyordu zayif olmam disinda"

Sen ektomorf bir yapıdasın ve 60 kilo iken karın kası zaten görülür ve bu bir başarı degildir bu spor icin.

Eskidendi hocam o 60 simdi hic kilo vermeden bu kiloda calisarak cikar mi diyorsunuz?

• quote:

quote:

olay zaten basta kopmuş

Eskidendi hocam o 60 simdi hic kilo vermeden bu kiloda calisarak cikar mi diyorsunuz?

bence yag fazlan yok...
    Kilonu sabit tutup agırlıklara devam etmen lazım

Protein miktarını biraz daha fazla cıkar bakalım ne olacak...

Birşeyi yapmıyorsun ama neyi onu da sen bileceksin ?

• quote:

quote:

quote:

olay zaten basta kopmuş

bence yag fazlan yok...

Tamam hocam karina agirlik vericem calismalarda. Protein tozu almalimiyim sizce?

EDIT = hocam bide bilgili bir kisiye benziyorsunuz 3 aya gore genel gelismem nasil bana sureye gore az geldi gelisme sanki. Nerelerim eksik kalmis onlari belirtip yorumlarsaniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yengec1907 -- 27 Mart 2013; 23:06:30 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

olay zaten basta kopmuş

bence yag fazlan yok...

Tamam hocam karina agirlik vericem calismalarda. Protein tozu almalimiyim sizce?

EDIT = hocam bide bilgili bir kisiye benziyorsunuz 3 aya gore genel gelismem nasil bana sureye gore az geldi gelisme sanki. Nerelerim eksik kalmis onlari belirtip yorumlarsaniz sevinirim.

bunlara kafana takma dostum
    Seni cok iyi anlıyorum ilk zamanlarda bende öyleydim
    ama kazın ayagı öyle degil..

Sen yılmadan belirli bir beslenme programı ve calışma programı hazırlarsan başarıya ulaşman hayal degil.

Unutma ki her insan aynı degildir,senin gögüs bölgen zor gelişebilir bence sırt

onun icin bunu zamana bırakmak gerek.3 ayda 5 ayda olacak şey degil bu spor
    bir yaşam bicimi haline getirmek önemli olan

Antreman sonrası yıkımı önlemek amacıyla kullanırsan sakınca yok bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

olay zaten basta kopmuş

bence yag fazlan yok...

bunlara kafana takma dostum
    Seni cok iyi anlıyorum ilk zamanlarda bende öyleydim
    ama kazın ayagı öyle degil..

Sen yılmadan belirli bir beslenme programı ve calışma programı hazırlarsan başarıya ulaşman hayal degil.

Unutma ki her insan aynı degildir,senin gögüs bölgen zor gelişebilir bence sırt

onun icin bunu zamana bırakmak gerek.3 ayda 5 ayda olacak şey degil bu spor
    bir yaşam bicimi haline getirmek önemli olan

Antreman sonrası yıkımı önlemek amacıyla kullanırsan sakınca yok bence.

Peki hocam hersey icin tessekurler ben simdi her spor sonu 30 dk karina ayrisam mekik falan ceksem 2-3 ayda gobek gidermi acaba ?

• http://img475.yukle.tc/images/8917IMG_3150.JPG kaç ayda çıkar karın kası görüldügü gibi yağ fazla yok six pack kaç ayda yaparım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.