Şimdi Ara

Bodrum ucuz otel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaslar mayisin 27 sinde bodruma 1 haftalığına tatile gidecem de ucuz (45-50) tl aralığında bodrum merkezde otel tavsiye edecek olan varmı ? Oteller baktim da hep sehirdisinda

• Otellerin değil de, tatil köylerinin çoğu merkeze belirli bir mesafededir. Merkezde büyük otel yapacak kadar geniş alan olmadığı, mezar yerinin bile metrekare fiyatının binlerce dolar olduğu bir yerde, mecburen büyük oteller merkeze biraz uzak mesafelere inşa ediliyor.

Eğer sadece yatmak ve kahvaltı yapmak için otel arıyorsanız, merkezde bol miktarda bu otellerden mevcut ve bahsettiğiniz rakama da çok rahat bir şekilde bulabilirsiniz. Eğer daha kapsamlı, havuzlu, herşey dahil türü yerler arıyorsanız ve söylediğiniz rakamlara arıyorsanız, özellikle Bodrum çok fazla sürprize açık bir yerdir. Yani, herşey dahildir ama hiçbirşey yoktur ya da, kaldığınız otel genelev misali de olabilir.

Seyahat acentalarının web sitelerinde yer alan en ucuz otellerden uzak durun ve özellikle yapılan yorumlara dikkat edin. Yorumlardan sonra, şikayetleri kontrol edin ve bunu seyahat acentalarının sitelerinden değil, internetteki diğer sitelerden yapın.

Özetle; Hem ucuz hem de özellikli bir yer arıyorsanız, Bodrum yanlış adrestir. Eğer sadece yatıp kalkmak ve kalktığınızda da birşeyler atıştırabilmek istiyorsanız, Bodrum'un merkezinde fazlasıyla otel bulabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Otellerin değil de, tatil köylerinin çoğu merkeze belirli bir mesafededir. Merkezde büyük otel yapacak kadar geniş alan olmadığı, mezar yerinin bile metrekare fiyatının binlerce dolar olduğu bir yerde, mecburen büyük oteller merkeze biraz uzak mesafelere inşa ediliyor.

Eğer sadece yatmak ve kahvaltı yapmak için otel arıyorsanız, merkezde bol miktarda bu otellerden mevcut ve bahsettiğiniz rakama da çok rahat bir şekilde bulabilirsiniz. Eğer daha kapsamlı, havuzlu, herşey dahil türü yerler arıyorsanız ve söylediğiniz rakamlara arıyorsanız, özellikle Bodrum çok fazla sürprize açık bir yerdir. Yani, herşey dahildir ama hiçbirşey yoktur ya da, kaldığınız otel genelev misali de olabilir.

Seyahat acentalarının web sitelerinde yer alan en ucuz otellerden uzak durun ve özellikle yapılan yorumlara dikkat edin. Yorumlardan sonra, şikayetleri kontrol edin ve bunu seyahat acentalarının sitelerinden değil, internetteki diğer sitelerden yapın.

Özetle; Hem ucuz hem de özellikli bir yer arıyorsanız, Bodrum yanlış adrestir. Eğer sadece yatıp kalkmak ve kalktığınızda da birşeyler atıştırabilmek istiyorsanız, Bodrum'un merkezinde fazlasıyla otel bulabilirsiniz.

Arkadasim cok sagol ben sadece yatip kalkmak icin bir yer ariyorum bodrumu gezecem denize filan girmeyecem sadece tek odali basit bir yer ariyorum ama merkezde olacak bodrum disinda degil tavsiyen varmi ?

• Doğrudan herhangi bir otel ismi veremem, ki bahsettiğiniz tarihte, bahsettiğiniz fiyattan çok daha aşağı fiyata istediğiniz özellikte oteller bulabilirsiniz. Hatta acentadan ayırtmak yerine, henüz sezon açılmamış olacağı için münferit giriş yapın, oteli gezin, odalara bakın, sormak istediğiniz herşeyi doğrudan orada çalışan kişiye sorun ve mutlaka ama mutlaka pazarlık yapın.

Yapacağınız uygulama şu şekilde olsun;

Öğleden önce Bodrum'da olacak şekilde otobüs (ya da otomobil) ile ulaşım sağlayın. Sahilde biraz dinlenin ve herhangi biryerde birşeyler yiyip içmeden önce, mutlaka menüden fiyatlara bakın, çünkü gideceğiniz yer Bodrum.
    Dinlendikten sonra, sokaklara girin ve özellikle barlar sokağının arkasında, jandarma karakolunun karşısına denk gelen sokakta görece daha temiz ama biraz daha pahalı küçük otelleri göreceksiniz, sırasıyla hepsine girin. İlk girdiğiniz otele "evet" demeyin ve birkaç saat araştırın. Hem söylediğiniz fiyattan çok daha makul bir fiyata, hem de düşündüğünüzden çok daha temiz bir otele denk gelirsiniz.

• hocam uygulama otelleri olabilir bilgim yok ama benher gittiğim sehirde uygulama otelinde kalırım. Çok temiz , ucuz , ve stajer ogrencıler olduklarıiçinde çokda saygılılar. bir deneyin derim. Bağzı kafalar var yok öğrenciler yok pis olur felan diye tam tersine gençler , çalısmaya istekliler yeni yeni ellerine para geçiyor. Şuan için yaptıkları işi severek özenerek yapıyorlar. Bozdum gibi bir yerde illaki vardır araştırınderim.

@Hykr0

Sen hiç otel çalışanlarının odasıa girmedin. Bir gün izin al gir bakalım
    Daha Fazla Göster
  • Bodrum'da Gümbet Barlar Sokağının Bir Üst Caddesinde Kıvanç Otel Var(3*). Bu Aralar Rezervasyon Yaparsanız. Çok Rahat Aradığınız Fiyata Kalabilirsiniz. Çalışan Personelinden, Odalarına Kadar Fiyatı Sonuna Kadar Hak Eden Temiz Bir İşletme... Tavsiye Ederim
  • arkadaşlar gümbet filan değil bodrumun şehir merkezinde ucuz otel arıyorum maksimum günlük 50 tl tv si olan balkonu olan ama pansiyon tarzı yerleri sevmiyorum iyice de küçük olmasın
  • en ucuz fiyat garantisiylehttp://www.enucuztatil.org/City/Bodrum.htm bu adresten bodrumdaki otellere gözatabilirsiniz. tüm online otel rezervasyon sitelerinden arama yapıp en ucuzunu size buluyor. denemenizi tavsiye ederim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.