Şimdi Ara

Bodrum da ucuz yemek önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar paralar suyunu çekti her gün hamburger yemekten gına geldi bize ucuz bir yer önerir misiniz? Etiler marmaris ve burger king gidiyoruz genelde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ayran+lahmacun=50tl dene derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

ayran+lahmacun=50tl dene derim

• martı döner
  • quote:

Bunu yazmak icin gelmistim simdi gidiyorum

• O 50 lira değil 34 liraymış arkadaşlar Porsiyonları büyük ve içine file minyon koyuyormuş. Bu arada çok ciddiyim yeni kalktık hiç birşey yemedik daha bugün..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Arkadaşlar paralar suyunu çekti her gün hamburger yemekten gına geldi bize ucuz bir yer önerir misiniz? Etiler marmaris ve burger king gidiyoruz genelde..

quote:

Orijinalden alıntı: hesap_lütfen

quote:

Arkadaşlar Bodrum'da yaşıyor ve ikametgah ediyorum, bu 50 tl olayı medyanın abarttığı bir şeydir inanın o lahmacunun satıldığı yer Türkbükü yakasının sosyete bölümünde yer almaktadır ona bakılırsanız çarşıda şuan Bodrum'un en ünlü yerlerinden sünger pizza vardır en saçma pizzaları bile 80 - 90 lira oluyor, neyse Bodrum'da ucuza yemek bulabileceğin yer fırınlar, poaça - simit gibisinden satan yerlerdir onun dışında Tansaş,Bim,Şok gibi yerlerden de gıda alışverişi yapılabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya için otel tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bodrumun neresindesin dostum , marinayı geçince marmarise gelmeden ilk sağ ara sokakta dönerci var bir kaç tane 3-4 lira bir şey oradan yiyebilirsin , aynı şekilde gümbette molly malones diye bir mekan var onun altında da dönerci var orası da ucuz dur , gümbeti dolaş biraz çok yer var .
  • Bodrum merkezdeyiz döner beğendirenedik bizimkilere tansaştan çiğ köfte lavaş aldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 18 Temmuz 2012; 19:10:31 >
  • Muğla'da bir köye git.Orada yaşlı teyzeler gözleme yapıyor alın birkaç tane stok yaparsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.