Şimdi Ara

Bodrum'da otelde çalısacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bodrumda geceliği 4 k olan bir otelde çalısacağım aylık 6 7k arası alacağım. Simdi bilgisi olan arkadaşlara sorularım var.

1-) bahşiş olayı nasıl dönüyor bahsis veriyorlar mı güzel

2-) oteli biz çalışanlar kullanabiliyor muyuz 8 saat çalısıcam ondan sonra otelin güzellerinden yararlanabilir miyim?

3-) bu soru 2 ile aynı ama alkol bazlı istediğim alkolü deneyebilir miyim malum bu ekonomi de uzun zamandır alkol alamadım

4-)' en en önemli soru bu' Gym e gidebilir miyim? çünkü spora ara vermek istemiyorum 1 yıldır düzenli 2 3 yıldır düzensiz yapıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ulan biz o otelde mi çalışıyoruz? gidip ordaki müdür yardımcılarına veya müdüre sorsana

• 1 ay çalıştığın yerden aldığın parayla 2 gece bile kalamıyorsun, bu motivasyondaki çalışanın müşteriye iyi hizmet etmesini bekliyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adnansetek kullanıcısına yanıt

Haklısınız cidden, isin komik tarafı artık bodruma marmarise Türkler de gelmiyor 3 hafta önce Antalyaya tatile gitmistim plajlarda Türk yok hocam biz azınlığız hep Rus veya alman.

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

Foruma konu açmak adettendir.

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

ahhu ahuihu öhhö öhhöğğ yaw dur boğulacam hiç gülesim yoktu.

• kanka mesain bitince lobiden bi odanın anahtarını alıyorsun bi turist kızla minibardaki önce içkileri sonra kondomu test edebilirsin... ya 7k ya o iş yapılmaz millete paspas olup psikolojin paspasın altındaki tozlara karıştığında orda güneş gözlüğünün ardından sana bakan insanlar odasına çıkıp 15 dakika sonra farklı elbiseyle lobiye indiğinde, ülen bu dünyaya yardırmaya gelmişiz demeyecek misin hajiu? bırak 7k ya, 70k ya yapılmaz o iş çünkü psikolojini alt üst edebilecek bir iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 1 Temmuz 2022; 9:16:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Büyükada da otel tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Insanno8693 I kullanıcısına yanıt

Hocam bu 1 ay boş boş durucam gitmezsem. O 6 7 k da bana lazım telefonum kırıldı değismem için de 15 16 k lazım en azından bir kısmını ben vereyim aileme de çok fazla yük olmayayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonthor -- 1 Temmuz 2022; 9:19:4 >
  • Sonthor kullanıcısına yanıt

kırık telefonu tamir ettir kullanmaya devam et. lükse yönelirsen 10yıl değil ömür boyu çalışsan harcamalarına yetmez.

• git en azindan bir visyon kazanirsin, bos oturmaktan iyidir

ulkenin icine girdigin durum icler acisi, simdilerde gencler meksika uzerinden amerikaya kaciyor, olacak is degil

dil ogrenmeye calis, alt yapin yoksa belboy inglizcesi veya ruscasiyla bi yere gelemezssin, hic paran yoksa youtubtan ucretsiz kurslara bak gitmeden bari biseyler ogrenirsin

en azindan izin gununde halk plajina gider denize girersin , otelde konaklayamazssin, yasak en dandik otel bile buna izin vermez

• 1 Bahşiş olayın Otelin Bar bölümünde Bar garsonluğu yaparsan iyi bahşiş toplarsın

2 Otelin tüm güzelliklerinden yararlanmak Açık büfeden yemek + bahşiş + karı kız muhabbeti Gym de takılmak Havuzunda yüzmek ve aşırıya kaçmadan ara sıra alkol içmek için Otelin Animasyon departmanın da Animatör olarak çalışman gerek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.