Şimdi Ara

bodrum-antalya arası güzergah

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
19.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bodrumdan antalyaya gideceğim fakat google maps muğla-kale-tavas oradan antalya yolunu gösteriyor.navigasyon ise fethiye -ceylan üzerinden göstermekte.benim merak ettiğim fethiye yolunun durumu.bu yoldan antalyaya gitmek istesem hatalı bir karar vermiş olurmuyum.yolu bilen arkadaşlardan yardım istiyorum

• kesinlikle sahil yolunu kullanma....korkuteli üzerinden gel...sahil yolu 1 gidiş 1 geliştir refüj yoktur virajlıdır uçurumdur ve çok daha uzaktır km olarak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darktreys -- 9 Ekim 2010; 14:50:46 >
  • Sahil yolundan gitme virajlardan bıkarsın.Demre-finike arası 30 km ama o kadar virajlı ki orayı 1 saatte geçtik ve acayip yordu.
  •  bodrum-antalya arası güzergah
  • benim korkum fethiye söğüt arası.bu yol seki yolu galiba.en kısa yol burası ama yolun bu kısmından tereddütüm var.yoksa kale-tavas tarafından dolaşacağım
    quote:

Orijinalden alıntı: mightywings
     bodrum-antalya arası güzergah

• sahil yolunun çok kötü olduğunu duydum zaten araçta bebekte var.belki dönüşü sahilden yapabilirim o kısmıda görmek için ama giderken zaman sınırlı.
  • Bodrumdan Antalya'ya 3 güzergahtan gidebilirsin.

1.Muğla-kale-tavas-serinhisar-acıpayam-çavdır-korkuteli-antalya
    2.Muğla-ula-köyceğiz-ortaca-dalaman-fethiye-korkuteli-antalya
    3.Muğla-ula-köyceğiz-ortaca-dalaman-fethiye-kaş-demre-finike-kumluca

3.tercih zaten anlamsız olacak.

Sana tavsiyem 1. tercih.

Bu yol üzerinde Sadece Muğla ile Kale arasında viraj ve iniş-çıkış var.
    Fakat çoğu yerde 80-90 km/h ile gidebiliyorsun.Tavas ile Antalya arası double yol zaten.

1. tercihten giderken Acıpayam ile Çavdır, Söğüt ile Kızılcadağ arasında malum ceza yemek için dikkat!

2. tercih 1. tercihe göre 35 km daha azdır.
    Yalnız 2. tercihte Fethiye ile Karabel dedikleri geçit arasında(30 km) sürekli rampa çıkıyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    antalya - avsallar arası ulaşım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: toprak2009

benim korkum fethiye söğüt arası.bu yol seki yolu galiba.en kısa yol burası ama yolun bu kısmından tereddütüm var.yoksa kale-tavas tarafından dolaşacağım

Ben şu an Yatağan'da çalışıyorum ve ailemde Fethiye'de ikamet ediyor.
    Fethiye -söğüt arası son derece iyi bir yoldur.
    Fakat Fethiye'den 20 km sonra 3 şeritli rampa başlıyor.
    Bu rampa 30 km boyunca devam ediyor.Çok rahat 80-90 km/h ile çıkabiliyorsun.
    30 km sonra ise yol çift şeritli olarak Söğüt'e kadar devam ediyor.
    Söğüt'te Çavdır'dan gelen yolla birleşiyor ve Antalya'ya kadar double olarak devam ediyor.

Sen yukarıda dediğim gibi 1. tercih güzergahını kullan.
  • Muğla-Kale arası çok virajlı. Siz bana güvenmeseniz de navigasyona güvenin.
  • galiba fethiye söğüt yolunu kullanacağım daha önce muğla kale arası gitmiştim.boş bir yol.bişey olsa lastikci bile bulmak zor olur diye düşünüyorum.o nedenle fethiyeden gideyim.üç şeritli rampa olduktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fio48

Bodrumdan Antalya'ya 3 güzergahtan gidebilirsin.

1.Muğla-kale-tavas-serinhisar-acıpayam-çavdır-korkuteli-antalya
    2.Muğla-ula-köyceğiz-ortaca-dalaman-fethiye-korkuteli-antalya
    3.Muğla-ula-köyceğiz-ortaca-dalaman-fethiye-kaş-demre-finike-kumluca

3.tercih zaten anlamsız olacak.

Sana tavsiyem 1. tercih.

Bu yol üzerinde Sadece Muğla ile Kale arasında viraj ve iniş-çıkış var.
    Fakat çoğu yerde 80-90 km/h ile gidebiliyorsun.Tavas ile Antalya arası double yol zaten.

1. tercihten giderken Acıpayam ile Çavdır, Söğüt ile Kızılcadağ arasında malum ceza yemek için dikkat!

2. tercih 1. tercihe göre 35 km daha azdır.
    Yalnız 2. tercihte Fethiye ile Karabel dedikleri geçit arasında(30 km) sürekli rampa çıkıyorsun.

kesinlikle 2

bu yolu çok gidip geldim
    çok zevkli yeşillikli bir yoldur

korkutelinden sonra 1 saat platodan gidip fethiyeye iniliyor

oradan dalaman üzerinden, gökova akyaka ya - sonra da mugladan yatağana geçiliyor

antalya - gökova 4 saat
    gökova - yatağan 45 dk
    yatağan - bodrum 1 saat 15 dk sürer

toplam 6 saat

yanlız gökovada balıkçılar süperdir
    keyfe keder gidiyorsanız tavsiye ederim

muğla merkezde de süper köfte yapılır

fethiye göcek tarafında da süper yerler var

benim gitmeyi çok sevdiğim bir yol

*fethiyeyi geçince bir tünel var - geçiş 3 tl mi ne - yanından tepeyi tırmanıp inerek giderseniz yol 10 dk uzar ( virajlı )

• tüm yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.2 yoldan gitmeye karar verdim.wreith arkadaşımın dedikleri keyifli olayları da 1 hafta sonra dönüşte yaparım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: toprak2009

galiba fethiye söğüt yolunu kullanacağım daha önce muğla kale arası gitmiştim.boş bir yol.bişey olsa lastikci bile bulmak zor olur diye düşünüyorum.o nedenle fethiyeden gideyim.üç şeritli rampa olduktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum.

Muğla kale arası yol yapım çalışmaları yer yer devam ediyor.
    Tahminimce 5 yıla kadar bitirilirse çok güzel olacak.
    Bu yolda dediğiniz gibi bir aksilik oluşursa sorun olabilir.

Fethiye üzeri gitmenizde de hiçbir sakınca yok.Hatta dediğim gibi yol 35 km civarı kısalıyor.
    Sadece bir süre sürekli rampa çıkıyorsunuz.Dönüşü de bu yol üzerinden yaparsanız telefi etmiş olursunuz.
    Benim Seki civarında da yol üzeri(Esenköy) yayla evim var.Bu yolu çok kullanıyorum.
    Yalnız bu yaz bazı iki şeritli yerlerde genişletme çalışmaları başladı.
    Sanırım 1,5-2 yıla kadar Fethiye-söğüt arası duble olacak.
    Söğüt-Antalya arası zaten duble oldu.
    Sadece Korkuteli'ne varmadan 2-3 km yol çok bozuk ve tozlu.Korkuteli çevre yolu da Ağustos ayında açıldı.
    Geçen Haziran ve Temmuz aylarında Antalya'ya 30 km kala yolu eski yola vermişlerdi.Resmen çile çekmiştim.
    Şu an yeni yolun bir kısmı açıldı.

• az önce korkutelinden geldim yolda çalışma var 13 + 13 kilometre uzuyor yani 1 gidiş 1 geliş oluyor yol yeni açılan kısmı çok güzel ama tali yola vermişler şimdiki yoldan önceki yol korkuteli antalya arası ölüm oluyor gece tır felan sollanmıyor ..1950 lerden kalma yoldan gidiyorsun 180 derece dönüşler felan var 2 tır yan yana gitmiyor karşıdan gelince virajda birisi bekliyor falan çıkarken zaten araba sollamak imkansız 1.viteste gidiyorsun...bu dediklerimi dikkate alacaksan sana tavsiyem korkuteline vardıktan sonra bucak yoluna sapman ve bucak antalya yol ayrımından antalya yoluna dönmen 73 kilometre duble yol otoban gibi çok güzel ama ....yol 15 km uzuyor..hergün gidip geliyorum korkuteline bu yoldan 200 yapacagın yerler bile var otoban gibi yol....
  • quote:

Orijinalden alıntı: darktreys

az önce korkutelinden geldim yolda çalışma var 13 + 13 kilometre uzuyor yani 1 gidiş 1 geliş oluyor yol yeni açılan kısmı çok güzel ama tali yola vermişler şimdiki yoldan önceki yol korkuteli antalya arası ölüm oluyor gece tır felan sollanmıyor ..1950 lerden kalma yoldan gidiyorsun 180 derece dönüşler felan var 2 tır yan yana gitmiyor karşıdan gelince virajda birisi bekliyor falan çıkarken zaten araba sollamak imkansız 1.viteste gidiyorsun...bu dediklerimi dikkate alacaksan sana tavsiyem korkuteline vardıktan sonra bucak yoluna sapman ve bucak antalya yol ayrımından antalya yoluna dönmen 73 kilometre duble yol otoban gibi çok güzel ama ....yol 15 km uzuyor..hergün gidip geliyorum korkuteline bu yoldan 200 yapacagın yerler bile var otoban gibi yol....

dediklerini yapacağım ama bucak yoluna nereden sapacağım.ben o yolu bulamadım haritadan.yolculuk haftaya pazar ozamana kadar korkuteli-antalya arası açılmazmı.son durumda bodrum muğla fethiye söğüt korkuteli????antalya yapacağım.sadece korkuteli antalya arasını çözemedim.

• Bodrum - Antalya seferleri Güney Akdeniz Seyahatte başlamıştır. Araçlarımız hergün öğlen 11.30 gece 22.30 Manavgat, Alanya'ya kadar devam etmektedir. İletişim Bodrum: 02523134595 - 05076444261 Turgutreis:02523822016 Gündoğan:02523877277 Yalıkavak:02523855662
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.