Şimdi Ara

BODRUM AKÇABÜK TATİL KÖYÜ TEMMUZ DÖNEMİ KİRALIK DEVREMÜLK!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bodrum akyarlarda 5. kısım 3.cü kat 4 kişilik.En güzel dönem olan 16-31 Temmuz Arası. İdeal tatil için kaçırılmayacak fırsat fiyat zararına 550 YTL dir. Yıllık aidatı zaten 600 ytl

• kardeş kusura bakma karalamak gibi olmasın ama ALANYA DA bile oteller bomboş.....süper inidirmler söz konusu YARIM PANSIYON TAM GÜN 24ytl ile 39ytl arasında değişiyor...bence senin vermiş oldugun fiyat sadece dayalı döşeli ev...bence biraz fazla çekiyorsun..FİYATINI gözden geçir bence..
  • armutlu da devremülküm var, geceliğini 100 den kiraladım, bodrum a gore bence fiyat gercekten ucuz.
  • bence hicte cok degil arkadasım sonucta gunlugu 40ytl ye geliyor ve 3 kisi kalabileceginide dusunursen bedava keske marmariste yerimi ayırmamıs olsaydım erken rezarvasyon bazen pisman olabiliyorsun :( hayırlı satıslar arkadasım
  • quote:

Orjinalden alıntı: EGELi_35

kardeş kusura bakma karalamak gibi olmasın ama ALANYA DA bile oteller bomboş.....süper inidirmler söz konusu YARIM PANSIYON TAM GÜN 24ytl ile 39ytl arasında değişiyor...bence senin vermiş oldugun fiyat sadece dayalı döşeli ev...bence biraz fazla çekiyorsun..FİYATINI gözden geçir bence..

++ 1235465565535

bodrumda kalmasak gidip yerleşip kazık yiyecez yaw biraz daha makul olun lütfen

• dostum herkes 4 kişi kalacak diye bi kayide yok ...beklki ben 2 kişi kalıcam yada tek kişi sorun odiil.otellerde diyorum yarım opansiyon zaten verdigim fiyat aralıklarında..sadece kalacak yer ile bitmiyor.orda alacagın yiyecek vs...şezlonk vs...bunalr hep para ile...anlıcagın keşke verecegin o parayla 550ytl de kalsa sana patlıyacak o tatil 1 milyara.anlamışındır umartım...1 milyara tam pansiyen 15 gün krallar gibi tatil yaparım ALANYADA MARAMARIS te ...bodrum uda bu kadar övme bence ALANYA da süper...
    BANA GÖRE FİYAT ÇOK GELDİ ...
    ne diyelim BOL ŞANSLAR
  • problem de o zaten.. 1 Milyara 1 kişi 15 gün mis gibi tatil yaparsın.. 4 Kişi nasıl yapıcan?

Fiyat bence gayet makul; ne diye karalıyosunuz anlamadım.

Bir de herkes 4 kişi kalıcak diye bir kaide yok diye saldırı yapmışın; 2 Kişi kalıcaksan 2 kişilik yere gidersin zaten...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul Kiralık Tekne
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat pahalı diyen sayın bilgisiz arkadaşlar neden bilgisiz diyorum çünkü gerçekten ole

1. Devremülk ile pansiyonu bir tutuyorlar. Ve hesay yaparlarsa adam başı tatil 15 gün 550 YTL/4= 137.5 YTL 135/15= 10 YTL biraz matemetik lütfen

2. Tatil köyünün numarasını veriyim bir telefon edin oranın sahibi olmama rağmen ben bil gidebilmek için 600 ytl yıllık aidatını ödedim. Ama gidemicem iş dolayısıyla zaten amacım ödediğim aidatı geri alabilmek

3. Lütfen bilgisizce sadece yorum yapmak için yorum yapmayın
  • bence fiyat uygun.millet günlüğü 80-100 ytl. arası veriyor.
  • Millet sadece konuşsunda nasıl konusursa konussun bu arada isteiğim fiyatı yazarım ki çok ucuz sadece maliyetine bir fiyat verdim birde sayın EGELi arkadasım sana ne diyim alanya ile bodrumu bir tutuyorsun ya gülüyorum sizin gibi kişilere lütfen gereksiz anlamız fikirlerinizi benim konumda yazmayın
  • fiyat konusunda borneo nun serzenişi yerden göğe haklı akyarlar-akçabük görmemiş piyasasını bilmeyen adamlar sırf muhalefet olsun diye yorum yapıyor o bölgede geçen sene sadece sabah kahvaltıyla pansiyon kişi başı 45 ytl idi bu sene dolmaz korkusuyla çok zam yapmasalar bile 50-60 ytl aralığında olur.
  • kardeş millet hayatında tatil yapmamış sanırım
    fiyat çok iyi valla izin alabilsem 4 kişi gelir kalırım aslanlar gibi 15 gün
    adam başı 150 milyona 15 gün bodrumda adamı yatırmazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noob saibot -- 26 Haziran 2006; 13:27:23 >
  • Eyvallah noob
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.