Şimdi Ara

SATILIK Bodyguardz İnvisible Shield İphone 3g / 3gs için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    BODYGUARDZ iphone 3G / 3GS Koruyucu Film

BodyGuardz, iPhone 3G/3GS'nin gövdesini ve ekranını kaplayarak dış etkilerden gelecek çizilmelere karşı koruma sağlayan şeffaf bir filmdir.

Sağlam ve dayanıklı olan BodyGuardz ile, iPhone 3G/3GS'nizin korunacağından emin olabilirsiniz. Uygulaması son derece kolay olan BodyGuardz, cihazın güzelliği ve tasarımını hiçbir şekilde bozmadan iPhone'un her milimetrekaresi için koruma sağlar.

Koruma, cihazınızın boyutlarını ya da tasaramını bozmadan şeffaf olarak kalır. iPhone 3G/3GS cebinizdeki anahtarlara da çarpsa, yere de düşse, BodyGuardz iPhone 3G/3GS'nin dışını çiziklerden koruyacaktır.

1 iphone kaplamak için ön arka satılıktır.

FİYAT: 20 TL

Not: Diğerini ben kendi telefonuma kullandım. Paket bu sebeple açılmıştır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• pm
  • cevaplandı
  • Aldim
  • Hayırlı olsun kargo bugün yapılacaktır.

Saygılar,
  • 1 gün gecikmeli kargo. daha kargo bilgiside gelmedi :)
  • Hocam ben burda çok ürün sattım yazık ediyorsun. 1 gün gecikmeli derken sen ödemeyi yaptın ürün yanımda olmadığı için bende ertesi gün kargoyu yapabildim. Buna gecikme diyorsan başka bir diyeceğim yok inan.

Not: Kargo bilgisinin neden gelmediğininde bilgisini biraz önce mesaj ile attım.

Saygılar,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 16 Kılıf
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kargo bilgisi iletilmiştir.

Saygılar
  • Bu şahıstan aldığıma pişmanım bilinsin. 20 liralık mala 10 lira kargo ücreti ödedim
    Kargo evden alındığı için bu fiyat çıkmış. Sonraki alisverisler için arkadasa tembihlerdiniz artık.
  • Sen çok garip bir kisisin beni burda tanıyan tanır
    1. Ürün evden gelinip alınmadı şirketimize hergün gelen kargocuya teslim edildi Urfa'ya 10 tl normalmi bilmem ama ist ici bile 4 tl
    2. Ürünü ödemeni aldıktan sonraki gün kargoladim ona bile laf ettin
    3. Kargo ücretlerini benmi belirliyorum ne acayip tavırlar bunlar
    4. Ürünü kullanma geri gönder parani geri veriyim 20 tl lik şey için bu kadar anlamsız seyler yazmanı anlamadım
    5. Ürün dediğim gibimi degilmi seni nasıl kandirdigimi anlamadım kargo bana aittir diyede anlaşmadık bir daha muhattap olmayalım

Bende tüm ürün satan arkadaşları uyarayım aman ürün satacaginiza satmayın kafanız rahat olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borNEO -- 12 Ağustos 2010; 19:21:12 >
  • Son olarak

ALDIM dediği mesaj ayın 10. günü

Ürünün eline geçiş tarihi ayın 12. günü

Birde referans isteğime kargo için large şahız demişsin yazık
  • Ben bir tek senden mal almadım. Hiçbir ürün için 10 tl kargo vermedim. 20lik mal için 10 lira Kargo ücreti kim veriyor şurada ? Neyse görüşmeyelim en iyisi.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.