Şimdi Ara

BÖCEK FOBİSİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
2
Favori
5.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blackfield

quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu

Bende sıcak bi yaz günü pencere açık yatmıştım sabah 5 gibi bi uyandım elimde bişey geziyor :) Uçan hamamböcegi allahdan sıkmadım sonra elimi pencereden attım gitti.

Öldürürüm ama tarantula filan öldüremem korkarım onlardan. Bi ara uzandım koltuga sırtımın solundan tarantula çıktı bende kaçtım sonra öldürdük sopa ile yeşil yeşil renkler çıktı ıyy

Tarantula olayı nerde oldu?

Bizim eski evin salon penceresinin olduğu bölümde eski kimsenin yaşamadığı bahçeli bi ev vardı oradan tırmanmış sanırım pencereden girmiş bende görmeden üzerine yatmışım sonra çıktı işte Eski ev 2 katlı 2 daireli bi apartmandı taşındık şimdi oradan

• quote:

quote:

quote:

Bende sıcak bi yaz günü pencere açık yatmıştım sabah 5 gibi bi uyandım elimde bişey geziyor :) Uçan hamamböcegi allahdan sıkmadım sonra elimi pencereden attım gitti.

Öldürürüm ama tarantula filan öldüremem korkarım onlardan. Bi ara uzandım koltuga sırtımın solundan tarantula çıktı bende kaçtım sonra öldürdük sopa ile yeşil yeşil renkler çıktı ıyy

Bizim eski evin salon penceresinin olduğu bölümde eski kimsenin yaşamadığı bahçeli bi ev vardı oradan tırmanmış sanırım pencereden girmiş bende görmeden üzerine yatmışım sonra çıktı işte Eski ev 2 katlı 2 daireli bi apartmandı taşındık şimdi oradan

Yok yani hangi sehir? Ona gore tirsacam da :D
    And leave the show
    And i'm waiting in this cell
    Because i have to know
    Have i been guilty all this time

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mersin, Silifke caddesi Selim Tantuninin arkasında bir evdi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mersin, Silifke caddesi Selim Tantuninin arkasında bir evdi.

Tamam Allahtan Istanbul degil. Boyutu ne kadardi peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    And leave the show
    And i'm waiting in this cell
    Because i have to know
    Have i been guilty all this time

• quote:

Tamam Allahtan Istanbul degil. Boyutu ne kadardi peki?

15 santim civarlarında yavruydu sanırım.
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • Bir süre sonra alışıyorsun, eskiden Çiyan gördüğümde panikliyordum, şimdilerde umursamıyorum bile.

Alılşıyor insan herşeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sT.curSe

Bir süre sonra alışıyorsun, eskiden Çiyan gördüğümde panikliyordum, şimdilerde umursamıyorum bile.

Alılşıyor insan herşeye.

Nasıl bir ortamda yaşıyorsun
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • Bendede aynı iğrenme korkma durumu vap tüm böceklere karsı. nedir çözümü acep.

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

quote:

Orijinalden alıntı: sT.curSe

Bir süre sonra alışıyorsun, eskiden Çiyan gördüğümde panikliyordum, şimdilerde umursamıyorum bile.

Alılşıyor insan herşeye.

Nasıl bir ortamda yaşıyorsun

Normal bir ortamda. Ancak yaz aylarında bizim evde çiyan görmek süpriz olmuyor, o yüzden alışıyorsun bir süre sonra.

Önemli olan akrep. Bir keresinde görmüştüm, nasıl buralara geldiğini merak ediyorum.

• Böcek fobisi hakkında bir yazı:
    http://www.fenomenpsikoloji.com/bocek-fobisi/
  • Benim çok talihsiz anılarım vardır böcekler hakkında. Bi keresinde yazlıktan 1-2 günlüğüne kışlık eve dönmüştüm aradan bi 1-2 ay geçmişti ve tuvalete hamam böcekleri yumurtlamış galiba ev böcek kaynıyodu neyse işte ben bi gün duşa girdim bacağımda bi rüzgar hissettim döndüm bi baktım bitane normal boylarda hamam böceği LAAAAAAAN!!^%!'%!'% diye bağırarak bacağımı yere vurdum düştü suya kapıldı küvetin deliğinden gitti duştan öyle bi kaçmışım ki üstüme havlu bile almamışım iyi ki evde birisi yoktu. Zaten duşa geri döndüğümde baktım su da sımsıcak dedim kesin bu haşlanmıştır ya da boğulmuştur diye. Birde köprüde yürüyordum göbeğime bişey batmış gibi oldu kafayı çevirdim aşşağı çevirir çevirmez o an 7-9 cmlik bi çekirge ile göz göze kaldık ve sanki o ara böyle slow-motion oldu bütün sesler kesildi ve böceğin o geceleri çıkarttığı acaip ses bi yankılandı. ANNEEAAAAĞ diye bağırarak koşmaya başladım anneme doğru yandaki turistler bana deliymişim gibi bakıyolardı hatta resmimi çeken bile olmuştu. Tabi o aralar 8-9 yaşındayız rezil olmadık fazla. Ve bir diğer olay da bugün 2-3 saat önce oldu. Ice Tea şişesini bitirdim mutfağa çöpü bırakmaya gidiyorum sağ tarafta birşey kımıldadı döndüm baktım 2 tane ip böyle az yanaştım kahve fincanının içinde parmağım kadar bi hamam böceği ama hayvan parlıyor böyle cila atılmış gibiydi nedense. Direk çıktım odadan bi gözüm fincanda bağırıyorum anneeeee diye annneee koş böcek var diye. Annem direk intikal etti fincanın tepesine bi bez tıkadı sonra aldı böceği dışarı attı. Bizim ailenin korkusuzu annemdir biz babamla büyük böcek gördük mü direk topuklarız halbu ki 2'mizde soğuk kanlı insanlarız özellikle babam çok soğuk kanlıdır bizi kaç tane olası trafik kazasından kurtarmıştı haddi hesabı yok fakat nedense büyük bi böcek gördük mü biz direk babamla topuklarız. Annem bölgeye intikal eder kurbanı etkisiz hale getirip delilleri temizler ve biz normal yaşantımıza geri döneriz. Babam da ben de küçük böceklerden korkmayız sinek kelebek falan ama büyük bir böcek oldu mu özellikle bir de uçabiliyorsa direk topuklarız.

• boceklerden igrenmeyen insan mi var allasen bleek

Orijinalden alıntı: berkes

Benim çok talihsiz anılarım vardır böcekler hakkında. Bi keresinde yazlıktan 1-2 günlüğüne kışlık eve dönmüştüm aradan bi 1-2 ay geçmişti ve tuvalete hamam böcekleri yumurtlamış galiba ev böcek kaynıyodu neyse işte ben bi gün duşa girdim bacağımda bi rüzgar hissettim döndüm bi baktım bitane normal boylarda hamam böceği LAAAAAAAN!!^%!'%!'% diye bağırarak bacağımı yere vurdum düştü suya kapıldı küvetin deliğinden gitti duştan öyle bi kaçmışım ki üstüme havlu bile almamışım iyi ki evde birisi yoktu. Zaten duşa geri döndüğümde baktım su da sımsıcak dedim kesin bu haşlanmıştır ya da boğulmuştur diye. Birde köprüde yürüyordum göbeğime bişey batmış gibi oldu kafayı çevirdim aşşağı çevirir çevirmez o an 7-9 cmlik bi çekirge ile göz göze kaldık ve sanki o ara böyle slow-motion oldu bütün sesler kesildi ve böceğin o geceleri çıkarttığı acaip ses bi yankılandı. ANNEEAAAAĞ diye bağırarak koşmaya başladım anneme doğru yandaki turistler bana deliymişim gibi bakıyolardı hatta resmimi çeken bile olmuştu. Tabi o aralar 8-9 yaşındayız rezil olmadık fazla. Ve bir diğer olay da bugün 2-3 saat önce oldu. Ice Tea şişesini bitirdim mutfağa çöpü bırakmaya gidiyorum sağ tarafta birşey kımıldadı döndüm baktım 2 tane ip böyle az yanaştım kahve fincanının içinde parmağım kadar bi hamam böceği ama hayvan parlıyor böyle cila atılmış gibiydi nedense. Direk çıktım odadan bi gözüm fincanda bağırıyorum anneeeee diye annneee koş böcek var diye. Annem direk intikal etti fincanın tepesine bi bez tıkadı sonra aldı böceği dışarı attı. Bizim ailenin korkusuzu annemdir biz babamla büyük böcek gördük mü direk topuklarız halbu ki 2'mizde soğuk kanlı insanlarız özellikle babam çok soğuk kanlıdır bizi kaç tane olası trafik kazasından kurtarmıştı haddi hesabı yok fakat nedense büyük bi böcek gördük mü biz direk babamla topuklarız. Annem bölgeye intikal eder kurbanı etkisiz hale getirip delilleri temizler ve biz normal yaşantımıza geri döneriz. Babam da ben de küçük böceklerden korkmayız sinek kelebek falan ama büyük bir böcek oldu mu özellikle bir de uçabiliyorsa direk topuklarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cereal Killer

quote:

Benim çok talihsiz anılarım vardır böcekler hakkında. Bi keresinde yazlıktan 1-2 günlüğüne kışlık eve dönmüştüm aradan bi 1-2 ay geçmişti ve tuvalete hamam böcekleri yumurtlamış galiba ev böcek kaynıyodu neyse işte ben bi gün duşa girdim bacağımda bi rüzgar hissettim döndüm bi baktım bitane normal boylarda hamam böceği LAAAAAAAN!!^%!'%!'% diye bağırarak bacağımı yere vurdum düştü suya kapıldı küvetin deliğinden gitti duştan öyle bi kaçmışım ki üstüme havlu bile almamışım iyi ki evde birisi yoktu. Zaten duşa geri döndüğümde baktım su da sımsıcak dedim kesin bu haşlanmıştır ya da boğulmuştur diye. Birde köprüde yürüyordum göbeğime bişey batmış gibi oldu kafayı çevirdim aşşağı çevirir çevirmez o an 7-9 cmlik bi çekirge ile göz göze kaldık ve sanki o ara böyle slow-motion oldu bütün sesler kesildi ve böceğin o geceleri çıkarttığı acaip ses bi yankılandı. ANNEEAAAAĞ diye bağırarak koşmaya başladım anneme doğru yandaki turistler bana deliymişim gibi bakıyolardı hatta resmimi çeken bile olmuştu. Tabi o aralar 8-9 yaşındayız rezil olmadık fazla. Ve bir diğer olay da bugün 2-3 saat önce oldu. Ice Tea şişesini bitirdim mutfağa çöpü bırakmaya gidiyorum sağ tarafta birşey kımıldadı döndüm baktım 2 tane ip böyle az yanaştım kahve fincanının içinde parmağım kadar bi hamam böceği ama hayvan parlıyor böyle cila atılmış gibiydi nedense. Direk çıktım odadan bi gözüm fincanda bağırıyorum anneeeee diye annneee koş böcek var diye. Annem direk intikal etti fincanın tepesine bi bez tıkadı sonra aldı böceği dışarı attı. Bizim ailenin korkusuzu annemdir biz babamla büyük böcek gördük mü direk topuklarız halbu ki 2'mizde soğuk kanlı insanlarız özellikle babam çok soğuk kanlıdır bizi kaç tane olası trafik kazasından kurtarmıştı haddi hesabı yok fakat nedense büyük bi böcek gördük mü biz direk babamla topuklarız. Annem bölgeye intikal eder kurbanı etkisiz hale getirip delilleri temizler ve biz normal yaşantımıza geri döneriz. Babam da ben de küçük böceklerden korkmayız sinek kelebek falan ama büyük bir böcek oldu mu özellikle bir de uçabiliyorsa direk topuklarız.

Ne çok kullanmışım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Çok şirin değil mi ya?

BÖCEK FOBİSİ

BÖCEK FOBİSİ

• Valla bende de birşeyler var :D Geçenlerde sınıfa arı girdi bende cam kenarındayım çıkamıyor arı. Derste kafamı koydum uyumaya çalıştım halbuki kriz geçiriyordum :D. Enson dayanamadım arkadaşımı kaldırıyorum ''Lan kalk huylandım, sokar lan şiimdi bu beni, lan k*vat kalksana'' diyip vurdum suratına dersteyken, millette bakıyor :D, sevdiğim kızda korkuyor, beni görünce gülmeye başladı bende o cesurlukla camı açıp, elimle kovdum arıyı :D

quote:

Orijinalden alıntı: Cereal Killer

quote:

Ne çok kullanmışım.

babanda mı böceklerden korkuyor

Bizim aileninde böceklerden korkanı benimdir. :) Annem gelir öldürür. Babam bişey yapmaz böceklere. hissetmiyor zaten o derisi kalın :) Ayağına sinek konuyor. yürüyor orda. hissetmiyormusun dedim hayır dedi :) ben huylanırım hemen her türlü böcekten.

Geçen yaz oldu bu olay. gece annemler yattı. bizde abimle laptoplara bakıyoruz aynı odada. camlar filan açık sineklik filanda yok camda. neyse işte ben kulaklığı taktım oyun oynuyordum.. arkadaki poşetlerin sesini duydum abimmi diye baktım değil neyse rüzgardır dedim oyuna devam ettim. 2-3 kere abimle beraber aynı sesi duyunca dikkatlice baktım. kocaman çekirge. üstüne yastık attım hemen yatağa girdim. üstüme yorganı çektim. abime diyorum öldür şunu diye. bakamıyom bile. kaçıp gideceğim diğer odada duracam ama kapının yolunda duruyor hayvan. abimde korkmasa da öldüremedi :) annem uyuyor gece saat 1 uyarsam kızacak kocaman çocuk oldun korkuyon dicek biliyorum. en sonunda annem geldi öldürdü. yatın artık dedi :)

eve kelebek bile girse korkarım. renkli güzel görünenlerden girmez zaten. değişik cins kelebek girer ben odadan kaçarım direk :)

hamamböceği anım yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.