Şimdi Ara

Bobo kayseride döktürüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler farkettiniz mi bilmiyorum ama harika oynuyor. adamin zaten suan 12 golu mu ne var gol kralligina dogru gidiyor. eger boyle giderse hakkiyla gol krali olacak. attigi gollerde oyle ben kalenin onunde bekliyim top gelir bos kaleye atarim tarzi goller degil. adam bir golunde ne vucut calimi atmisti hangi macti bilmiyoum. zaten tum gollerindede bitiricilik gucunun fazla oldugu on plana cikiyor. simdi diceksinizki ee ne var bizim umutta 12 golatti ama uumutunkilerle bu bir degil. umutun attiklarinin alayi bos kaleye. bobonun oyle degil. eger drogba transfer edilmeseydi kesinlikle bobonun alinmasini isterdim

siz ne dusunuyosunuz ?? lutfen trollemeden ve tartisma ortami cikarmadan konusalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Küçük takımın büyük oyuncusu.
  • Bobo vasat bir oyuncu değil ama şu attığı 12 golün 6 sı direkten dönmüş olsa bu konuyu açar mıydın? Hayır.

Kurtulun şu "gol krallığına koşuyor bizim takıma gelsin" kafasından.
  • Drogbanın 3.bacağı > bobo

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypocrite

Bobo vasat bir oyuncu değil ama şu attığı 12 golün 6 sı direkten dönmüş olsa bu konuyu açar mıydın? Hayır.

Kurtulun şu "gol krallığına koşuyor bizim takıma gelsin" kafasından.

açardim denk geldi bikaç kere kayserispor maçi izledim bobo muthis goller atiyor hayran kaldim gerçekten bir iki haftadir aklimdaydi konu acacaktim. zaten gol krali oldugunu daha sonra gördüm

• E bu zaten gayet normal. GS'de olsa iş yapamaz mesela.
  • Bknz. Ariza Makukula

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SERGEN ŞEKERSPOR'DA
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bobo beşiktaş tan neden gönderildi?
  • konu yanlış yerde yetkililer bjk bölümüde taşısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buthoan

bobo beşiktaş tan neden gönderildi?

istediği ücreti vermediler fenerde zico da aynı hatayı yapmıştı
  • Burak düzenli bir şekilde oynuyor olsa şu takımda anca onun arkasından yetişmek için koşardı o da ancalarla kalırdı işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.