Şimdi Ara

Bnet hesabım hacklendi.yardım plz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar en son dün akşam barbarımla oynadım lvl atladım ve oyunu kapattım.Nasıl olduysa bu sabah siteden armory'e bakmak için girmeye calıstıgımda hacklendigimi anladım ve mail adresime şifreyi değiştirmek için blizzard mail atmış ve o mail okunmuş gibi gözüküyordu ki ilk defa açtım mailimi geceden bu yana.
    Sonra blizzarddan biton mail gelmiş 3 tane 85 wow charım vardı kim hacklediyse charlarımı başka acc'a taşımış 20euro karsılıgında. Sitede support kısmında account recovery diye bişey var onu yapmaya calısıyorum yapamıyorum çünkü emailimi-ismimi-soyismimi istiyor fakat hackleyen kişisel bilgilerimi degiştirdigi icin kabul etmiyor.Yani hiçbir şekilde blizzard ile temasa geçip hacklendigimi anlatamıyorum.Twitterdan yazdım gene aynı support sayfasına gitmemi istemiş.
    Eskilerde bikaç kez wow hesabım hacklenmişti ve ozamanlar attığım mail adresini buldum fakat onlar çalışmıyor.
    Nasıl geri alabilirim accountu yardımcı olabilecek var mı? D3 forumlarına baktım da çok fazla insan hackleniyor bu aralar

• yeni bir bnet hesabı aç ordan ticket at ve tüm bilgilerini (cd-key,hatta biliyorsan aldığın tarihi) yaz senden nüfus cüzdanının resmini isteyecekler onu da gönder geri alırsın hesabını

Orijinalden alıntı: Yurki

yeni bir bnet hesabı aç ordan ticket at ve tüm bilgilerini (cd-key,hatta biliyorsan aldığın tarihi) yaz senden nüfus cüzdanının resmini isteyecekler onu da gönder geri alırsın hesabını

Sagol dostum bu yöntem hiç aklıma gelmemişti.Şimdi yeni bi hesap açıp detaylı bir ticket açtım inşallah geri alabilirim accountumu :(
    Bu arada diablo charlarıma baktım da armory den itemler aynı duruyo.Ama 21m para vardı bilmiyom gitti mi.Yada hackleyen sadece wowdakileri süpürdü gitti ^^
    battle.net hesabın üzerinden degiştirilemez bunlar
    ticket atıp degiştirmeleri lazım ve ciddi bir sebep bulmaları gerek(örnegin mahkeme ile adımı degiştirdim yada evlendim soyadım degişti vs+ ispat etmen lazım) ve 3 5 günede degiştirmezler, 30 40 günü bulur :)
    sen yanlış giriyor olabilirsin

kimlik fotokopini atacagın maile koymayı unutma
    ek olarak oyunun keyini (kutusunun fotografı daha iyi olur) ,prepaid kart numaraların duruyorsa onları, nezaman numaraları girdigini vs vs
    yani nekadar yazarsan okadar iyi

hertürlü alırsın itemlerinide charınıda
    anlaşacak kadar ingilizcen varsa telefon et 1saate tamam
  • Dün akşam başka bi hesap açıp oradan durumu detaylı bir şekilde anlattım.Ehliyeti de scanleyip ekledim.Bu sabah cevaplamışlar ticket'ı.Allahtan gm hiçbir sıkıntı çıkarmadan halletmiş olayı :) Hacklendiğimi anlamış.E-mail adresinden girmişler hesaba şifreyi vs değiştirmişler nasıl girdilerse.Tüm charları geri getirmiş.Şifreyi resetlemek için mail atmış.Yanlız diğer bilgileri değiştirmem için de yeni bir ticket açıp o bilgileri txt dosyası halinde gönder dedi.Şimdi onu deniyorum ama ticket açarken sitede geçici bir hata veriyor onun düzelmesini bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı şey başıma gelmişti yakın zamanda dostum . sende gördüğüm kadarıyla halletmişsin. mutlaka hesabı aldıgında otentikatör şeyisini kullan. ipod vs varsa ona yüklersin. ticket hakikaten bir çok olayı çözüyor ilgileniyorlar. insan bu gibi durumlarda oyunun kıymetini farkediyor.
  • Sonunda Ticket açmayı başardım ve bu sabah blizzden mail geldi.accounttaki e-mail adresimi değiştirmiş kişisel bilgilerimi gizli soru-cvbı degiştirmiş sonunda d3e girebildim.Tüm charlar itemler goldlar duruyor allahtan dokunmamışlar d3e :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • bilgisayarda antivirüs yok da pandanın online taramasını yaptım bişeyler buldu sildim inş.düzelmiştir artık.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.