Şimdi Ara

Bmw Z4umu satiyorum (Sattim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar, yaklasik 1.5 yildir kullandigim Bmw Z4umu satmak zorunda kaldim. Bugune kadar kullandigim en keyifli arabaydi ve alirken de uzun sure kullanmak amaciyla almistim. Fakat kisin cok kar yagan baska bir bolgeye tasiniyorum. Keske goturup kis boyunca garajda saklayabilsem ama ikinci arabayi alacak durumum olmadigi icin satiyorum. Gidince orada sanirim dort ceker bir SUV veya sedan alacagim. Ayrilmak zor olacak gercekten. Su an gelip bakanlar oluyor, kullanirken uzuluyorum son kez keyfini cikarayim seklinde biniyorum arabaya.

Aracim da bu:http://tinypic.com/a/2o085/1
    Ilani kaldirdim o yzuden reismlerin linkini koydum.

Bundan sonra ne alsam bunu ararim herhalde. Bakalim bundan sonra SUV nasil olacak. Yeni araba icin secenekler netlesince forumunda fikirlerini alacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 17 Temmuz 2011; 22:38:33 >

• Fiyatını görünce bir an hayattan soğudum.

Araç şahane. Çok temiz duruyor ve rengi de harikaymış. Hayalimdeki arabalardan biri Z4. Umarım ilerde sıcak yerlere tekrar taşınınca E89 35i alırsınız.
  • 13 bin dolaramı satıyorsunuz
  • pert kaydı vardır o kadar ucuza olmaz o araç

kötü bir durum.. imkan olunca 6 serisi alırsınız.
  • ABD: $13.500
    TR: 61.500 TL
  • 21 bin tl ye z4
  • 14000 vereyim yabancıya gitmesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 13 bin çok değil mi hocam
  • Cok pazarlik yapiyorlar fiyati o yuzden 13.500 yazdim. 12.000 verene birakcam direk.

@Strify
    Iyi dilekler icin tesekkurler. Umarim sizde hayalinizdeki arabalardan birini alirsiniz.
  • Yurtdışında bu fiyatları gördükçe hayattan soğuyorum.
  • Hayırlısı olsun Berk, Allah Miami'de filan yeni kasasını nasip etsin :)
    Suv ne düşünüyorsun bilmiyorum ama ben Tahoe ya da Yukon düşünürdüm. :)
  • Aracınız çok temiz duruyor ve çok çekici.Özellikle jantları çok hoşuma gitti.

Umarım daha güzellerini alırsın arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasakpınar -- 9 Temmuz 2011; 3:11:53 >
  • 13bin dolar içim yandı sahibindene bakıyoruz öylede z3ler bile 30binden başlıyor gülesim geldi aniden ülkemizin ne halde olduğunu gösteriyor inşallah kısa sürede satarsınız her Türk'ün bir bmw sevdası vardır fakat çoğu gerçekleştiremez heh işte onlardan biriyim böyle vergilere böyle....
  • Ben olsam Türkiyeye gelip Türkiyede satardım
  • Beyler ben bi kendimi çatıdan atıp geliyorum hemen. Böyle ülke, böyle vergi olmaz olsun arkadaş
  • Araba çok temiz, bu fiyatları görünce Türkiye'den alasım geldi.

Master bitti mi peki UCLA'daki ?
  • 12 000 $ a bırakacakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: strify

Fiyatını görünce bir an hayattan soğudum.

+++
  • bu "kbb" sitesi aracın kayıtlarını girdiğinizde aracın durumu ve fiyatı hakkında olması gereken değerleri mi söylüyor?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.