Şimdi Ara

BMW X3 2.0i | Mitsubishi Outlander 2.4 4WD | VW Tiguan 1.4 TFSI...TEST

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    PS/kW: 150/110, 0-100 km/h in 9.8s., Allradantrieb, permanent, 192 km/h Spitze, Preis 26.700 �

2.BMW X3 2.0i (3015 puan)
    PS/kW: 150/110, 0-100 km/h in 11.6s., Allradantrieb, permanent, 198 km/h Spitze, Preis 34.900 �

3.Mitsubishi Outlander 2.4 4WD (2968 puan)
    PS/kW: 170/125, 0-100 km/h in 9.4s., Allradantrieb, permanent, 190 km/h Spitze, Preis 26.990 �

http://www.autozeitung.de/online/render.php?render=123204

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forbest -- 20 Nisan 2008; 23:24:34 >

• al birini vur ötekine, bu sınıfta kesinlikle cipleri sevmiyorum, daha çıkmamış olan GLK dahil...
  • Tiguan T fsi olmayacak mı?
  • evet TFSI
  • hay ağzına sağlık,
    çakma suv bunlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

al birini vur ötekine, bu sınıfta kesinlikle cipleri sevmiyorum, daha çıkmamış olan GLK dahil...
  • bu sınıfı kim yarattı???
  • Tiguan'ın iç mekanı berbat bence. Bu testlere inancım kalmadı gerçekten benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackgod -- 20 Nisan 2008; 23:21:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @forbest dostum;Diğer Topicde biraz alınmışsın(ilk defa bir konuyu açıyorsan kimsenin birşey söylemeye hakkı yok)
    Ama şimdi yazacağıma alınma
    Bu test bizim için geçersiz.Niye??? X3 ve Outlander benzinli araçlar bizde satılmıyor
    Ayrıca hiçbir Allah'ın kulu Vw Tiguan'ın X3 'den daha iyi olduğuna beni inandıramaz.q5 çıksın x3 ün rakibi olur ama Vw anca oto dergilerinde olabilir.
  • Test biraz ilginç geldi bana..Tiguan yeni nesil turbo motoru ve X3e göre baya düşük olan fiyatıyla zaten bir sürü puan fazla almıştır,buna Alman dergilerinin Vw severliği de eklenince çıkan sonuç ortada:)

İstinye Park'ta biraz inceleme fırsatı buldum Tiguan'i ve içinin Golf'e çok benzemesi dışında beni pek raharsız eden bir yönü yoktu..Beyaz renkte ve sanırım full donanımlı bir araçtı ama tanıtımdaki arkadaşların bilgi eksikliği nedeniyle fazla detay alamadım,showroomda tekrar incelemek lazım..

Sonuçta X3 her ne kadar X5 kadar başarılı bir araç olmasa da karşılaştırmada lider olmalıydı diye düşünüyorum,konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

@forbest dostum;Diğer Topicde biraz alınmışsın(ilk defa bir konuyu açıyorsan kimsenin birşey söylemeye hakkı yok)
    Ama şimdi yazacağıma alınma
    Bu test bizim için geçersiz.Niye??? X3 ve Outlander benzinli araçlar bizde satılmıyor
    Ayrıca hiçbir Allah'ın kulu Vw Tiguan'ın X3 'den daha iyi olduğuna beni inandıramaz.q5 çıksın x3 ün rakibi olur ama Vw anca oto dergilerinde olabilir.

kesinlikle katılıyorum

• sonuca şaşırmadım gayet doğal

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.