Şimdi Ara

BMW X1 (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
3
Favori
35.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesekkür ederim cevap verenler için, x drive yazıyor ilanda İstanbul Otto Motors satıyor kaza ile ilgili herhangi bir bilgi yok sanırım gidip baktırmak gerekecek istanbul dışında olduğum için henüz gidemedim malesef. İlk aracım olacak, yeni a3 ile yola çıkmıştım ama sıfırda fiyat 90.000 TL civarına çıktığı için madem o kadar para vereceğim en azından c sınıfı bir araç olmasın dedim ve öyle 2. ele yöneldim. Forumun ilgili hemen her sayfasını okudum diyebilirim. Bu bütçeyle tavsiye edebileceğiniz dizel otomatik başka araç tavsiyeleri varsa onları da dinlemekten çok mutlu olurum.
  •  BMW X1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeliefe

MINERVAL arkadaş,

Tesadüf bende bugün X1 teklifi aldım. 1.600 cc benzinli 143 beygir. Bir sonraki postta fotosunu paylaşacağım. Benim gibi ciddi düşünüyorsan telefonlaşalım derim.
    Benim teklif indirimsiz 49.250 euro indirimli 46.694 euro

Saygılar.

Bana verilen teklifte indirimsiz 49.152 euro. Donanım hemen hemen aynı büyük ihtimalle.Ben aracı babam için bakıyorum, hemen alma niyetimiz yok haziran-temmuz gibi düşünüyor donanımlar ve ortalama fiyat bilgisi için aldım bu teklifi.
  • Fotoğraf bulanık çıkmış okunmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MINERVAL

quote:

Orijinalden alıntı: egeliefe

MINERVAL arkadaş,

Tesadüf bende bugün X1 teklifi aldım. 1.600 cc benzinli 143 beygir. Bir sonraki postta fotosunu paylaşacağım. Benim gibi ciddi düşünüyorsan telefonlaşalım derim.
    Benim teklif indirimsiz 49.250 euro indirimli 46.694 euro

Saygılar.

Bana verilen teklifte indirimsiz 49.152 euro. Donanım hemen hemen aynı büyük ihtimalle.Ben aracı babam için bakıyorum, hemen alma niyetimiz yok haziran-temmuz gibi düşünüyor donanımlar ve ortalama fiyat bilgisi için aldım bu teklifi.

Hocam şehir içi yakıt verisi gerçekten felaket aracın, 1.6 benzinli için söylüyorum.
    2 litre dizelden şaşmayın derim kullanan biri olarak

• @erciftci,

Aradaki makas çok büyük. Baz fiyatta yaklaşık 40.000 TL fark var maalesef.
  • arkadaşlar bu x1 ler yakın zmanda makyajlanırmı bilgisi olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Closer

arkadaşlar bu x1 ler yakın zmanda makyajlanırmı bilgisi olan varmı ?

Yeni makyajlandı zaten. Aynalar, vites ve klima hafif makyajdan geçti.
    Bundan sonra makyaj olmaz, X1'in yeni kasası çıkar.
    Ne zaman? Muhtemelen 2, 2.5 yıl sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpernative

quote:

Yeni kasanın da önden çekişli gelmesi çok muhtemel.
  • quote:

quote:

Hmm.. Bu arada 1.6 ile 2.0 arasında çok performans farkı varmıdır acaba? sıfır araca bi kere para yatırdım pişman oldum şimdi 2. el almak istiyorm ama 1.6 lar yeni çıktığından 2.el'e henüz düşmedi..

Bu aralar ailemin büyük suv sevdasından dolayı araç arayışına girdik.. x1 veya land rover freelander 2 arasında kaldım.. freelander'ı da zaman geldiğinde elimizden çıkarabilirmiyiz çıkaramazmıyız değer kaybedermi etmezmi o konuda baya tereddütlüyüm.. bu konuda görüş bildirecek bi arkadaş varsa dinlemek isterim.. Bu arada suv aracı dağa mağa çıkacağımızdan değil.. Ne zamandır yüksek araç sevdası var.. ordan bi esti bakalım hangi araç nasip olucak.. veya olucakmı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: erciftci

quote:

quote:

Yeni kasanın da önden çekişli gelmesi çok muhtemel.

BMW'nin keyif algısıyla önden çekişi hiç bağdaştıramıyorum.
    Herhalde Mercedes'in bazı modellerinde olduğu gibi maliyet düşürme politikası yüzünden böyle bir hamle yapılıyor.

• quote:

Hmm.. Bu arada 1.6 ile 2.0 arasında çok performans farkı varmıdır acaba? sıfır araca bi kere para yatırdım pişman oldum şimdi 2. el almak istiyorm ama 1.6 lar yeni çıktığından 2.el'e henüz düşmedi..

Bu aralar ailemin büyük suv sevdasından dolayı araç arayışına girdik.. x1 veya land rover freelander 2 arasında kaldım.. freelander'ı da zaman geldiğinde elimizden çıkarabilirmiyiz çıkaramazmıyız değer kaybedermi etmezmi o konuda baya tereddütlüyüm.. bu konuda görüş bildirecek bi arkadaş varsa dinlemek isterim.. Bu arada suv aracı dağa mağa çıkacağımızdan değil.. Ne zamandır yüksek araç sevdası var.. ordan bi esti bakalım hangi araç nasip olucak.. veya olucakmı :)

Performans ve yakıt farkı var tabii. Kullanım şartınıza (şehir içi-dışı) ve km'ye göre seçmelisiniz.

• quote:

BMW'nin keyif algısıyla önden çekişi hiç bağdaştıramıyorum.
    Herhalde Mercedes'in bazı modellerinde olduğu gibi maliyet düşürme politikası yüzünden böyle bir hamle yapılıyor.

Ben iki markaya da yakıştıramıyorum ama maalesef yapıyorlar. CLA ile bitmiştir Mercedes benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciftci

quote:

Performans ve yakıt farkı var tabii. Kullanım şartınıza (şehir içi-dışı) ve km'ye göre seçmelisiniz.

aslında daha yeni araç aldık 1 sene anca oldu.. aldığımızdan beri toplamda 5bin km yapmışız.. gerisini siz düşünün.. şehir dışı yılda 1 2 kere gidip geliriz.. o yüzden yakıt çok problem değil ama yinede bi etken... asıl sorun dediğim gibi; gün geldiğinde satarken bizi üzermi acaba..

• X1 alırken de çok düşünülmesi gereken satarken hızlı satılmayacak bir araba.

10 numara bir BMW diyemiyorum ama benim puanım 8 kendisine.

• Bende 2010 model X1 2.0 xDrive var. Bu aracın ses sistemi çok kötü. Bir arkadaşımda Opel Corsa var. Aracıyla benim araca yanaşıp müzik açıyor, dalga geçiyor adeta. Opel corsa üzerindeki orjinal ses sistemi bu kadar kaliteli ve yüksek ses çıkartırken bendeki bu kadar pahalı bir aracın böyle kötü bir ses sistemine sahip olması çok kötü bir şey.

Aracı 4 ay kadar önce aldım ve çok memnunum. Aracı aldığımda 27000 km de idi. Şuanda 33000 km oldu çok memnunum. Güzel bir araç ama ses sistemi sorununa aracın orjinalliğini bozmadan bir çözüm bulmam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel85

Bende 2010 model X1 2.0 xDrive var. Bu aracın ses sistemi çok kötü. Bir arkadaşımda Opel Corsa var. Aracıyla benim araca yanaşıp müzik açıyor, dalga geçiyor adeta. Opel corsa üzerindeki orjinal ses sistemi bu kadar kaliteli ve yüksek ses çıkartırken bendeki bu kadar pahalı bir aracın böyle kötü bir ses sistemine sahip olması çok kötü bir şey.

Aracı 4 ay kadar önce aldım ve çok memnunum. Aracı aldığımda 27000 km de idi. Şuanda 33000 km oldu çok memnunum. Güzel bir araç ama ses sistemi sorununa aracın orjinalliğini bozmadan bir çözüm bulmam lazım.

Ön kapı direklerinde hoparlörünüz var mı ? Yoksa sadece ön kapıda alt tarafta mı var ?
    Bir de teybin üzerinde yazan model nedir (business, prof. vb.) ?

• CD çalar üzerinde professional yazıyor.
    ön kapı direklerindede hoparlör bulunmakta.
    ayrıca ön kaoılarda hoparlör var ve arkada bagaj kısmındada ıkı tane hoparlor var.
    bası tamamen kısmak zorunda kaldım cunku cok az ses bıle acsam sankı hoparlor patlakmıs gıbı cat cat dıye rada ses gelıyor. her sarkıda ve her zaman degıl. bu rahatsız edıcı bır durum. bundan once captiva kullanıyordum o bıle daha mukemmel bır sısteme sahıpti.
  • Bagaj zemininde halıyı kaldırgınızda amfi görüyormusunuz?

http://dave-new.com/BMW_135i/battery/trunk.JPG

(sağ taraftaki gri parça)
  • Hayır amfi yoktur onu kontrol ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azazel85 -- 30 Eylül 2014; 23:01:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.