Şimdi Ara

BMW X1 (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
3
Favori
35.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3.16 niyetiyle gittiğim bayide x1 yakından görünce aklım çok karıştı. bütçemin çok üzerinde ama zorlamaya değecek kadar istiyorum. teklif de aldım

55,765'ten 50,900'e mayıs kampanyası ile indirim önerdiler, 9% indirim
    sDrive, Comfort pk, ekstraları: sensatec döşeme, Pan cam tavan, Xenon, frenli CC
    donanımları tam istediğim gibi, bu ve bütçe nedeniyle xDrivedan vazgeçebiliyorum

genelde 3-5 arası indirim oluyor gibi gördüm forumlarda, 9% iyi fiyat mıdır, ne olur bundan sonra, ne dersiniz?

tşk
  • Upgrade operasyonunun birinci bölümünü tamamlamış bulunuyorum.

Ön kol dayama ve saten aluminyun tavan rayları takıldı.
    Aynı şekilde arka ve yan camlar için güneşlikleri de taktım.
    Gayet iyi oldu kanaatimce.
    X line olmasa da aluminyum tavan rayları şık durdu.
    Fotoğrafları bilahare yükleyeceğim.
  • BMW'nin standart Business ve Professional radyo-CD'leri, CD changer'ları ve hoparlörleri Alpine markadır.
    Retrofit kit olarak amplifikatör ve ilave hoparlörler satın almanız mümkün.
    Alpine markasından eminim çünkü araçtan sökülmüş orijinal hoparlörün arkasındaki etikette görmüştüm.
  • 18 jant uyarısı için teşekkürler.
    Ön kol dayama yanlış hesaplamadıysam 460 Avro tuttu.
  • h

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uc031031 -- 15 Aralık 2011; 23:27:47 >
  • Jantların detaylı ölçüleri kullanma kılavuzunda vardır. Bakacağım.
    Ben OZ ve BBS konfigüratörlerine bakmıştım.
    Offseti sorun olur mu bilmiyorum ama E60 kasa 5 serisi jantları da kullanılabilir belki.
  • Merhabalar Sevgili DH üyeleri...

Öncelikle tüm babaların babalar gününü kutlarım.

ben bundan yaklaşık 6-7 ay önce bmw x1 20d xDrive aldım fakat business ses sistemi sahibi olan herkesin çektiği dertten muzdaripim. ses inanılmaz kalitesiz öyleki 200 tl ye aldığım 5+1 ev sinema sistemi bile kat kat daha iyi ve kaliteli ses veriyor.
    şimdi sorucam şey şudurki,

1) business ses sistemi olan bu araçta anfi mevcut mudur??

2) eğerki mevcutsa arabanın neresindedir??

3) araçtaki bütün kolonları kendi ayarlarında daha kaliteli kolonlarla değiştirsem (mesela alpine) bass mid tweeter falan komple değiştirsem ses tatmin eder mi??

4) eğerki anfisiz olmaz diyosanız tamam oda olur anfide alırız artık ancak düşündüğüm şudurki, (eğer stok anfi mevcutsa) kablolamayla uğraşmayıp sadece kolonları ve anfiyi daha iyisiyse değiştirsem nası bi sonuç elde edebilirim??

5) bunların hiç biri olmuyosa sizden ricam birbirini desteklicek sistem bileşenlerini bana yazmanız mümkün mü aşa yukarı fiyatlarıyla birlikte??

araçta arka kelebek camının hemen yanında 1er ve ön kapılarda 1er kolon var. ön koltuklar altında bass yuvaları var ancak businessta sadece sürücü koltuğu altında bass mevcut. ben ikisinede kaliteli birer bass koymak istiyorum.

kafamdakiler bunlar ekteki fotolara bakarsanız belki ne demek istediğimi daha rahat anlarsınız. şimdi lütfen alırken niye ses sistemlisini almadın. aceleye geldi adamların ellerinde bitek bu vardı borusanda dediler 3 güne gümrükten çıkarırız arabayı bende tamam dedim aldım. ayrıca hi fi ses sistemi için borusana gittim adamlar bana 1200€ gibi dudak uçuklatan bi fiyat çıkardılar. sistemin markası alpine ama nolursa olsun 1200€ya millet 100m ilerden duyulcak sistem kuruyolar.

neyse bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozan90

Merhabalar Sevgili DH üyeleri...

ben bundan yaklaşık 6-7 ay önce bmw x1 20d xDrive aldım fakat business ses sistemi sahibi olan herkesin çektiği dertten muzdaripim. ses inanılmaz kalitesiz öyleki 200 tl ye aldığım 5+1 ev sinema sistemi bile kat kat daha iyi ve kaliteli ses veriyor.

3) araçtaki bütün kolonları kendi ayarlarında daha kaliteli kolonlarla değiştirsem (mesela alpine) bass mid tweeter falan komple değiştirsem ses tatmin eder mi??

4) eğerki anfisiz olmaz diyosanız tamam oda olur anfide alırız artık ancak düşündüğüm şudurki, (eğer stok anfi mevcutsa) kablolamayla uğraşmayıp sadece kolonları ve anfiyi daha iyisiyse değiştirsem nası bi sonuç elde edebilirim??

5) bunların hiç biri olmuyosa sizden ricam birbirini desteklicek sistem bileşenlerini bana yazmanız mümkün mü aşa yukarı fiyatlarıyla birlikte??

araçta arka kelebek camının hemen yanında 1er ve ön kapılarda 1er kolon var. ön koltuklar altında bass yuvaları var ancak businessta sadece sürücü koltuğu altında bass mevcut. ben ikisinede kaliteli birer bass koymak istiyorum.

kafamdakiler bunlar ekteki fotolara bakarsanız belki ne demek istediğimi daha rahat anlarsınız. şimdi lütfen alırken niye ses sistemlisini almadın. aceleye geldi adamların ellerinde bitek bu vardı borusanda dediler 3 güne gümrükten çıkarırız arabayı bende tamam dedim aldım. ayrıca hi fi ses sistemi için borusana gittim adamlar bana 1200� gibi dudak uçuklatan bi fiyat çıkardılar. sistemin markası alpine ama nolursa olsun 1200�ya millet 100m ilerden duyulcak sistem kuruyolar.

Teşekkürler...

aracın üstündeki hoperlörlerde zaten Alpine üretimi hocam.. sizinki biraz psikolojik olmasın? "inanılmaz kalitesiz" de değil yani!

• ya başkan gerçekten çok kalitesiz ses veriyo kısık ses düzeyinde sıkıntı yok ama sesi biraz yükseltsem kolonlar patlıcakmış gibi ses geliyo.
    quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

Merhabalar Sevgili DH üyeleri...

kafamdakiler bunlar ekteki fotolara bakarsanız belki ne demek istediğimi daha rahat anlarsınız. şimdi lütfen alırken niye ses sistemlisini almadın. aceleye geldi adamların ellerinde bitek bu vardı borusanda dediler 3 güne gümrükten çıkarırız arabayı bende tamam dedim aldım. ayrıca hi fi ses sistemi için borusana gittim adamlar bana 1200� gibi dudak uçuklatan bi fiyat çıkardılar. sistemin markası alpine ama nolursa olsun 1200�ya millet 100m ilerden duyulcak sistem kuruyolar.

Teşekkürler...

aracın üstündeki hoperlörlerde zaten Alpine üretimi hocam.. sizinki biraz psikolojik olmasın? "inanılmaz kalitesiz" de değil yani!

• quote:

ya başkan gerçekten çok kalitesiz ses veriyo kısık ses düzeyinde sıkıntı yok ama sesi biraz yükseltsem kolonlar patlıcakmış gibi ses geliyo.

yüksek ses için değil zaten o hoperlörler
  • şöle bişi istiyorum ya.

• lütfen biri şu bileşenlerin markalarını modellerini yazabilir mi biraz yardımcı olun lütfen...
  • BMW Radyo-CD'leri Business da olsa, Professional da olsa Alpine üretimi diye biliyorum.
    Hoparlörler de keza Alpine
    Bu sistemlerde ayrı bir amplifikatör yok.
    Radyo-CD'nin çıkış gücü neyse o.

Ben de hoparlörlerden şikayetçiydim.
    BMW servisi dışında gidip bir yerde hoparlör taktırırsak garantiye etkisi oluyormuş dedi bu forumdaki arkadaşlar.
    O yüzden tereddüt ettim.
    Bu aralar aux girişinden iphone'u bağlayıp dinliyorum ses fena değil. Kulağım alıştı herhalde.

Aslında orijinal yuvalara 3 yollu veya iki yollu daha yüksek güçte 4 tane 9 santimlik Alpine hoparlör taksanız bile ses bir hayli düzelir.
    Tercih sizin.
  • yukarda fotoğrafını attığım gibi bi sistemin maliyeti markası modeli ne olmalıdır acaba yazabilicek kimse yok mu??
  • en ıyısı sız iyi bir tesisatcıya gıdın araştırın bu formdaki arkadaşlar orijinal harici uygulamalara sıcak bakmıyorlar . alpine amfi 4 kanallı 350 tl gıbı bişiydi arkalara alpine 6carpı 9 onlerde dsl lerı taktırdım sorun vs kalmadı :-) o kadar sorun edilicek birşey değil .Bmw x1 deki orijinal ses sistemi çok kötü özellikle arka hoporlorler :-=)
    ıyı bır yere taktırın özellikle on kapı lar çok hassas çok iyi sökülüp takılması lazım .
  • Konuyu tam bilmiyorum ama navigasyon konusunda şimdi BMW navigasyonlu araçları Türkiye'de satmıyor mu?
    Navigasyonlar Türkçe mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saahin

Konuyu tam bilmiyorum ama navigasyon konusunda şimdi BMW navigasyonlu araçları Türkiye'de satmıyor mu?
    Navigasyonlar Türkçe mi?

Artık ne yaparsan yap getirmiyorlar. Navigasyon türkçe ve mükemmel çalışıyor... Ben alabilen şanslı insanlardanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 1 Temmuz 2011; 23:10:31 >
  • ve onur abi aramiza katilir...
  • Basligi tepelere cikarmak lazim. Nerede bu x1 ciler ;)
  • tamam o zmn bölümü canlandıralım.. bu da bizden gelsin

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.