Şimdi Ara

BMW Resimler, Modeller, Özellikler ve Videolar İle Tarihi Kronoloji (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
1
Favori
488.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [url=http://img48.imageshack.us/my.php?image=2003bmw325cieuroprojekt.jpg]

BMW Resimler, Modeller, Özellikler ve Videolar İle Tarihi Kronoloji
  • quote:

Orjinalden alıntı: isk0rpit

Bmw kullanmadan araba kullandım demeyin bmw sahibi olmadan araba sahibi oldum deyin sözünü destekleyenlerdenim .

• arkadaşlar sizlere bi soru

1994 model bmw 3.20i bakımlı bi araç 100 km kaç lt yakıt yakar

eğer bilgisi olan arkaşım warsa bilgilere ihtiyaç var
  • quote:

Orjinalden alıntı: miraz.miraz

arkadaşlar sizlere bi soru

şehir içinde 10 litre şehir dışı 6.5 7
  • quote:

Orjinalden alıntı: seffaf1

quote:

Orjinalden alıntı: miraz.miraz

arkadaşlar sizlere bi soru

şehir içinde 10 litre şehir dışı 6.5 7

aslında çok fazla değil yakıtı neyse az kaldı alıyorum bi 320 i
  • s.a. arkadaşlar

öncelikle bu konuyu açana arkadaşıma çok teşekkrüler. gerçekten çok bbüyük emek harcanarak yapılmış bir konu.. BMW hakkındaki hemen herşeyi öğrendim bütün mesajlarıda takip etmeye çalıştyım.. bu aralar nedense e36 hastalığı başladı bende. yakın bir zamanda parçasının çok pahalı olduğu ve fazla yakmasından ötürü FİAT BRAVA SX aracımı sattım. şimdi gönlüm BMW den yana. e36 kasalardan 1992-1994 3.16i mi yoksa 3.18i mi almalıyım?? fiyat olarak yaklaşık fiat bravamı sattığım fiyata nette bir sürü e36 var. fakat 200 bin km den aşağısı hemen hemen hiç yok gibi. bütçem aşağı yukarı 1992-1994 model araçlara yetiyor. acaba bu araçların motorları ne kadar gider?? yorulmamış temiz bir e36 bulursam 200 bin km civarında beni ne kadar götürrür?? ve bu araçlar ortalama kaç bin km de rektefiye ister?? ayrıca rektefiye ne kadar tutar. bunları bilmedende BMW almak istemiyorum . işin içinden çıkamam diye korkuyorum...
    YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞIMA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDER HAYIRLI GÜNLER DİLERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husam74 -- 11 Nisan 2009; 16:18:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: barisozyurt

Çok eskiden babamda 78 model E21 kasa 316 vardı, şöföre dönük duran kokpitine bayılırdım. Eskiden BMW'lerin kokpitleri orta kısımları şöföre doğru dönük tasarlanıyordu. 3,5,7 bütün serilerde kokpit tasarımının vazgeçilmez ilkesiydi. Çok güzel bir tasarımdı, BMW'ye özgüydü. Ama şimdiki son modellerde bu şöföre dönük kokpit tasarımı terkedilmiş. Bence çok kötü etmişler. BMW fanları da bu konuda benimle aynı fikirde mi ?

evet
  •  BMW Resimler, Modeller, Özellikler ve Videolar İle Tarihi Kronoloji

karizaman mi olsun istiyorsun gel burdan yak
  • Emeğine Sağlık , paylaşım için sağol.
    Yeni kasa Bmw 5.20i diyorum.
    Başkada birşey diyemiyorum.

• e30 3.16i teknik verileri bilen bi arkadaş varsa çok makbule geçer. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: a.beyol

e30 3.16i teknik verileri bilen bi arkadaş varsa çok makbule geçer. şimdiden teşekkürler.

http://www.motorsporlari.net/car/tech_spec.asp?specID=12828&make=BMW
  • BMW herzaman güvenli-hızlı-konforlu(biraz pahalı ama olsun) olmuştur inşallah böylede devam eder.
  • Konuya çok emek verilmiş .

Hazırlayan arkadaşa çok teşekkürler .
  • arkadaşlar, bmw 5 serisi ne zaman yenilenecek ve tasarımı nasıl olacak? bilgi ya da kanağı olan paylaşabilir mi? internette araştırdım o birbirine benzemeyen o kadar fotoğraf var ki hiçbir sonuca varamadım.
  • 2011 yenilenicek..
    resmi olarak aracın tasarımı çıkmadı...
    5 serisi gt ye benzeyebilir...
  • Arkadaşlar ben 2002 model e46 320ci a mp3 player bağlamak istiyorum. Arabada cd cahnger yok sadece bussiness type tekli cd player var. Araştırmalarım sonucu bağajda sürücü yan çamurluk kaplama içerisinde aux/cd changer soket/bağlantısı hazır oluyomuş ama ben açıp bakmadım. Bu tip bağlantı yapanınız oldumu acaba? En kolay şekilde nasıl bağlarım ve ne tür ara bağlantı aparatlarına ihtiyaç duyarım?

Bu arada ipod un bu bağlantı için nette özel aparatları var fakan 200 300 usd arası, dolayısıyla çok pahalı. Birde piyasada 15-20 tl ye aux/audio tarzı 3.5mm soketler var acaba bu kabloyla direkt bağlanabilirmi?

Yorum ve önerilerinizi iletirseniz çok sevinirim.
  • en temiz bağlantı AUX olur, soketi hazır varsa hiç uğraşmadan o 15-20tl olan tipte aparatla bağlarsınız ama AUX sadece ses alır. yani teyp üzerinden sadece sesi değiştirebilirsiniz. şarkı değiştirme vs bagaj da duran ipod üzerinden yapılmak zorunda yada o kablodan içeriye alcaksınız veya kablo bagaja nerden gidiyosa onu bulup içeriye kablo çekiceksiniz.

cdchanger girişindende AUXa çevirme yapılabilir ama biraz daha maliyetli olur.
  • şu ehliyeti alayım ben de sırf küçüklüğümden beri hayalim oldugu için alıcam 94 model 3.18 beyaz renk lpgli temizinden :D
  • arkadaşlar e 28 olan varmı
  • İşte 2012 model 520
    harika bir tasarım
     BMW Resimler, Modeller, Özellikler ve Videolar İle Tarihi Kronoloji

http://arabamodel.net/2012-bmw-520d-efficientdynamics-edition-188
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.