Bildirim
BMW Panjur Tasarımı ve Adolf Hitler (3. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Hitler'in böbreğinden almışlardır belki BMW böbreğini :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Yandex
quote:
Orijinalden alıntı: Ohan
İnceyi anlayacak kadar aklım yok, birisi söyleyebilir mi?
Almanlar elimize vermişler diyor yani...
Vitesi...
http://****.com/volkankonak.swf
-
-
-
Hocam resimdeki izgara zaten yapilabilir dumduz incecik bisey ama sonradan esinlenildigi bi gercek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
arkadaş inceyi çakmış yukarıda. -
quote:
Orijinalden alıntı: MeGaDave06
Hocam resimdeki izgara zaten yapilabilir dumduz incecik bisey ama sonradan esinlenildigi bi gercek
tamamen sehir efsanesi emin olun -
Borusani arayip sorabilirim musait olursam ?
-
quote:
Borusani arayip sorabilirim musait olursam ?
Borusanda olurda asil BMW merkezine mail atmak gerek almanca olmayincada cevap vereceklerini sanmam. Böyle bir sey olsa mutlaka kaynaklarda belirtilirdi. Bu bilgiye nerden ulastiginizi söylerseniz incelemek isterim. -
Hocam rast geldim iste hatitlamiyorumki taa ne zaman baktim. Ayrica borusanda bir cok bilgi mevcut. E34 zamaninda f10 projesi varmis zaten ama rafa kaldirilmis 10 sene sonra bu proje faaliyete gecirilmis dosya acilmis yani 10 sene sonra bunu bilmiyordum ben. Borusan otomotiv pazarlama bilmem ne adami soyledi
quote:
Hocam rast geldim iste hatitlamiyorumki taa ne zaman baktim. Ayrica borusanda bir cok bilgi mevcut. E34 zamaninda f10 projesi varmis zaten ama rafa kaldirilmis 10 sene sonra bu proje faaliyete gecirilmis dosya acilmis yani 10 sene sonra bunu bilmiyordum ben. Borusan otomotiv pazarlama bilmem ne adami soyledi
Biyik meselesi tamamen sehir efsanesi. Bir firma hitlerin biyigindan esinlenecek olsa o firma VW olurdu. Zaten öyle bir durumda yok -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Onur.K
quote:
Biyik meselesi tamamen sehir efsanesi. Bir firma hitlerin biyigindan esinlenecek olsa o firma VW olurdu. Zaten öyle bir durumda yok
Kesinlikle :)
Volkswagen fabrikasının temel atma töreni, Wolfsburg, 1938.
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X