Şimdi Ara

BMW Motorlu Verso Satışta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toyota'nın dizel teknolojisi ve yeni nesil çevreci teknolojiler konusunda BMW ile yaptığı işbirliği anlaşmasından sonra üretilen BMW motorlu Toyota Verso, Almanya'da satışa sunuluyor.

5 ve 7 koltuklu olmak üzere iki farklı versiyonu ile satışa sunulacak yeni Verso 1.6 D-4D, 23.550 Euro'dan başlayan fiyata sahip ve donanım seviyesine bağlı olarak aracın fiyatı 30.900 Euro'ya kadar yükseliyor. 1.6 litrelik atmosferik benzinli motora sahip versiyona göre 2.350 Euro daha yüksek bir fiyat ile satışa sunulan Verso 1.6 D-4D'nin motoru, 4.000 devirde 112 hp güç ve 1.750 ile 2.250 devir aralığında 270 Nm tork üretiyor. Sadece 6 ileri oranlı manuel şanzıman ile tercih edilebilen bu seçenek, 0'dan 100 km/s hıza 12.7 saniyede çıkarken, ortalama 4.5 litrelik yakıt tüketim değeriyle dikkat çekiyor.

http://www.arabainceleme.com/2014/02/bmw-motorlu-verso-satista.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weycell1905 -- 16 Şubat 2014; 23:47:37 >

• Napacan almanya fiyatini al sana TR fiyati
     BMW Motorlu Verso Satışta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlarda teknik ve donanim ozellikleri
     BMW Motorlu Verso Satışta BMW Motorlu Verso Satışta

• 2.0 184ps bile olsa Verso 70000TL etmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaynak? Kendi sitesi dahil hiçbir yerde fiyat bilgisi yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weycell1905 -- 13 Şubat 2014; 10:50:22 >
  • Bu MMT'yi entegre etmek çok mu zordu bu araca?
    Uzun süredir MPV sınıfı takip ediyorum... Özellikle 7 kişilik olanlara bakıyorum... Mevcut aracım Toyota olduğu ve servis'inden memnun kaldığımdan MPV olarak ta 7 kişilik Verso'yu inceledim... Ancak rakiplerine göre iç mekan genişliği olarak geride maalesef... 7 kişilik koltukları açınca, en arka 3. sıra koltuklarda erişkin oturabilmesi için 2. sıra koltukların öne doğru kaydırılması gerekiyor... Bu da 2. sıra diz mesafesini azaltıyor... Bagajın 7 kişilik rakiplere göre dar olması da diğer bir negatif durum... Araç diğer kompakt MPVlere göre küçük olduğundan şehir içi kullanımı, parkı rahat ama iç mekanda aradığımı bulamadım, aracın fransız rakiplerine göre en büyük artısı dayanıklılık ve fransızlara nispeten kolay sürülebilir/park edilebilir olması... Fiyatlar donanıma göre sınıf standartlarında, MPV'ler artık bu sınırlara dayandı zaten.... Premium Navi epey dolu yanlız o fiyata iyi gbi geldi bana... Bayide bir indirim alınabilir belki bilmiyorum...
    Eğer vergi sisteminde bir değişiklik olmayacaksa mevcut durumda elimdeki paraya göre alabileceğim en iyi araç C4 Grand Picasso...

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

2.0 184ps bile olsa Verso 70000TL etmez.

Aynen oyle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toyota Corolla Sedan 2021
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Hocam sana göre bu kategoride hangi araç 70000 eder öğrenebilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: mutluakbulut

Ford Flex

Honda Odyssey edebilir gibi.

Hani 70000TL verince uzulmezsin eğer bu iki arac olursa.

• 2014 elegant 1.6 benzinli 71.150 tl.

2014 elegant 1.6 dizel 84.000 tl.

mantığın sınırını aşmış gibi. 13bin fark var.
  • quote:

quote:

Ford Flex

Honda Odyssey edebilir gibi.

Hani 70000TL verince uzulmezsin eğer bu iki arac olursa.

Türkiyede satılan arabalardan bir örnek vermeniz gerekirse?

• mutluakbulut kullanıcısına yanıt
    Gerçek 7 kişilik Yeni C4 Grand Picasso'nun liste fiyatı 93.500 lira.

Verso'dan daha büyük, daha donanımlı, otomatik şanzımanlı, tahminimce Verso'dan daha kaliteli, ve bence Verso'dan çok çok daha şık olan bir otomobil Verso'dan 2 bin lira daha ucuz.

İthal olmasına ve taşıdığı bi dünya avantaja rağmen yerli(!) Verso'dan daha ucuz yani.

Şu durumda Verso'nun elle tutulur hiç bir yanı yok.

Buyrun size Türkiye'de satılan arabalardan bir örnek
  • 95.000 TL mi?

Bir şarkı vardı değiştirip iteleyelim toyotaya,

Paranmı bitti aç susuzmu kaldın, yoksa dün geceden kotayımı aştın, bütün piyasayı seninmi sandın, Neyin kafasını yaşıyorsun TOYOTA.
  • Bu tarz araclari alana kadar koltuklu Transporter yada Caravelle cok daha mantikli. Uzun sasi olanlari 10 numara. Bagaj derdi yok, sol serit senin mis gibi selektor ata ata gez.

• Bu fiyatlarla satılması imkansız. 95 bin TL.

• quote:

2.0 184ps bile olsa Verso 70000TL etmez.

İlk defa fiyat konusunda sana katılıyorum.

Bu Toyota'ya bir haller oldu. Direk çöp olan Corolla D4-D Elegant'a 86.000TL istemeler falan.

Ford C-Max 1.6TDCI Titanium 79.000TL iken Verso'ya 95.000TL istemek neyin kafasıdır ?
  • bir arkadaşım bunu almaya çalışsa kendi aracımı bedava veririm ama bu aracı aldırmam yine de. para israfı resmen.
  • Bir de otomatik vites olsa 100 bini görmek zor değil fiyat listesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: algebraic

Verso'dan daha büyük, daha donanımlı, otomatik şanzımanlı, tahminimce Verso'dan daha kaliteli, ve bence Verso'dan çok çok daha şık olan bir otomobil Verso'dan 2 bin lira daha ucuz.

İthal olmasına ve taşıdığı bi dünya avantaja rağmen yerli(!) Verso'dan daha ucuz yani.

Versodan daha büyük olabilir, daha donanımlı olabilir, daha şık olabilir ama daha kaliteli olamaz 2 sene citroen kullandım. Bir yıldır toyata kullanıyorum citroen kullanırken benim başıma gelenleri allah düşmanım başına getirmesin. Buarada arabalar aslında çok ucuz sadece vergiler çok fazla bu konuda isyan edilmesi gereken biri varsa o da devlettir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: algebraic

Versodan daha büyük olabilir, daha donanımlı olabilir, daha şık olabilir ama daha kaliteli olamaz 2 sene citroen kullandım. Bir yıldır toyata kullanıyorum citroen kullanırken benim başıma gelenleri allah düşmanım başına getirmesin. Buarada arabalar aslında çok ucuz sadece vergiler çok fazla bu konuda isyan edilmesi gereken biri varsa o da devlettir.

Bir önceki kasa C4 veya C3 mü kullandınız?Öyleyse ne deseniz inanırım, çok sıkıntılı modeller.

Ama C4 Picasso ve Grand Picasso gayet kaliteli ve sağlam otomobiller.Hem de arabanın içinden taşan elektronik donanımlara rağmen.

Ben "C4 Grand Picasso bile Verso'dan ucuz" diye o örneği verdim.Verso'nun asıl rakibi olan C4 Picasso 89 bin lira.Denk modellerde makas iyice açılıyor.

Sonra yerli malı yurdun malı edebiyatı yapıyor üreticiler, "işten çıkarmalar olur, küçülmeye gideriz" vs. diye demeç veriyor yöneticileri.

95 bin liraya Verso, hem de düz vitesli.İnsaf yahu.

Vergiler çok fazla o bir gerçek, ama vergiler ne kadar çoksa distribütörler de o kadar doyumsuz.Hele ki Toyota, son zamanlarda yaptığı zamlara ve çektiği fiyatlara akıl sır ermez.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.