Bildirim
BMW modeli arıyorum (ss li)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İyi Forumlar.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 28 Temmuz 2010; 19:03:28 >
-
-
Canımı alın ama 760 verin bana -
Küçük sırlardaki çet in arabası mı yoksa ? -
Hocam m6 değildi.m6 nın arka tarafında kavis miktarı az.Ancak benim gördüğüm modelde cam ile arka kaputun arasındaki açı daha dikti.Ve arkasında modelle ilgili hiçbir şey yazmıyordu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lamb Of God
Hocam m6 değildi.m6 nın arka tarafında kavis miktarı az.Ancak benim gördüğüm modelde cam ile arka kaputun arasındaki açı daha dikti.Ve arkasında modelle ilgili hiçbir şey yazmıyordu.
Kavisi farklı olabilir de gördüğünüz araç benzemiyormuydu yukarıdakilere?
M3, M5, 3 ve 5 serisi kaldı geriye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 28 Temmuz 2010; 19:55:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: hardcrss
-
quote:
Orijinalden alıntı: |YipMan|
quote:
Ne oldu çeneniz ayaklarınıza mı değdi?
-
6.35 Ci olabilir. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: |YipMan|
quote:
Ne oldu çeneniz ayaklarınıza mı değdi?
hayır
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poppo -- 28 Temmuz 2010; 20:11:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: iRock
6.35 Ci olabilir.
Arkadaşın dediğine göre 6 serisi değil. -
E90-91-92 kasa BMW 3 serisi coupe. 3.20-25-28-30-35ci -
İlk resim 3.25i. -
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphire -- 28 Temmuz 2010; 21:21:11 > -
En çok bir üstteki arkadaşın verdiği modele benziyordu.Ancak araba 2 kapılıydı yani onun coupe modeliydi.3.35 midir yani? -
quote:
Orijinalden alıntı: Lamb Of God
En çok bir üstteki arkadaşın verdiği modele benziyordu.Ancak araba 2 kapılıydı yani onun coupe modeliydi.3.35 midir yani?
M3 bence sizin gördüğünüz araç.
Benzer içerikler
- imex krem
- gözüme bir şey kaçtı çıkmıyor
- kulak memesinde beze
- helly hansen
- konuşmuyoruz ama numaramı silmiyor
- izafiyet teorisi nedir
- çay emojisi
- sodyum iyon batarya
- discord açıldı mı
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X