Şimdi Ara

bmw m3 ve tesbih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amcam vites koluna tebih takmış çok iyi bi ikili olmuşlar bence buyrun

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kazasiz-orjinal-kmde-orjinal-sunrooflu-m3-66888362/detay/?source=promotion_hpva

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trafik cenavarı -- 28 Aralık 2011; 22:48:50 >

• koltukla aynı renk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miroglu_

koltukla aynı renk

harika bi detay
  • Dikiz aynasına da boncuklu kuş iyi gider. Yada cd

Arka bagaj kapağına da "Babam sağolsun" yazdık mı olay tamamdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade1978 -- 28 Aralık 2011; 22:58:13 >
  • mütevazi bir oltu taşından tesbihim var torpitoda duruyor arkadaşlar çökmesin diye. sıkışık trafikte sabır çekmek için kullanıyorum. ne var yani tesbih varsa bende bunu anlamıyorum. isterse gergedan oturtur vitese sizene? tesbih görünce "aahha bak bak kroya" mı diyorsunuz buzlu badem yerken?
  • Kardeş benim aracımda da oltu tespih var, tespih çekmeyi seviyorum problem nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzade1978

Dikiz aynasına da boncuklu kuş iyi gider. Yada cd

Arka bagaj kapağına da "Babam sağolsun" yazdık mı olay tamamdır...

cd yerine blu ray daha güzel olur sonuçta araba modern şahin mi bu canım

• Bunlara binenlerin hepsi 18 yaşında degilki 40 yaş üstünde adamlarda biniyor o yüzden çok tuhaf karşılamadım.
  • Adam Türk tabiki tesbih olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

Kardeş benim aracımda da oltu tespih var, tespih çekmeyi seviyorum problem nedir?

problem yok hoş durmuyor zevkler ve renkler tartışılmaz üstünüze alınmayın tesbihle bi zorum yok yani

@Du Hast problem yok panpa canım sıkıldı akşam akşam muhabbet döner diye açtım konuyu
  • kırmızı ferrari de iyiymiş
  • Estetik bir araç olarak konmuyor tespih zaten çekildiği için konuyor, aynaya asmadığımıza göre.. Hoş duruyor durmuyor gibi bir durum değil orada kalem olmasından farksız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

Estetik bir araç olarak konmuyor tespih zaten çekildiği için konuyor, aynaya asmadığımıza göre.. Hoş duruyor durmuyor gibi bir durum değil orada kalem olmasından farksız.

hocam açıkçası bu güne kadar vites kolundan tesbih çıkarıp çeken görmedim genelde cebinden çıkaranları gördüm
  • Aslında hoş bulmam ama araca gerçekten yakışmış hakkını yemeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

Aslında hoş bulmam ama araca gerçekten yakışmış hakkını yemeyelim.

olabilir hocam ilginç bi olay diye koydum daha önce hiç denk gelmemiştim böyle bi şeye amaç araç sahibini aşağılamak değil dediğim gibi muhabbet dönsün akşam akşam
  • Tesbih benim bildiğim namazdan sonra çekilir. Bu tesbihlerin amacı ney ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kick down

amcam vites koluna tebih takmış çok iyi bi ikili olmuşlar bence buyrun

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kazasiz-orjinal-kmde-orjinal-sunrooflu-m3-66888362/detay/?source=promotion_hpva

hocam ısterse dıkız aynasına asar.hatta arka cekı demırıne nazarlık bıle takar yanı para var huzur var

• quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

quote:

Orijinalden alıntı: kick down

amcam vites koluna tebih takmış çok iyi bi ikili olmuşlar bence buyrun

hocam ısterse dıkız aynasına asar.hatta arka cekı demırıne nazarlık bıle takar yanı para var huzur var

assın abi assın bu yine manuel ben otomatiğe asan adam gördüm üstelik körüksüz

• Tesbih güzel birşey bence,sıkışık trafikte "ya sabır" çekmek için bende vitese koyarım oltutaşı tesbihimi.Koltukta boncuklu minder yok en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExTReMee

Tesbih benim bildiğim namazdan sonra çekilir. Bu tesbihlerin amacı ney ?

Stres atmak maksatlı sakıinleşmek maksatlı çekilir tesbih. Kültürümüzün bi parçasıdır. Rahmetli dedem ( babamın babası ) tesbihçi idi el tezgahında tesbih yapardı. Aslımızı küçümsemeye ne gerek var araç mercedes bmw olsa ne olmasa ne sahibi bir türk ise istediğini koyar oraya
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.