Şimdi Ara

Bmw M3 Hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar. Elimde 80 bin tl gibi bir bütçe var. Bu para ile e92 kasa 3.20ci mi yoksa aşığı olduğum e46 m3 mü alsam çok kararsızım. M3 e çok sıcak bakıyorum ama başımı ağrıtmasından korkuyorum. Ortalama ne yakar ? Kronik sorunları varmıdır ? varsa nelerdir. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
    şu ilanada bi göz atıp yorum yapmanızı rica ediyorum. Tesekkürler.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ares-den-2003-model-bmw-m3-smg-ii-343-beygir-individual-117834943/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkadios -- 12 Mart 2013; 13:44:20 >

• O km'lerdeki M3 ölmüştür artık,çok masraf çıkartır.E92 daha yerinde bir karar olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

O km'lerdeki M3 ölmüştür artık,çok masraf çıkartır.E92 daha yerinde bir karar olur.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alaskalı Suikastçi

quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

O km'lerdeki M3 ölmüştür artık,çok masraf çıkartır.E92 daha yerinde bir karar olur.

+1

Alıntıları Göster
    Yorumlar için teşekkürler. E92 alıp sorunsuz binmek en mantıklısı gibi gözüküyor. Ama mantıksızda davranmak içimden gelmiyor değil

• quote:

Orijinalden alıntı: arkadios

Yorumlar için teşekkürler. E92 alıp sorunsuz binmek en mantıklısı gibi gözüküyor. Ama mantıksızda davranmak içimden gelmiyor değil

Alıntıları Göster
    ortalama ne yakar sorusunu soruyorsan hiç bulaşma derim:)

ayrıca 80 bine e92 m3 nerde var imkanı yok o fiyata.
  • Çok yakar(şehir içi 15-20lt) , sorunda çıkartır bence ki performans arabası geçmişini bilmiyorsunuz , mutlaka bir yerden patlak verecektir ve can yakar parçaları.e46 m3 bugüne kadar bindiğim en zevkli araçtı inanın.ama 10 yaşında ki bir araca ben o parayı bağlamam sizden 5 yılda neredeyse 1 m3 parası daha çıkartır .Eğer benzin sorun değil , bakımı çocuk oyuncağı dersen al tabi ki kronik sorunlara gelecek olursak bu araçlar limitlerde dolaştıkları için ilk aks lar sorun çıkartıyor.Sağ sol aks toplam 1100€ Hava akış debimetresi , Arka salıncak burcu , Arka salıncak rotilleri falan bunlarda ilk giden parçalar 1000€ da bunlar tutuyor aşağı yukarı.Cam otomatikleride zamanla sorun çıkartabiliyor bunların fiyatları hakkında bilgim yok.İlana gelecek olursak 65bin tık paraya vericek adam belli araba diri duruyor ama muhtemelen kaza geçmişi var yaşına göre fazla temiz kısmen toplanmış olabilir.Tramer sorgulatın.Kaza geçmişi çok ciddi değilse ,full bir ekspertizden geçip tam not aldıysa alınabilir bence.Neyse yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

• quote:

Orijinalden alıntı: yamsuq

Çok yakar(şehir içi 15-20lt) , sorunda çıkartır bence ki performans arabası geçmişini bilmiyorsunuz , mutlaka bir yerden patlak verecektir ve can yakar parçaları.e46 m3 bugüne kadar bindiğim en zevkli araçtı inanın.ama 10 yaşında ki bir araca ben o parayı bağlamam sizden 5 yılda neredeyse 1 m3 parası daha çıkartır .Eğer benzin sorun değil , bakımı çocuk oyuncağı dersen al tabi ki kronik sorunlara gelecek olursak bu araçlar limitlerde dolaştıkları için ilk aks lar sorun çıkartıyor.Sağ sol aks toplam 1100€ Hava akış debimetresi , Arka salıncak burcu , Arka salıncak rotilleri falan bunlarda ilk giden parçalar 1000€ da bunlar tutuyor aşağı yukarı.Cam otomatikleride zamanla sorun çıkartabiliyor bunların fiyatları hakkında bilgim yok.İlana gelecek olursak 65bin tık paraya vericek adam belli araba diri duruyor ama muhtemelen kaza geçmişi var yaşına göre fazla temiz kısmen toplanmış olabilir.Tramer sorgulatın.Kaza geçmişi çok ciddi değilse ,full bir ekspertizden geçip tam not aldıysa alınabilir bence.Neyse yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Tesekkür ettim baya yardımcı oldun :) Bütcemin biraz üstüne cıkabilirsem e92 3.20i cabrio alınabilir aslında. Fazlada baş ağrıtmaz diye düşünmeye başladım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes E180 Elite Hakkında?
    7 yıl önce açıldı
    Mazda 6 Mı BMW F30 mu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu kadar yüksek paralar verip eski ve sıkıntılı bir araç almak pek mantıklı değil. E92 328i akar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetiner19

Bu kadar yüksek paralar verip eski ve sıkıntılı bir araç almak pek mantıklı değil. E92 328i akar
    temız bişe bulursan e46 m3 bambaşka bişey..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

temız bişe bulursan e46 m3 bambaşka bişey..

Alıntıları Göster
    E92'ler 80bin EURO'dan başlıyor zaten...
    Bu arada temiz M3 bulman zor geldi bana. Ayrıca 80bin liralık araba alıp yıllık 4000TL vergi vermek saçma geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

e92 3.20i yi kastetmiştim. Anlatım eksikliği yapmışım benim hatam :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

e92 3.20i yi kastetmiştim. Anlatım eksikliği yapmışım benim hatam :)

Alıntıları Göster
    e46 M3 efsanedir. smg II şanzıman ya da manuel olmasına dikkat et smg I ler arıza çıkartma ihtimali yüksek

sonuçta bir risk mevcut bu riski alabilirmisin? risk ağır basıyorsa e92 lere bak eğer tutku ağır basıyorsa M3

verebileceğim tavisye budur umarım yardımcı olmuşumdur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ancakveancak

e46 M3 efsanedir. smg II şanzıman ya da manuel olmasına dikkat et smg I ler arıza çıkartma ihtimali yüksek

sonuçta bir risk mevcut bu riski alabilirmisin? risk ağır basıyorsa e92 lere bak eğer tutku ağır basıyorsa M3

verebileceğim tavisye budur umarım yardımcı olmuşumdur.

Alıntıları Göster
    e46 m3 cok baskadır fakat yukarda arkadaslar da belırtmısler eger sorun cıkarırsa ıyı para harcatır. Bmw 3.20 yerine de ben size 3.35ci öneriyorum. 90bin TL'ye Bmw dısında da gayet ıyı spor araclar var fakat ben sızın Bmw uzerınde yogunlastıgınızı dusundugum ıcın boyle bır teklif verdim. Onun dısında arabalarla ugrasmayı sevıyorsanız e36 m3'ü daha makul bir fiyata alıp onun motorunu toparlarsınız ve ortaya gercekten guzel bırsey cıkar dıye dusunuyorum Şahsi görüşüm e36 m3 benim efsanemdir Bmw'de.

• quote:

Orijinalden alıntı: HondaPower

e46 m3 cok baskadır fakat yukarda arkadaslar da belırtmısler eger sorun cıkarırsa ıyı para harcatır. Bmw 3.20 yerine de ben size 3.35ci öneriyorum. 90bin TL'ye Bmw dısında da gayet ıyı spor araclar var fakat ben sızın Bmw uzerınde yogunlastıgınızı dusundugum ıcın boyle bır teklif verdim. Onun dısında arabalarla ugrasmayı sevıyorsanız e36 m3'ü daha makul bir fiyata alıp onun motorunu toparlarsınız ve ortaya gercekten guzel bırsey cıkar dıye dusunuyorum Şahsi görüşüm e36 m3 benim efsanemdir Bmw'de.

Ankarada yaşıyorsanız E36 dan bıkkınlık gelmesi çok normaldir. Kimlerde e36 lar var bi bilseniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Bu arada temiz M3 bulman zor geldi bana. Ayrıca 80bin liralık araba alıp yıllık 4000TL vergi vermek saçma geldi bana.

Normal E92 3.20Ci den bahsediyor arkadaş E92 M3ten değil
  • quote:

Tamam E46 M3 çok güzel arabada 2 senede arabanın fiyatı kadar yakıta verirsin. İç-Dış M-Paket E92 3.20Ci al keyfine bak derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

quote:

Evet yazmış benden sonra :) Bence gayet güzel. Vergisi de daha düşük, tüketimi de...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HondaPower

Ankarada yaşıyorsanız E36 dan bıkkınlık gelmesi çok normaldir. Kimlerde e36 lar var bi bilseniz :)

Elınızdekı parayı duzgun kullanabılırsenız emın olun hepsınden farklı olursunuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

quote:

Evet yazmış benden sonra :) Bence gayet güzel. Vergisi de daha düşük, tüketimi de...

Alıntıları Göster
    Ben M3'ü tercih ederdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miroglu_

Ben M3'ü tercih ederdim.

Alıntıları Göster
    320i alacaksan hiç alma bence, çok verimsiz bir motor. düşük performans ve yüksek tüketimi var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.