Şimdi Ara

BMW M3 COUPE(E92) ÜRETİMİ SONA ERDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BMW, M3 Coupe (E92) üretimini bu hafta sonlandırdı.

M3 Coupe, 2007 yılından bu yana 40 bin adetten fazla üretilip satıldı. M3 Cabrio ise Eylül ayına kadar üretimde kalacak.

Bilindiği üzere coupe ve cabrio modeller artık 4 serisi adı altında üretilecek. Bu yüzden M3 model ismi bundan böyle sadece sedan karoserde olacak. coupe ve cabrio modeller M4 ismiyle taçlanacak.

Yeni modellerde 3.0 litre 6 silindirli twin-turbo 450 hp gücünde bir motor kullanılması bekleniyor.

Yeni M3 önümüzdeki yıl tanıtılacak.

Banttan son inen E92 kasa M3 (05.07.2013)

• bundan önceki her m3 gibi bu kasada hayallerimizi süsleyen bir araç olmuştu şimdi tarihin tozlu raflarına ayrıldı. Yeni gelecek m3 ve m4'ü dört gözle bekliyorum her ne kadar alamayacak hatta bir kere bile süremeyecek bile olsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

bundan önceki her m3 gibi bu kasada hayallerimizi süsleyen bir araç olmuştu şimdi tarihin tozlu raflarına ayrıldı. Yeni gelecek m3 ve m4'ü dört gözle bekliyorum her ne kadar alamayacak hatta bir kere bile süremeyecek bile olsam.

+1

Bakmak bile yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 serisi 420d olarak 2.0 dizel motorla satışa sunulacak mı acaba ?
  • _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    %99 sunulacak. güncel 3 serisi coupe'de zaten 2.0 dizel seçenek var. günümüzde hacim küçültme moda olduğu için 4 serisinde de böyle bir motor sunulacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 5 Temmuz 2013; 22:28:28 >
  • M departmanı V8 efsanesini sonlandırmasa çok iyi olurdu.V8'in sesini V6'da bulamıyacaz.Emisyon olayları performans modellerinde bu kadar uygulanmamalı.Sonuçta her türün bir alıcısı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2020 YENİ FORD KUGA TANITILDI
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni M3 coupe olmayacak mı yani. Vazgeçtim almıyorum.

• TheStig kullanıcısına yanıt
    M3 Coupe artık M4 Coupe olarak satılacak
  • Ama tam ben alicaktim yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: ORKUN///M

M departmanı V8 efsanesini sonlandırmasa çok iyi olurdu.V8'in sesini V6'da bulamıyacaz.Emisyon olayları performans modellerinde bu kadar uygulanmamalı.Sonuçta her türün bir alıcısı var.

m departmanının özellikle m3 için ürettiği motor olan bu v8 efsane değildi. bmw nin sıralı 6ları efsanedir ;)
  • M3 ismini bitirmek... Aptallık diyeceğim ya... Bana sedanına denmeye devam edecekmiş demeyin gelip de, ne gereksizlik ....
  • yüksek devir ceviren atmosferik m motorları yerini turboya bırakıyor

• Son V8
  • Efsaneye elveda.

///M serisin gururuydu.
  • M4, kulaklar alışıncaya kadar soğuk tatsız bir isim.
  • Aynen M3 ismini bitirmeleri iyi olmamış Coupe karoserde. Bmw M3 lafının ayrı bir yeri vardır çünkü.
  • M3 coupe iyiydi ya M4e ne gerek var

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

E92 ve E93 kasayı ne kadar çok sevsemde, Bmw M3 serisinin en çirkiniydi. Yine motor olarak küçük hacimden büyük güç çıkarma felsefesini çöpe atan bir modeldi. E46 M3'ün sonu kadar üzülmedim açıkcası.

Yeni M3'ü ve M4'ü heyecanla bekliyorum.

yapma hoca hardtop E93'ün o kaslı ve sıkı duruşu bi E46'da yok..tamam E46'da bir kült ve klasiktir ama kim nederse desin cabrio aleminde bmw E93 kadar kullanışlı ve şık duran cabrio görmedim..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.