Şimdi Ara

BMW HAYRANLARI BURAYA: M6 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Allah Aşkına Bmw mi bu araba yoksa Jaguar veya Porsche mi ? Bmw olayı abarttı artık. Çizgisini korusa iyi olur. Her ne kadar arabanın özellikleri çokta güzel olsa

hocam nessini beğenmedinizki anlayamadım?
    çizgileri 5 ve 7 serisinden çok daha çekici tabi renkler ve zekler tartışılmaz
  • Tek kelime ile SÜPER!!!

Orjinalden alıntı: Venomxxx

araba 378 beygir mi tam anlayamadımda orda

507
  • m5 ve m6 serisinde Hız sınırlandırıcı yok.Eski kasa m3lerde flan var orda isteğe göre kaldırılabiliyor.Hatta Maslakta duran e36 kasa m3 290 km yapıyor videosuda var elimde:) Ne ferrari kalıyor ne Lamborghini.900 bhp olmuş şu an araba son videoları yok tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abuz -- 29 Aralık 2004, 22:19:45 >
    Hyte Y70 Touch
    Z790 Msi Carbon
    Corsair Vengeance 4x16GB DDR5 6600 Mhz
    İntel 13900K@5.2 Ghz / LianLi Hydroshift LCD 360
    MSI Suprim Liquid RTX5090
    Kingston Furry 2TB m2 -Samsung 980 Pro 1TB m2
    LianLi Edge 1300W Platinum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Abuz

m5 ve m6 serisinde Hız sınırlandırıcı yok.Eski kasa m3lerde flan var orda isteğe göre kaldırılabiliyor.Hatta Maslakta duran e36 kasa m3 290 km yapıyor videosuda var elimde:) Ne ferrari kalıyor ne Lamborghini.900 bhp olmuş şu an araba son videoları yok tabi

dostum yanlışın var m5 ve m6da hız sınırlayıcı var vede eski sisteme göre bununda toleransı %10 civarı yani 250 km hız sınırlandırılmış bir araç %10 daha hızlı gidebiliyor ama bukadar
    istanbulda eski kasa bir m3 var belki görenler vardır pembe renkli sade bir m3 turbo basıncına göre araç 900 ile 1100 bg arasında değişiyor buna birde nos eklemişler tabi son durumu nedir bilemiyorum ama düşününki 343 hp ile neler yaptığını birde 900 bg(tabi endüşük turbo basıncında 0,8 bar)yaptıklarını

• arkadaşım bilgileri yazmışsın bi de resim koysaydın iyi olurdu

• bende de var o m3 un videolari
    ama 900 beygir sanmiorm cunku lambo yu gecemio du sadece 310 km de 911 turboya takio 900 beygir olsa eline verir di rahat hepsinin bu aradahttp://www.car-vs-car.de/gal/Toy538.html araba gorun arkadaslar iste param olsa bundan alirim siz istediginiz alet ile gelin :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Filazof

arkadaşım bilgileri yazmışsın bi de resim koysaydın iyi olurdu

dostum bu istanbulda bir modifiye ustasınınarabası ancak resim veyada videosu yok ancak bir ara tunningtr dergisinde çıkmıştı bulabilirsem size resimleri scan yaparak çıkarırım

wrxsti dostum o başka bir m3 dür drag vs yapılmamıştı o m3 ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: WrXsTi

bende de var o m3 un videolari
    ama 900 beygir sanmiorm cunku lambo yu gecemio du sadece 310 km de 911 turboya takio 900 beygir olsa eline verir di rahat hepsinin bu aradahttp://www.car-vs-car.de/gal/Toy538.html araba gorun arkadaslar iste param olsa bundan alirim siz istediginiz alet ile gelin :)

Valla lamborghinin videosuda var 2 tane farklı ferrari kapışması var.Kapışma yeri Hereke otobanı ve lamborgini ile kapısırken cok rahat yıyor hatta lamborgını yanlıs vıtes attırdıgı zaman arabanın ıcındekı eleman bıseyler soyluyor.Valla bendeki video mu farklı bilemiyecem ama m3 o videoda 700 hp.Ben arabanın 900 hp oldugunu sonradan duydum.Büyük turbo koyulmuş arabaya ama video veya resim yok elimde 900 hp ile ilgili...

• quote:

Orjinalden alıntı: WrXsTi

abi 0.8 barda o alet nasil o kadar guc versin atmosferik motor ile..?
    bence abartma var

dostum o motoru adamlar tamamen yenilemişler iş sadece turbo ile bitmiyor yani egsantrikden pistonlara kapak işlemesine kadar bir çoküniteden geçiyor m3 sonrada özel hatırladığım kadar GARRETT marka turboyu koyuyolar ancak turbo ilede bitmeyip özel intercoller kullanmışlar yani çok sistemli çalışılmış m3 üzzerinde
  • birde yazmayı unutmuşum m5 videolarının bulunduğu link sizlere ömür isteyen arkadaşlar varsa ankarada onlara bir cdye çekebilirim veyada kargo ile diğer illerede yollarım isteyenler bana pm atsın ben ilgilenirim

ah ah....
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.