|
BMW F 450 GS: Küçük hacimli macera segmentine iddialı giriş
-
-
Honda monkey boyutlarında mı anlamadım çok küçük geldi gözüme :D
-
BMW listedeki diğer motorlardan %15-35 daha pahalı nasıl rakip olacak?
Motor boyu ufak değil, sele yüksekliği 820-830mm.
içlerinde alacak olsam Kawasaki KLE 500 2026 modeli alırdım, burada satışı yok ancak yurt dışında 7000 Euro kadar.
https://www.kawasaki.com/en-us/motorcycle/kle/adventure/kle500/build-your-kawasaki
-
GS kullanıcıların "o gs değil yeağğ" diye aşağılayacağı bir model olmuş. Motor çok güzel ve özelliklerine göre dolu dolu olacak ama selam bile vermez burnu Kaf dağında abiler buna. BMW'ye trip atan bile olur. GS 1200'den başlar tarzında sözler çıkar Mercedes E'den başlar minvalinde.
-
enduro alıp dağa taşa sürecek olsam 2026 model tenere 700 world raid alır kıyamete kadar sürerim
-
Son hıza bak çay demle , G310 da bu da 125 CC gücündeki motorların hızında araç yapıp yalandan titreşimi azalttık diye kakalıyorlar hala. Ben sevemedim bu olayı 450 CC parası ödeyeceksem o motor uçacak arkadaş gaza basınca. Yoksa ben almam yani bu tarz bir motoru, insanı keriz yerine koyuyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 9 Kasım 2025; 9:59:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"Ayrıca A2 ehliyet uyumluluğu nedeniyle" bunu niye yazmışlar anlamadım. zaten 125 cc üstü tüm motosikletler a2 ile kullanılıyor
-
Hayır. A2 sınıfı ehliyetle kullanılabilecek motosikletler en fazla 35 kW (47 HP) güçte olabiliyor. Ayrıca 125-599cc kısıtlaması da var. A sınıfı ehliyet gerekiyor daha güçlü motosikletler için.
-
bilgi için teşekkürler, bende motosiklet kullanıcısıyım, 250cc bir motorum var ve A2 ehliyetim var, demekki 600 cc alsam değişmem gerekecek
-
Bilgi için gerçekten çok teşekkür ediyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Mükemmel
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bayılıyorum bilen bilmeyen herkesin bir şeye yorum yapmasına. yorumları okudum. öncelikle motorla ilgili görüşlerimi yazayım. sormasanızda :).
450 pazarında suan EXC serisi güç kalite sağlamlık olarka zirvede. husq. yada Gasgası soylemıyorum aynı motor zaten.
CF falan tursu olur. 450 Enduro yapabilen dual motor kategorisi. Tıpki 250 cc deki CRF WR yada KLX gibi. Gerçi pazarda sadece CRF tutunabildi.
ben gayet begendim. ozellikle tek parca selesi. düşük yakıt tuketimi konusu başarılı duruyor. amortisorleri görecegiz. varyasyonlar GS te genelde köklü değişiklik yapmazken burada biraz sınıf ayrımı olmuş. basic modeli alırdım diyecektim ama en azından aynı suspansıyonu bekliyordum. sürücü destek sistemlerine bakan arkadaslar asvaltta suren arkadaslar belli ki bu motoru amacına uygun kullanmayacaklar :)
yüksek hız bekleyen arkadasları bu motor üzer. hız motoru degil. Tenere ile kıyaslayacak arkadasları da kendi cografyasında bu motor üzer. tenere kabiliyetli (WR değil o çakma motordur) fakat agırlığı sebebiyle arazi suruslerinde rakiplerinden avatajı olsa bile 450 karsısında tutunması zor.
konfor arayısı olan için 450 sıkıntılı. yada ben artcımla gezerim diyen için bu motorlar ancak benzinlige kadar markete kadar. artcı tasınabilecek motorlar. artcınızla uzun yol yapabileceginiz. motorlar değil.
TVS in uretiyor olması insani suphede bırakıyor olsada en azından CF yada QJ fabrikasından cıkmıyor olması sevindirici.
sen kimsin de boyle yorum yapıyorsun diyen arkadaslar için.
aynı anda (arazide!!) Africa, Tenere, EXC450, Gasgas 2T kullanan biri olarak yazıyorum. ayrıca yol için birde Gs sahibiyim. yani kıyas yapabilecek kadar motoru garajda tutan biri olarak yazıyorum.
_____________________________ ACER 5315
------------------------------------------------------
Minix HTPC CASE. Microsoft media center keyboard.
LG 32" fullHD LCD. Logitech Z5500 (optik).
Xbox 360 Kinect
-
Hayalimmm
My dreammm
Bu kısrakla Türkiye'den İspanyaya oradan Afrika'ya ordan Yemen üzerinden Çin ordan Moğolistan ve Türkiyeye sürmek Survivor adventure??????????????
-
selamlar, cf450 mt nin blok içerisindeki kullanılan parçalar genelde iyimiş izlediğim video da bunu vurguladılar;
burdan izleyebilirsiniz...
https://www.youtube.com/watch?v=Z5SI-YRb1GU&feature=youtu.be
bmv ucuza gelmeyecektir çünkü markası ayrı para ediyor, cf 450 mt ile kıyaslarsak yakıt tüketimi biraz mt de fazla olabilir yoksa kalite anlamında 450mt avrupaya gönderilen tabir-i caizse "imaj motoru" olduğundan kötü parçalar kullanılacağını zannetmiyorum, şahsen benimde radarımda bu motosiklet alma planım var ama eksileri/artıları kıyaslayarak en doğru tercihi yapmaya çalışıyorum
_____________________________
-
BMW motosiklet alıcısı var, pahalı olsa da satıyor. fiyatı yüzünden deli satmaz. aynı paraya rakiplerinde kendini ispatlamış modelleri var. kendi piyasasını tabiki oluşturur. güzel motor çift silindir. şehir içinede gider dışınada güzel motora benziyor.
_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X




Yeni Kayıt

Konudaki Resimler


Resim Galerisi
















kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt






