Şimdi Ara

Bmw e60 hakkında sorular.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
1
Favori
41.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamun aleyküm arkadaşlar. Bmw e60'a binen arkadaşlar araç ile ilgili düşündüklerini yazarsa çok sevinirim. Kullanmışsanız kullanımı nasıl? Yol tutuşu iyi mi? Ses alıyo mu içine? Bir de şu videodaki egzoz hangi egzoz satılıyor mu? Şimdiden teşekkürler..
    http://www.youtube.com/watch?v=A0BXthoXQg4

• E60 bindik 3 sene, kullanımı sportif yol tutuşu standart otomobillere göre çok iyi. İçine 140 km'ye kadar ses almaz. O videodaki araçta düz boru var sanırım dizel araçlardan nasıl güzel ses alındığını bende tam bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superstreet

E60 bindik 3 sene, kullanımı sportif yol tutuşu standart otomobillere göre çok iyi. İçine 140 km'ye kadar ses almaz. O videodaki araçta düz boru var sanırım dizel araçlardan nasıl güzel ses alındığını bende tam bilmiyorum.

Tavsiye ediyosunuz yani aracı? 520d, 525d, 530d hangini önerirsiniz peki yakıt hem de performansta hangisi daha mantıklı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wawacell_159

quote:

E60 bindik 3 sene, kullanımı sportif yol tutuşu standart otomobillere göre çok iyi. İçine 140 km'ye kadar ses almaz. O videodaki araçta düz boru var sanırım dizel araçlardan nasıl güzel ses alındığını bende tam bilmiyorum.

Tavsiye ediyosunuz yani aracı? 520d, 525d, 530d hangini önerirsiniz peki yakıt hem de performansta hangisi daha mantıklı?

2008 üstü 520d öneririm. Hem yakıtta hem performansta en mantıklısı odur.

• quote:

quote:

quote:

Fakat o kadar bütçemiz yok 2004-2006 olmaz mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fakat o kadar bütçemiz yok 2004-2006 olmaz mı?

Alıntıları Göster
    bir konu daha açmışsınız.2008 ve üstü Lcı modelleri 177 lik olanlardır.2006 ve 2007 in ilkleri 163 lük joystick olmayan vitestir.177 lik modellerin yakıtı 163 lüklerden az.biz 6.5 lt yakıyoruz.

520d 163 = 7-8 lt 525d = 8-9 lt 530d = 9-10 lt yakar büyük ihtimal

• uguropc U kullanıcısına yanıt
    Peki 1-2 parça lokal boya olan arabalar alınır mı dersiniz? Alınırsa satılır mı? Piyasası nasıl yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volvo C30 Hakkında bilgi
    16 yıl önce açıldı
    HONDA CRV HAKKINDA BİLGİ
    13 yıl önce açıldı
    Bmw x1 hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • wawacell_159 kullanıcısına yanıt
    araç nedir peki 520i mi 20d , 30d ? model yılı km verilerini verirseniz yorumlarım
  • wawacell_159 kullanıcısına yanıt
    partikül filitresi iptal edilince o sesi veriyo. o araba %80 3000 motor.
    e60 530xd 2 yıl kullandım çok güzel bi araç tavsiye ederim mümkünse x serisi.
  • uguropc U kullanıcısına yanıt
    -176 binde, 2008 model 520d premium full+full joystick
    Diğeri ise 530d 2005 model 208.000 m paket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wawacell_159 -- 11 Ocak 2014; 13:32:53 >
  • Kayincomda 530 d vardi epeyce kullandim
    Oldukca iyi performans zaten tartisilmaz
    Yanliz tipik arkadan itis kaymaya baslarsa kayar
    Ama kaydirmak zor

530d lin yakit ise o motora gore bence iyi sehir ici 9,5 -10 litre yakiyordu Ayni donemde x5 3,0 11 litre idi
    Hiz istiyorsan 530 iyidir ama genc ve tecrubesizsen daha kucuk birsey al cunku 240 a nasil ciktigini anlamiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • polotje kullanıcısına yanıt
    Daha önce volkswagen Golf ve Volvo s40ım vardı golfü kardeşim kullanıyordu şimdi ikisini de sattım Bmw almak istiyorum hız yaptığım nadirdir otoyol haricinde basmam yani 520d bana uygun geldi ama yakıt da pek farketmiyor 530d ile arasında
  • quote:

Daha önce volkswagen Golf ve Volvo s40ım vardı golfü kardeşim kullanıyordu şimdi ikisini de sattım Bmw almak istiyorum hız yaptığım nadirdir otoyol haricinde basmam yani 520d bana uygun geldi ama yakıt da pek farketmiyor 530d ile arasında
    Merhabalar,

öncelikli olarak yakıtı ve performansı kriter olarak esas alıyorsanız e60'da 530d yi öneririm. Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. performansda muazzam fark var ancak yakıt o ölçüde artmıyor. Sonuçta arabanın ağırlığı neredeyse aynı ancak gücü çok farklı. OBD'de son 6000 km yakıt ortalamam 8.6. Ortalama hızım 36 km. Anlayacağınız şehir içi dışı karışık.

Ancak 530d alacaksanız satmayı düşünmeyeceksiniz. Piyasa tabiriyle çok hızlı giden bir araba değil ve temizini bulmak çok çok zor. O yüzden fiyatları 520dlerle aynı neredeyse. Bir de mümkünse 2006 ve üstünü tavsiye ederim. Elden geçirilmiş ve 231 hp'ye çıkarılmış motor var. Model yükseldikçe de arabada kullanılan yakıtın kalitesi artacaktır. Malum eskiden euro dizel çok yaygın değildi.

İçeriye yüksek hızlarda rüzgar sesi çok alıyor. Burada biraz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Ama 6 silindirin homurtusu hoşunuza gider ve bağımlılık yapabilir. Eksozdan anlamam. Bir de vergisi nispeten yüksektir.

İlave sorularınız olursa cevaplayabilirim.

Herkese iyi günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elagance45 -- 11 Ocak 2014; 14:41:37 >

• quote:

Yukarıdaki değerlendirmelerime rağmen bu iki araç arasında kaldıysanız kesinlikle 2008'i tavsiye ederim. Lci kasa her anlamda çok daha rafine motoru çok daha verimli. Öndeki angelların gündüz de görünebilirliği ve arkadaki led sinyal ve stoplar yeter.

Herkes ulaşamadığının peşinde anlayacağınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elagance45

quote:

Yukarıdaki değerlendirmelerime rağmen bu iki araç arasında kaldıysanız kesinlikle 2008'i tavsiye ederim. Lci kasa her anlamda çok daha rafine motoru çok daha verimli. Öndeki angelların gündüz de görünebilirliği ve arkadaki led sinyal ve stoplar yeter.

Herkes ulaşamadığının peşinde anlayacağınız...

Alıntıları Göster
    Bir kaç defa e60 530 d kullandım 2004 model.Araba tam bir performans makinesi, basınca uzuyor, duruyor çok beğenmiştim.En son hız olarak kadranda 250 km hızı görmüştük Almanyada.Tavsiye ederim , yakıt tüketimi hakkında bilgim yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

Bir kaç defa e60 530 d kullandım 2004 model.Araba tam bir performans makinesi, basınca uzuyor, duruyor çok beğenmiştim.En son hız olarak kadranda 250 km hızı görmüştük Almanyada.Tavsiye ederim , yakıt tüketimi hakkında bilgim yok...

Alıntıları Göster
    arkadasımda aynı kasa 530i var bence dıs tasarım olarak hala guncel gozukse de ıc tasarım olarak aynı seyı soylıyemıcem dıreksıyon falan da eskı.

bır de dızellerının 2004-2005 modellerı ne kadar temız kalmıstır tartısılır samanlıkta ıgne aramak gıbı. 9-10 senelık dızel bır arabadan bahsedıyoruz en kotusu senede 20.000km yapsa 200.000km eder bmwlerın nası kullanıldıgı da ortada zaten.

bence daha yenı 320d lere bakın 2008-2009 bulabılırsınız dıye dusunuyorum.

• elagance45 kullanıcısına yanıt
    2005'in fiyatı uygun o yüzden onu düşündüm 50.000 kadar param var gerisi krediyle olucak maalesef
  • Beamer kullanıcısına yanıt
    320leri biliyorum arkadaşımda vardı ancak hoşuma gitmiyor.
  • quote:

320leri biliyorum arkadaşımda vardı ancak hoşuma gitmiyor.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ihtisami-yurek-yakiyor-144823683/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2007-bmw-5-20-d-hatasiz-vakumlu-kapi-full-150049688/detay
    Arkadaşlar bu ikisi nasıl?

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ihtisami-yurek-yakiyor-144823683/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2007-bmw-5-20-d-hatasiz-vakumlu-kapi-full-150049688/detay
    Arkadaşlar bu ikisi nasıl?

530d enjektörlerden sıkıntı verebilir.Bu kilometreler onlar için tehlikelidir.520d premium full+full demişsiniz.Bmw de full kavramı yoktur.176 bin km normalin biraz üstü gibi.Serviste kontrol edebilirsiniz

Linklere gelecek olursak ;

1-linkin km'si yüksek.Araç yorgun gibi.2008 değil o araç.Bildiğim kadarıyla 08 modellerin hepsinde joystick vites mevcut.Ayrıca o araç 177 değil 163 hp.Ayrıca araç bomboş

2-link makyajsız kasa.Bu paralara makyajlıda var.Donanımında vakumlu kapı gerçekten varsa güzel bir donanım.Isıtması var.Hız sabitleyicisi yok 163 lük

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.