Şimdi Ara

Bmw E34 520 klima soğutuyor ama ısıtmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba araç m50 motor 94 model yaklaşık 4 yıldır ben de fakat son 1 yıldır klimanın ısıtması çalışmıyor yazın soğutuyor gayet güzel bir şekilde motor ısınınca biraz sıcak üflüyor belli bölgelerden o da yeterli olmuyor araca bindiğimizde resmen sibirya soğuğu var içeride çözümü nedir acaba ustaya gitmeden bir forumda ki bilgisi olan arkadaşlara danışmak istedim hangi parçalarda veya sistemde sorun olabilir teşekkürler

• Kalorifer petek temizliği.

80-100 liralık bir işlem. Motor havuzundan kabine giren kalorifer hortumlarından bağlanıyor, işlem yarım saat sürüyor sonrası Ayder kaplıcaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Kalorifer petek temizliği.

80-100 liralık bir işlem. Motor havuzundan kabine giren kalorifer hortumlarından bağlanıyor, işlem yarım saat sürüyor sonrası Ayder kaplıcaları.

Çok teşekkür ederim hocam yarın ilk işim bu
  • https://youtu.be/oQQBz-d--bE

Hocam bildiğim kadarıyla her aracın 'kliması' ısıtmıyor.

Ama üst sınıf araçlarda farklı olabiliyor.

Benim araçta da aynı sorun oldu geçen aylarda. Petek temizliği yapılacak dediler, 100₺.

Ancak usta söküp baktı, makinesi var, makineye taktı hiç sorun yok dedi. Petek temizmiş.

Sonra biraz daha incelediler, kalorifer fan kayışı yerinden atmış. Sağ göğüs içinden fana ulaştılar, kayışı yerine oturttular, sorun kalmadı.

50₺ aldılar.

Araç Nissan Micra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalorifer motoru kömürü bitmiş. Benim çok önceden Rover marka bir aracım vardı o da ısıtmıyordu elektrikçi de halledildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adam_ıssız -- 27 Aralık 2017; 10:7:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 3 klimadan koku geliyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.