Şimdi Ara

BMW ' den ticari araç olmazmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen gün bi taksici abiyle konuşurken laf lafı açtı ve bmw ye geldi.adam bana bmw yi ticari araç olarak kullanamazsın dedi . bmw şart koşuyomuş satarken. ben dedim olurmu canım öyle şey ben alırım arabayı istediğim gibi kullanırım . ferrari mi bu şart koşacak felan dedim.sonra adam bmw nin hiç minibüs veya otobüsünü felan gördünmü dedi . bende görmedim dedim eee dedi bu bi kanıtı işte dedi benimde kafam karıştı . nedir bu işin aslı astarı bi aydınlanalım .

• Yapay Zekanın Yanıtı

BMW'den Ticari Araç Olur mu?

BMW, lüks araçlar üreten premium bir otomobil markası olarak bilinmektedir. Ancak, bazı durumlarda BMW araçları ticari amaçlarla da kullanılmaktadır.

Türkiye'de BMW taksi kullanımına ilişkin yasal bir engel bulunmamaktadır. Bazı taksi şirketleri, müşterilerine daha konforlu bir deneyim sunmak için BMW araçları tercih etmektedirler. Bu araçlar, genellikle lüks ve Executive donanım seviyelerinde olup, geniş iç hacimleri ve yüksek konfor özellikleri ile dikkat çekmektedirler.

Bununla birlikte, BMW'lerin ticari taksi olarak kullanımı yaygın değildir. Bunun nedeni, bu araçların yüksek satın alma ve işletme maliyetleridir. Ayrıca, taksiler genellikle yoğun trafik koşullarında kullanıldığından, BMW gibi lüks araçlar bu şartlar için uygun olmayabilir.

BMW'nin ticari araç segmentinde yer alan modelleri de mevcuttur. BMW 5 Serisi Gran Turismo, BMW X5 ve BMW X7 gibi modeller, geniş iç hacimleri ve çok yönlü kullanımları ile ticari amaçlar için kullanılabilir. Bu araçlar, yolcu veya yük taşımacılığı gibi ticari faaliyetler için uygun olabilir.

Sonuç olarak, BMW araçları Türkiye'de ticari taksi olarak kullanılabilirken, bu durum yaygın değildir. BMW'nin ticari araç segmentinde yer alan modelleri ise ticari amaçlar için daha uygun olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kıbrısta bmw birsürü taksi var ama kafası çalışan mercedes alıyor tabii.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

kıbrısta bmw birsürü taksi var ama kafası çalışan mercedes alıyor tabii.

neden öle dedin ki
  • çünki kıbrısta genelde taksiler mercedes.
    her yerde yedek parçası bulunuyor ,zaten kolay kolay da arıza yapan bir marka değil mercedes. ama bmw ler daha nazik taksi kullanımına fazla gelmiyor ama yinede tek tük var (mercedeslere nazaran tek tük yoksa çok var) mercedesin serviside var ada sırf mercedes zaten.
  • hmm yani yok öyle bişey ticari amaçlı olarak kullanılabiliyor .
    sağol
  • Ama sadece taksi olarak kullanılması yinede BMW yi ticari araç platformuna,segmentine dahil etmez yani BMW bi pick-up,kasalı araç, minibüs, otobüs vs. vs. üretmedikce aracını ticari amaçlı kulanıyor diyemeyiz...Yanlışmıyım bu düşüncemde ?
  •  BMW ' den ticari araç olmazmı ?

BMW ' den ticari araç olmazmı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: istako

geçen gün bi taksici abiyle konuşurken laf lafı açtı ve bmw ye geldi.adam bana bmw yi ticari araç olarak kullanamazsın dedi . bmw şart koşuyomuş satarken. ben dedim olurmu canım öyle şey ben alırım arabayı istediğim gibi kullanırım . ferrari mi bu şart koşacak felan dedim.sonra adam bmw nin hiç minibüs veya otobüsünü felan gördünmü dedi . bende görmedim dedim eee dedi bu bi kanıtı işte dedi benimde kafam karıştı . nedir bu işin aslı astarı bi aydınlanalım .

Yok öyle birşey. Nasıl istersen öyle kullanırsın.

Birgün yurtdışına çıkma fırsatın olursa gerçeği daha iyi görürsün. Avrupa ülkelerinde genelde en büyük ve lüks araçları taksi olarak kullanırlar. Ben hayatımda binmediğim BMW, Mercedes, Pejo, Volvo modellerine taksi olarak bindim.

• quote:

Orjinalden alıntı: ihg70
    Yok öyle birşey. Nasıl istersen öyle kullanırsın.

Birgün yurtdışına çıkma fırsatın olursa gerçeği daha iyi görürsün. Avrupa ülkelerinde genelde en büyük ve lüks araçları taksi olarak kullanırlar. Ben hayatımda binmediğim BMW, Mercedes, Pejo, Volvo modellerine taksi olarak bindim.

yurtdışına çıkıyoruz kısmetse bu sene de ..
    ben çok mercedes vs. taksi gördüm ama ne yalan konuşıyım hiç bmw ye rastlamadım. herifte öyle biliyorum havalarında söyleyince kafamı kurcaladı haliyle . neyse aydınlanmış olduk sağolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.