Şimdi Ara

Bmw - Borusan Servis Rezaleti ! Videolu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
2
Favori
6.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EagleEyes37

Konu acayip sapmış tartışmaya dönmüş.

cihan hava civa yollarının içinde olupta, tartışma çıkmayan amacından sapmayan, bana 1 tane konu gösterebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

quote:

Orijinalden alıntı: EagleEyes37

Konu acayip sapmış tartışmaya dönmüş.

cihan hava civa yollarının içinde olupta, tartışma çıkmayan amacından sapmayan, bana 1 tane konu gösterebilir misiniz?

Tahrik etmeyin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu olanları görünce insanın araba alası gelmiyor yahu... bir ton para ver bir de böyle saçma sapan işleri çek...
  • Sonucu burda paylaşırsanız bizde bilgilenmiş oluruz.
  • Sonucu paylaşacağım. Bu linki borusana yolladım bilgilerim ile beraber ancak iletişime geçmediler.
  • Arkadaşlar lütfen, bu vakitten sonra tamamen konu sahibinin işine yarayacağı bilgilendirmede duralım lütfen rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Cihanı mazur görün.
    Fanboyluğunu yaptığı marka 6 sene garanti veremiyor,şanzımanı patlak,aylarca millet sıra bekliyor,servis kalitesi yerlerde,ister istemez ağırına gidiyor çocuğun.
    Ben kendim volkswageni seven bir insan olarak,insanların neden bu markaya düşmanlık beslediğini cihan gibi tipleri görünce daha iyi anlıyorum.
    Adam volkswagen için atmasyon yapmaktan atıcılık federasyonu başkanlığına adaylığını koyacak nerdeyse.

tekrar demiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.