Şimdi Ara

Bmw araçların iç mekanının çalınması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Camı kırıp nbt araç bilgisayarı ekran gösterge dikiz aynaları ve direksiyonu çalıp kayıplara karışılan olaylar gördüm kısa zaman içinde

Aynaların çalınması başıma geldi 2 yıl önce kasko var diye olayın üstünde durulmuyor..

Bu tür hırsızlıklar çok arttı korka korka bir yerlere çeker olduk araçları

Çalınan parçaların tutarı serviste 100.000tl değerinde oluyor sahibinden gibi benzeri sitelerde 5000 7000tl gibi komik fiyatlara satmaya kalkanları görüyorum her şey bu kadar göz önünde iken niye bir şeyler yapılmıyor yada sorgulanmıyor?

Boş boş hasar kaydı açılıyor araçlara sadece bmw içinde geçerli değil eminim birçok markanın modelin park halinde iken değerli parçaları çalınıyordur.

Ondan çıkma bundan çıkma parça diye yazılanlar özellikle çok göze batıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asıl suçlu araçlarına sonradan hayalet gösterge takanlarda veya m direksiyon takanlarda. Çok istiyorsa o donanımı gitsin serviste taksın, servis dışında satılan malların (hayalet gösterge, m direksiyon) hırsızlık malı olduğunu herkes biliyor, bile bile alıyor millet. Gerçi onlara da yar olmaz, biri gelir gene çalar o malı.
  • Bu ülkeye reno 12 bile fazla, dünyadaki cahilliğin harmanlandığı ülke Türkiye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür hırsızlıklar genelde sipariş üzerine oluyor.Lüks otomobil sahipleri; artık site otoparkını geçtim, kapalı otoparkı olmayan dairelere taşınmayacak duruma geldi.

Airbag,hayalet gösterge,orta ekran.Yeri geliyor arabayı taşa çıkarıp jant+lastik çalıyorlar.Şaka değil isteyen YouTube yazabilir.Hakikaten çok garip bir hal almaya başladı bu durum.

Kaskom var gönül rahatlığıyla sokağa koyayım desen,bu sefer çalınan parçaların tamamlanması sonucu hasar kaydı onbinlerce lira gözükecek,ondan sonra satarken anlat karşıdaki deliye derdini.Zor.

• Zenginlik de dert canım bu ülkede Allahtam benim böyle dertlerim yok banane millet de bmwye binmeyiversin yavv

• Asıl suçlu araçlarına sonradan hayalet gösterge takanlarda veya m direksiyon takanlarda. Çok istiyorsa o donanımı gitsin serviste taksın, servis dışında satılan malların (hayalet gösterge, m direksiyon) hırsızlık malı olduğunu herkes biliyor, bile bile alıyor millet. Gerçi onlara da yar olmaz, biri gelir gene çalar o malı.

• Zenginlik başa bela al benim fluenceden çek istersen Bağcılara kimse dönüp bakmaz

• Kendi canımız tehlikede arabalarımızın mı olmasın?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ESP'nin Önemi-Fiat Egea
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yükte hafif pahada agir malzeme

birde borusan bu parcalari ayri getirip aftermarket takmiyor sanirim. Alirken oyle sipariş geçilmesi lazim. Fiyat abartili sisiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yaz babama yardıma işe gitmiştim.Arabanın camını açık unutunca arabanın güneşliklerini sökmüşlerdi.

Araba:Renoult Kangoo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kill Em With Kidness -- 7 Ekim 2018; 16:27:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2006 corollamızın tavanda 2 tane bulunan siyah çitaların tekini çaldılar.Şaka gibi, sıbop kapaklarını söylemeye gerek yok herhalde.

• BMW kitlesi araca yeni monteler yapma konusunda çok istekli, onların bu işlere ön ayak olmaması da lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forum da ulkenin kisa bir ozeti

hirsizi, egitimi, ahlaki, kanunlari, cezayi sorgulayan yok. tek suclu bmw sahipleri...
  • Forumda da birinin başına gelmişti böyle bir olay.

Sipariş üzerine oluyor.

Bir arkadaş da çalıntı araç teybini (yanlış hatırlamıyorsam) satışta görmüş, sonra fotoğrafı büyütüp cihaz numarasını kendi elindeki kutu ile karşılaştırmış. Daha sonra polisle yakalamışlardı hıyarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cseyfe

forum da ulkenin kisa bir ozeti

hirsizi, egitimi, ahlaki, kanunlari, cezayi sorgulayan yok. tek suclu bmw sahipleri...
    O çalıntı parçaları kim satın alıyor Honda sahipleri mi?

• acil kendini bi ac kapa :)
    ne dedigimi anlayacagina inaniyorum
  • Keşke bende senin ne dediğimi anlayacağına inanabilseydim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.