Şimdi Ara

bmw arabam var ama kızlar bana bakmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • milletin altında dandik civiclerle sevgilileri var. ben kibarım yakışıklıyım param var ama kızlar bana hiç şans vermedi herşeyi denedim kızlar neden benden nefret ediyor, 21 yaşındayım hiç sevgilim olmadı hala bakireyim telefonumda kız numarası bile olmadı bende kız eli tutmak istiyorum bende öpmek sevmek istiyorum neden bana bir şana vermediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hersey parayla olmuyor zaten kendini nasıl temsil ediyorsan onlarda seni öyle temsil ediyor..

• Bakiresin ve kız arkadas edinmek istiyorsun. Kisaca lezbiyenim diyorsun yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: karrigan1907

Hersey parayla olmuyor zaten kendini nasıl temsil ediyorsan onlarda seni öyle temsil ediyor..

ülkemdeki en iyi kolejlerden birine gidiyorum. şahsen mükemmel biri olduğumu düşünüyorum ama kızlar bana şans vermiyor. neden benden nefret ediyorlar.

• iş tipte karizmada bitiyor. bmw buna sadece takviye yapabilir. kerameti arabadan bekleme yani
  • Kardeş neden Elliot Rodger videosunu Türkçeye çeviriyorsun? Yeni trend Elliot herhalde bu aralar forumda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden doblo çok var ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bmw arabam var ama kızlar bana bakmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: çıkalımmı

quote:

Hersey parayla olmuyor zaten kendini nasıl temsil ediyorsan onlarda seni öyle temsil ediyor..

ülkemdeki en iyi kolejlerden birine gidiyorum. şahsen mükemmel biri olduğumu düşünüyorum ama kızlar bana şans vermiyor. neden benden nefret ediyorlar.

Sen o Koleje ve arabaya verdiğin parayı git nakil yaptır kız bulamadığın zaman kezban biriyle beraber olursun

• csb + blok
  • Nedir bu Elliot rodger furyası ya manyakmısınız?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çıkalımmı

quote:

Sen o Koleje ve arabaya verdiğin parayı git nakil yaptır kız bulamadığın zaman kezban biriyle beraber olursun

ne nakli
  • Laflara bak ya ben şöyleyim ben boyleyim ben cartım ben curtum ben demeyi bırak herşey yoluna girer....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek mükemmel değilmişsin Bi de bu yönden bakmak gerek

• Bmw kac kasa var altina kac model

• quote:

Orijinalden alıntı: Yenibirmesajvar

Demek mükemmel değilmişsin Bi de bu yönden bakmak gerek

hayır mesela etrafımda goruyorum sarışın guzel kızlar keko cocuklara bakarken benım gıbı elıt guzel gıyınen bırıne nasıl bakmaz ? armanı gozluklerım bıle var 300 dolar gerçekten cabalıyorum ama kızlar bana şans vermıyor dunya bu yuzden cok adaletsız.
  • Arabanı , paranı , yakışıklılığını göstermişsin kızlara "kendini" değil ondan.

• quote:

Orijinalden alıntı: sugarboy

Bmw kac kasa var altina kac model

bmw arabam var ama kızlar bana bakmıyor

bu model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çıkalımmı -- 9 Şubat 2017; 19:48:14 >
  • Konu csb csb diye bağırıyor duyan yok

• Şimdi bmw dersen çok çeşitli araba modelleri var. E30da bmwnin mesela. Şuan keko arabası oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.