bu kasayı,russian institue 5.serisinin(yanılmıyorsam) başlangıcında, masa niyetine kullanmışlardı
tek hatırlayan sen değilsin
bkz.picture
İnsanlar birbirlerine saygılı ve kurallara uygun, aklı başında araç kullansalar otoyollarda hız sınırı olmasına gerek olmaz. En güzel örneklerini konu içindeki videolarda görebiliyoruz.
Maalesef forumda 120 km nin üzerinde araç kullanan herkese hakaret boyutunda sataşmalar oluyor. bu sınırları kim belirliyor ? sen ben belirliyoruz , toplum belirliyor. Bizim memleketimizde , altında dökülen arabasıyla , yanmayan farları ve stopları ile , 140-150 -160 aracını zorlayan insanlar var. Araba su birikintisinden geçse 4 lastik izi çıkıyor ve bununla hız yapmaya kalkıyorlar. makas atıyorlar , sağından solundan geçiyorlar. Tamamen cahillik. işte bunlardan dolayı bu ülkede hız sınırı 120 km otobanda.
İlerleyen yıllarda eğitim arttıkça hız sınırlarının da yükseltileceğine inanıyorum. At gözlüğü ile bakmamak lazım, bazı şeyler geliştirilebilir.
Emin olun konu videodaki adamın almanya otobanlarında 250 km hızla seyretmesi , Türkiye'de trafikteki birçok aracın 150 km ile seyretmesinden daha kolay, daha az riskli.
2serit olmasina ragmen tertemiz yol
yalnız yol otoban değil f1 pisti mübarek, araç 300 km hızda sarsılmıyor bile
o degilde 6. vites tasarruf vitesidir diyenlere gelsin bu video
Bir ara alacaktım 8.50 fakat yakıt 20 küsür litre olunca vazgeçmiştim. BMW de hasta olduğum makinaların başında gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: rallier_61
quote:
Orijinalden alıntı: angel_f!re
quote:
bu kasayı,russian institue 5.serisinin(yanılmıyorsam) başlangıcında, masa niyetine kullanmışlardı
bkz.picture
Anırdım ya
quote:
Orijinalden alıntı: Gökhan G.
quote:
quote:
quote:
bkz.picture
Anırdım ya
Bu hanım kızımızın başına hiç hoş şeyler gelmeyecek gibi bir sonraki kare ve karelerde,öyle bir intiba uyandı bende
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
Bişey dikkatinizi çekti mi ? Okadar hız yapıyorlar ama karşılarına çıkan araç oldu mu frene basıp ya da gaz kesip kurallara uygun takip mesafesiyle devam edip adam sağ şeride geçince tekrar hızlanıyorlar...
Ama ülkemizdeki eğitimsiz varlıklar sol şerit babalarının malı sanıp dibinize dayanıp bir araç sollarken habire size selektör yapıp birde küfür ediyor hızımı kestin diye.
İşte iki ülke arasındaki medeniyet farkı. :)
M5teki kornaya asılıyor öyle deme
Bu ne ki??? M8 olsa 350'yi zorlar. Ama prototip olarak üretilmemeliydi. Daha fazla üretilebilirdi.
quote:
Orijinalden alıntı: DeepNote
quote:
Orijinalden alıntı: Gökhan G.
quote:
quote:
quote:
bkz.picture
Anırdım ya
Bu hanım kızımızın başına hiç hoş şeyler gelmeyecek gibi bir sonraki kare ve karelerde,öyle bir intiba uyandı bende
Gecmise donus :)) Yukarida bazi arkadaslar ah bizdede bu yollar yokki diyor olsa sureriz diyorda bizde Bu yolar olsun aha buraya yaziyorum gunde en az 20 30 tane faca sahin ve kartal kazasi gorursun HEMDE EN SOL SERITTE arabasini alan sol seritte gider ustune ustluk birde yol vermez ondan sonrasida kkiyamet heleki bayan sureuculerde en sol seritte 90 la 100 le gitmeye kalkar sellektor korna calarsanda sana Tacizden dava acar vs diye uzar gider bu konus :(
quote:
Orijinalden alıntı: 265_deadman
Bu ne ki??? M8 olsa 350'yi zorlar. Ama prototip olarak üretilmemeliydi. Daha fazla üretilebilirdi.
Bence M8 olsaydi 350 ustunu gorurdu M70 Kodlu motor gorundugunden cok daha performansli idi keske Dedigin gibi m8 proto olarak kalmasaydi :*((
burda bi yolda kalsan ayvayı yedin, kuş uçmaz kervan geçmez :)
quote:
Orijinalden alıntı: ally_0607
burda bi yolda kalsan ayvayı yedin, kuş uçmaz kervan geçmez :)
ozaman ADAC ın yol ekipleri gelip aracı tamir edilebiliyorsa orda tamir ederler yoksa çekerler o otobanın servisi
Piyangodan felan para çıkarsa gidip alınabilir bu araç
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme