Bildirim
BMW 525 TDS - 1997 - 976.212 km
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam yabancı dilimiz yok, ufak tefek ekleme yapsaydınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gel de f10 ile yap bu km yi dökülür gider. -
Adamlar yol gibi yol yapmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kıbrıstaki Mercedes taksiler der giderim.97 model arabanın yaptığı kilometreyi 2008-2009 model E kasalarla yapıyor adamlar.
En son gittiğimde benim taksicimde 2008 W211 E220 CDI fl vardı,arabayı 970 binde sattı.Yerine gitti 2014 W212 E250 CDI fl aldı.Araba şu anda 290 binde.
quote:
Orijinalden alıntı: kartalus
Kıbrıstaki Mercedes taksiler der giderim.97 model arabanın yaptığı kilometreyi 2008-2009 model E kasalarla yapıyor adamlar.
En son gittiğimde benim taksicimde 2008 W211 E220 CDI fl vardı,arabayı 970 binde sattı.Yerine gitti 2014 W212 E250 CDI fl aldı.Araba şu anda 290 binde.
Yüksek km li Mercedes çok fazla var ama Bmw nadir oluyor.1 Milyon km'yi aşmış Mercedes dünyanın her yerinde görmek mümkün.Bizim mahallede bile Almanya'dan emekli bir amcanın eski 70 küsür model 190d si var.Adam 30 senedir onu kullanıyor.Arabanın kaportası dökük ama halen her yere onla gidiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 27 Mart 2018; 3:6:43 > -
Ben istanbulda 948 binde albea taksiye binmistim. 2 defa surucu koltuğu bir defa da şanziman değişmiş. Motor orijinal demişti şoför.
kıbrısdayken çimen dolmuşlarında 890 küsür görmüştüm ayrıca araç otomatik vites ve limuzin şeklinde uzun olanlardandı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu adamların kanalında ne arabalar ama anlamıyoruz. İngilizce alt yazı dahi yok. -
ingilizce alt yazı generate edebiliyor. çok sağlıklı değil ama yüzeysel olarak anlaşılıyor... -
bu sayfa çok iyi.Çok km yapmış birçok araba daha var ama tek sıkıntısı ingilizce altyazı yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X