Şimdi Ara

BMW 520İ nasıl bilirsiniz..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar malum piyasa cok yuksek tutulan modeller ateş pahası. Bmw 5.20 ler dikkatimi çekti küçuķlugumden beri cok buyuk sempatim var bu araclara fakat hic bilgi sahibi degilim. Bütçem maksimum 15.000 tl dogan sahin tempralara istiyorlar o parayı bu yuzden bmw ye yoneliyorum bu araçların kronik sıkıntıları nedir ve sanırım iki çeşit motor secenegi var sorunsuzluk yedek parça ve usta bollugu bakımından hangisini tercih etmeliyim detaylı bilgi verebilecek arkadas varsa cok memnun olurum.
    Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uğraşmayı seviyorsan diyeceğim fakat gördüğüm kadarıyla pek böyle bir hobin yok.
    Baş ağrıtır, net.
  • hiç bulaşma
  • Anlasılan sıkıntılı araç ne gibi problem cikartiyor elektrik aksam mı yoksa yürürden mi ?

Peki 1985-1990 arası mercedes 200E ler nasıl onlarında piyasası bu civarda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araçlar araç için ayırdığın 20 binin varsa temizini araştırıp 15 bine alacağınız araçlar. 5 bin tampon unutacağınız bir paranız olmalı kenarda. Doğan şahin alan da sürdürme maaliyeti çok düşük olduğundan doğan şahin alıyor, meseleye bir de bu yönünden bakabilirsiniz.
  • 520i ve çok tutulan model deyince güncel kasa sanmıştım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Sportage nasıl bilirsiniz?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bmw'nin ilk sahibi sefasini ikinci sahibi cefasini ceker

• Eski model bmwyi almak değil yürütmek mesele.

• caner4141 kullanıcısına yanıt
    Dostum bahsettiğin araçların ikisinden de kullandım.
    200e yerine,93'te çıkan e200 alman daha az baş ağrıtır. Aynı şekilde 510de de yanılmıyorsam 93-96 arası çıkan bir motor var (kasa 92 ile aynı, 96da değişti). bunlar az dertlileri.
    Bunlarda sorunsuz bulabilirsen az masraflar binersin, ama ufak da olsa bir sorunda başın çok ağrır, çözmesi zor olur.
    Şansın varsa almamak daha hayırlısı özette.
  • genelde kekoların binmesinden ve 200bin altı bulunamayacağından ve arıza yaptı mı bmw olduğundan bel büker
    altından kalkabilirsen temiz bişey almaya çalış gene de
    emekliden 50 yaşınsdaki adamlardan falan almaya çalış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 30 Kasım 2015; 14:59:51 >
  • Sınıfının F/P aracıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.