Şimdi Ara

BMW 5 SERiSi G30- (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.012
Cevap
128
Favori
635.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada Borusan arac siparis ekranlarini kapatmis. Kasim icinde paketler guncellenecekmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonsales

quote:

Orijinalden alıntı: red_s4

Chip tuning konusunda aceleci davranma bence,Allah korusun herhangi bi sorunda motor sıkıntısı insanı çok üzer.Harman kardon konusunda ise benim beklentim daha yüksekti ama w&d sistem çok daha başarılı ama uçuk bi fiyatı var. Bende çok sevdiğim şarkıyı dinlediğimde start&stop devre dışı bırakıyorum,şarkının en güzel yerinde müziğin kesilmesi can sıkıyor.birde siz orjinal cd mi dinliyorsunuz?? Ben internetten indirdiğim şarkıları usb üzerinden dinliyorum belki ondan beni tatmin etmiyordur müzik kalitesi. son olarakta spotify uygulamasını kullandım oda usb den gelen müzikle aynı kalitede.siz müzikleri en kaliteli nerden indiriyorsunuz?? Varmı yüksek kaliteli müzik indireceğimiz bir yer??

ben açıkcası youtube üzerinden 100mbps hızında full hd video indirip sadece video klip izliyorum.
    128 gb okuma ve yazma hızı oldukça hızlı bir mini usb belleğim var full hd 1000 lerce klip yükleyebiliyorum.
    tabii önce hareket halinde iken video izleme özelliğini aktif ettirmeniz gerekiyor
    son çıkan video kliplerin ses ve görüntü kaliteleri olduça iyi youtube üzerinden kayıt sağladığınız programda ciddi ise ( freeyoutube download premium kullanıyorum )en iyi kalitede müziği klip olarak izlemek çok hoş

HAREKET Halinde ki oynatmayı usb ile mi yazılım ile mi actırdınız hocam. birde maliyet ve nerde yaptırdığınızı yazabilir misiniz. teşekkürler

• beyoglubeyy B kullanıcısına yanıt
    Evet var bu opsiyon hocam bende; kemer sıkması dışında birşeyini görmedim inşallah da görmem diyeyim
  • Driving asistant plus alacaklara naçizane tecrübelerimi aktarmak istiyorum; aracı uzun yolda sürerken direksiyonu hafif virajlarda gayet iyi çeviriyor ama biraz gecikme var(aynı parmağımızı ses açmak için döndürdüğümüzdeki gecikme gibi:); elini tamamen bırakınca yaklaşık 5 sn sonra yeşil direksiyon işareti(bu işaret olunca sistem aktif olduğunu belirtiyor) sessiz uyarı ile sarı oluyor yaklaşık bi 10-15 sn sonra sesli uyarı ile kırmızı oluyor (bazen frene basıyor seni uyarmak için) ; elini bırakmaya devam edersen bu defa daha gecikmeli de olsa çevirmeye çalışıyor ama sarhoş bir adam sürer gibi bu sırada yeşil haldeki gibi direksiyonda direnç olmuyor ve kendin düzeltince çok zorlanmıyorsun ama yeşil yanarken (sistem devredeyken) şeridine çok az girmiş veya girme ihtimali olan bir engelden dolayı kaçmak istediğinde dirençle karşılaşıyorsun ve bu bazen tehlike oluşturuyor; tabiki böyle bir durumda sinyal verince sistem devre dışı kalıyor ama o anda ani tepki verirken bir yandan da sinyal yakmak hem zor hem belli süre sonra sıkıyor insanı; şu soru akla gelebilir şeride girmiş engeli hemen görmüyor mu diye çok az girmiş ise görmüyor; birde yol boş iken viraj alırken bazen içten almak lazım her seferinde sinyal yakmalısın yoksa direksiyon direnciyle karşılaşıyorsun; stop-go özellikli aktif hız sabitleyici güzel çalışıyor; sürüş asistanı da bence alınmalı(şerit takip,kör nokta uyarıcı,yaya gördüğünde otomotik frenleme, park yerinden çıkarken önden veya arkadan çarpmayı önlemek için frenleme) ama otonom sürüş dedikleri şey bence daha olmamış (bi umut güncelemelerle biraz daha belki iyileşir ama yinede çok düzeleceğini sanmam); sonuçta böyle olacağını başta opsiyonlarken biliyordum yani aslında stop-go özellikli aktif hız sabitleyici ve plus olmayan sürüş asistanı bence yeterli ama fiyatlarını topladığında 1090+1200 euro 2290 euro oluyor zaten plusın fiyatı 2800 euro ; 500 euro verip otonom olsun dedim ama çok da işe yaradığını söyleyemem; ha eğer yol boş seritte bir şey iken direksiyona az yardım edince o zaman baya baya yükünü alıyor ama dediğim gibi her seferinde sinyal vermek gecenin karanlığındaki bir yolda biraz angarya geliyor hele de tam emekleme aşamasındaki bir teknoloji için; umarım kimseyi yanıltmam; bunlar benim sürüş tarzıma ve kullandığım yollara göre kazandığım tecrübelerim

• drnurtopu kullanıcısına yanıt
    Harika bilgiler. Turkiyedeki tüm g30 520ilerde pedallı vites std mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ertankayit

Harika bilgiler. Turkiyedeki tüm g30 520ilerde pedallı vites std mi?

direksiyondan f1 vitesten bahsediyorsanız opsiyonla alıyorsunuz standartta mevcut değil ne yazıkki. yanlış hatırlamıyorsam 2500 tl bir fark vermiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade038

quote:

quote:

Chip tuning konusunda aceleci davranma bence,Allah korusun herhangi bi sorunda motor sıkıntısı insanı çok üzer.Harman kardon konusunda ise benim beklentim daha yüksekti ama w&d sistem çok daha başarılı ama uçuk bi fiyatı var. Bende çok sevdiğim şarkıyı dinlediğimde start&stop devre dışı bırakıyorum,şarkının en güzel yerinde müziğin kesilmesi can sıkıyor.birde siz orjinal cd mi dinliyorsunuz?? Ben internetten indirdiğim şarkıları usb üzerinden dinliyorum belki ondan beni tatmin etmiyordur müzik kalitesi. son olarakta spotify uygulamasını kullandım oda usb den gelen müzikle aynı kalitede.siz müzikleri en kaliteli nerden indiriyorsunuz?? Varmı yüksek kaliteli müzik indireceğimiz bir yer??

ben açıkcası youtube üzerinden 100mbps hızında full hd video indirip sadece video klip izliyorum.
    128 gb okuma ve yazma hızı oldukça hızlı bir mini usb belleğim var full hd 1000 lerce klip yükleyebiliyorum.
    tabii önce hareket halinde iken video izleme özelliğini aktif ettirmeniz gerekiyor
    son çıkan video kliplerin ses ve görüntü kaliteleri olduça iyi youtube üzerinden kayıt sağladığınız programda ciddi ise ( freeyoutube download premium kullanıyorum )en iyi kalitede müziği klip olarak izlemek çok hoş

HAREKET Halinde ki oynatmayı usb ile mi yazılım ile mi actırdınız hocam. birde maliyet ve nerde yaptırdığınızı yazabilir misiniz. teşekkürler

Uygulama yazılım bana mail atıldı. Bende USB ye yükledim sonrasında telefon ile yönlendirme ile açıldı. Mert elektronik. Maliyet 800 TL

• quote:

quote:

quote:

quote:

Uygulama yazılım bana mail atıldı. Bende USB ye yükledim sonrasında telefon ile yönlendirme ile açıldı. Mert elektronik. Maliyet 800 TL

Yalnız şunu da belirteyim yazılım aracın şasi numarasına özel yapılıyor. Sonra servise gittiğinizde resetlenmesi söz konusu ama USB sizde sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: drnurtopu

Driving asistant plus alacaklara naçizane tecrübelerimi aktarmak istiyorum; aracı uzun yolda sürerken direksiyonu hafif virajlarda gayet iyi çeviriyor ama biraz gecikme var(aynı parmağımızı ses açmak için döndürdüğümüzdeki gecikme gibi:); elini tamamen bırakınca yaklaşık 5 sn sonra yeşil direksiyon işareti(bu işaret olunca sistem aktif olduğunu belirtiyor) sessiz uyarı ile sarı oluyor yaklaşık bi 10-15 sn sonra sesli uyarı ile kırmızı oluyor (bazen frene basıyor seni uyarmak için) ; elini bırakmaya devam edersen bu defa daha gecikmeli de olsa çevirmeye çalışıyor ama sarhoş bir adam sürer gibi bu sırada yeşil haldeki gibi direksiyonda direnç olmuyor ve kendin düzeltince çok zorlanmıyorsun ama yeşil yanarken (sistem devredeyken) şeridine çok az girmiş veya girme ihtimali olan bir engelden dolayı kaçmak istediğinde dirençle karşılaşıyorsun ve bu bazen tehlike oluşturuyor; tabiki böyle bir durumda sinyal verince sistem devre dışı kalıyor ama o anda ani tepki verirken bir yandan da sinyal yakmak hem zor hem belli süre sonra sıkıyor insanı; şu soru akla gelebilir şeride girmiş engeli hemen görmüyor mu diye çok az girmiş ise görmüyor; birde yol boş iken viraj alırken bazen içten almak lazım her seferinde sinyal yakmalısın yoksa direksiyon direnciyle karşılaşıyorsun; stop-go özellikli aktif hız sabitleyici güzel çalışıyor; sürüş asistanı da bence alınmalı(şerit takip,kör nokta uyarıcı,yaya gördüğünde otomotik frenleme, park yerinden çıkarken önden veya arkadan çarpmayı önlemek için frenleme) ama otonom sürüş dedikleri şey bence daha olmamış (bi umut güncelemelerle biraz daha belki iyileşir ama yinede çok düzeleceğini sanmam); sonuçta böyle olacağını başta opsiyonlarken biliyordum yani aslında stop-go özellikli aktif hız sabitleyici ve plus olmayan sürüş asistanı bence yeterli ama fiyatlarını topladığında 1090+1200 euro 2290 euro oluyor zaten plusın fiyatı 2800 euro ; 500 euro verip otonom olsun dedim ama çok da işe yaradığını söyleyemem; ha eğer yol boş seritte bir şey iken direksiyona az yardım edince o zaman baya baya yükünü alıyor ama dediğim gibi her seferinde sinyal vermek gecenin karanlığındaki bir yolda biraz angarya geliyor hele de tam emekleme aşamasındaki bir teknoloji için; umarım kimseyi yanıltmam; bunlar benim sürüş tarzıma ve kullandığım yollara göre kazandığım tecrübelerim

teşekkürler hocam. valla bu forumu öldürme. bu bilgiler sayesinde forum ilgi görüyor. sayende. yeni özellikler keşfettiğinde lütfen yaz.şimdi sen meslekten dolayı, enteljans sahibisin, makale tadında yazıyorsun. blade hayatın içinden anlatıyor, gonsales geldi, o da aralık kapıları, sır perdelerini aralıyor. aksesuar yazılım. chip falan. gitmeyin bi yere. ara ara yazın böyle.
    not: f1 kulakçık baştan modaydı, kimse kullanmıyor. bi ara ralli pilotu gibi hissettiriyordu insana. ama öyle değil. binek arabalarda, milisaniyelik geçiş farkları yaratıyor. onun yerine, gazlamak istediğin zaman, bizim araçlarda, joystick vitesi sola çekip, gazla, araç senden daha iyi yapıyor yine o işi. sen ellemesen de ihtiyaç anında değiştiriyor vitesi. bence görüntü harici biraz , demode oldu. var mı var babında kaldı.
    otonom sistem mercedes pompalıyordu. herkes kapatıp kullanıyor. o direksiyona müdahale rahatsız ediyor çoğu kişiyi.
    gonsales in dediği beyne müdahale olmayan, aksesuar yazılımı, 800 şu an çok yüksek geldi bana. bekliycem o nu. ama serviste anlaşılırsa, usb den yükledim falan değil. kılçık birisi, elektrik sistemini garanti dışı sayabilir. ama ekranı açtırmak, orada video izlemek isterim açıkçası. kararsız kaldım. next 100 de standart izleniyor mu. var mı menüde öyle bir yer onu da bilmiyorm.

• quote:

Evet var bu opsiyon hocam bende; kemer sıkması dışında birşeyini görmedim inşallah da görmem diyeyim

arabanın motoru, türkiye pazarı için üretildi ya hocam. ondan o. opsiyondan değil. yıllardır siyasilerden duyduğumuz laf. "kemer sıkma" politikası. onu gerçekleştiriyor. politik hareketler bunlar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

gonsales in dediği beyne müdahale olmayan, aksesuar yazılımı, 800 şu an çok yüksek geldi bana. bekliycem o nu. ama serviste anlaşılırsa, usb den yükledim falan değil. kılçık birisi, elektrik sistemini garanti dışı sayabilir. ama ekranı açtırmak, orada video izlemek isterim açıkçası. kararsız kaldım. next 100 de standart izleniyor mu. var mı menüde öyle bir yer onu da bilmiyorm.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyoglubeyy

quote:

Driving asistant plus alacaklara naçizane tecrübelerimi aktarmak istiyorum; aracı uzun yolda sürerken direksiyonu hafif virajlarda gayet iyi çeviriyor ama biraz gecikme var(aynı parmağımızı ses açmak için döndürdüğümüzdeki gecikme gibi:); elini tamamen bırakınca yaklaşık 5 sn sonra yeşil direksiyon işareti(bu işaret olunca sistem aktif olduğunu belirtiyor) sessiz uyarı ile sarı oluyor yaklaşık bi 10-15 sn sonra sesli uyarı ile kırmızı oluyor (bazen frene basıyor seni uyarmak için) ; elini bırakmaya devam edersen bu defa daha gecikmeli de olsa çevirmeye çalışıyor ama sarhoş bir adam sürer gibi bu sırada yeşil haldeki gibi direksiyonda direnç olmuyor ve kendin düzeltince çok zorlanmıyorsun ama yeşil yanarken (sistem devredeyken) şeridine çok az girmiş veya girme ihtimali olan bir engelden dolayı kaçmak istediğinde dirençle karşılaşıyorsun ve bu bazen tehlike oluşturuyor; tabiki böyle bir durumda sinyal verince sistem devre dışı kalıyor ama o anda ani tepki verirken bir yandan da sinyal yakmak hem zor hem belli süre sonra sıkıyor insanı; şu soru akla gelebilir şeride girmiş engeli hemen görmüyor mu diye çok az girmiş ise görmüyor; birde yol boş iken viraj alırken bazen içten almak lazım her seferinde sinyal yakmalısın yoksa direksiyon direnciyle karşılaşıyorsun; stop-go özellikli aktif hız sabitleyici güzel çalışıyor; sürüş asistanı da bence alınmalı(şerit takip,kör nokta uyarıcı,yaya gördüğünde otomotik frenleme, park yerinden çıkarken önden veya arkadan çarpmayı önlemek için frenleme) ama otonom sürüş dedikleri şey bence daha olmamış (bi umut güncelemelerle biraz daha belki iyileşir ama yinede çok düzeleceğini sanmam); sonuçta böyle olacağını başta opsiyonlarken biliyordum yani aslında stop-go özellikli aktif hız sabitleyici ve plus olmayan sürüş asistanı bence yeterli ama fiyatlarını topladığında 1090+1200 euro 2290 euro oluyor zaten plusın fiyatı 2800 euro ; 500 euro verip otonom olsun dedim ama çok da işe yaradığını söyleyemem; ha eğer yol boş seritte bir şey iken direksiyona az yardım edince o zaman baya baya yükünü alıyor ama dediğim gibi her seferinde sinyal vermek gecenin karanlığındaki bir yolda biraz angarya geliyor hele de tam emekleme aşamasındaki bir teknoloji için; umarım kimseyi yanıltmam; bunlar benim sürüş tarzıma ve kullandığım yollara göre kazandığım tecrübelerim

teşekkürler hocam. valla bu forumu öldürme. bu bilgiler sayesinde forum ilgi görüyor. sayende. yeni özellikler keşfettiğinde lütfen yaz.şimdi sen meslekten dolayı, enteljans sahibisin, makale tadında yazıyorsun. blade hayatın içinden anlatıyor, gonsales geldi, o da aralık kapıları, sır perdelerini aralıyor. aksesuar yazılım. chip falan. gitmeyin bi yere. ara ara yazın böyle.
    not: f1 kulakçık baştan modaydı, kimse kullanmıyor. bi ara ralli pilotu gibi hissettiriyordu insana. ama öyle değil. binek arabalarda, milisaniyelik geçiş farkları yaratıyor. onun yerine, gazlamak istediğin zaman, bizim araçlarda, joystick vitesi sola çekip, gazla, araç senden daha iyi yapıyor yine o işi. sen ellemesen de ihtiyaç anında değiştiriyor vitesi. bence görüntü harici biraz , demode oldu. var mı var babında kaldı.
    otonom sistem mercedes pompalıyordu. herkes kapatıp kullanıyor. o direksiyona müdahale rahatsız ediyor çoğu kişiyi.

hekim olduğum o kadar belli olmuyor diyorsunuz demek :) ama bu bana iltiat gibi oldu. hekim olsakta halkın içinden olduğum doğrudur :)

f1 kulakcık konusuna katılıyorum. 4 araçtır alıyorum fakat sadece görüntü ve çok nadir fonksiyon için diyebilirim :)

usb den yapılan yazılım değişikliği beyne mudahale olmadığı için garanti dışı bırakmamakta ama gereksiz maliyetli şuan. daha uygunlaşırsa düşünüyorum bende

• Merhaba, son günlerde fiyat alan var mı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyoglubeyy

quote:

hekim olduğum o kadar belli olmuyor diyorsunuz demek :) ama bu bana iltiat gibi oldu. hekim olsakta halkın içinden olduğum doğrudur :)

f1 kulakcık konusuna katılıyorum. 4 araçtır alıyorum fakat sadece görüntü ve çok nadir fonksiyon için diyebilirim :)

usb den yapılan yazılım değişikliği beyne mudahale olmadığı için garanti dışı bırakmamakta ama gereksiz maliyetli şuan. daha uygunlaşırsa düşünüyorum bende

estg. hocam. benim anlatmak istediğim, esprili bir dille, forumda bilgi sahibi olan ve aktaran sizlerin, uslubu ile ilgili benim edindiğim kanaat. ve memnunum da. hepsi ayrı bir lezzet.

• g30 5.20i incelemesi

https://www.youtube.com/watch?v=ddh6smMZyog&t=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan_burak -- 19 Ekim 2017; 13:42:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

g30 5.20i incelemesi

https://www.youtube.com/watch?v=ddh6smMZyog&t=

adamlarda çok bilmeden yorum yapmış işte. m pakette adaptif led standart flan diyor. nerde o günler boşa para mı verirdik :)

3 gündür bende bir inceleme videosu çektim arkadaşlar sonuna geldim sayılır, biraz amatör bir ruhla oldu ama tadı orda artık.

özellikle bir kullanıcı olarak kendi aracımın tanıtımı gibi oldu ama ufak tefek bilgilerde verdim. bugun bir aksilik olmazsa paylaşacağım sizinlede.

takipte kalın. :)

https://www.instagram.com/alpinewhite_g30_mpack/

• Cedorzc C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Foruma yeniyim, dun istinye ye ugramisdim; 530xi, prestige; navigasyon (paket demedi ama navi paketdeko herseyi saydi); adaptive suspansiyon 396-399 bandina birakiyorlar... ilgilenen varsa detayli teklifim var(489 dan iniyor)

• Maksimum 5.30 larda %3 5.20 lerde %5 indirim uyguluyorlar. 489 den 399 inmeleri imkansız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 530Xi-Prestige e ozel indirim var dediler 80bin civari; 530i ler daha pahali..

Ayrica 520i, Mpaket; luxury paketli bir araba vardi 350 fiyat tagli; ona genis ekran(navi paket) ekleyip 330 civarina birakiyorlar.

Aradaki 70 bin farka; 530xi daha mantikli; hem daha dolu ustune adaptif suspension.. Farler Led ama adaptif Led degil.

• galloperrr G kullanıcısına yanıt
    Dusunuyorsani direk alin derim; imkansiz dediginiz yapmislar, kampanya dun baslamis; kendim bizzar gittigim icin bilgi kesin; dedigim gibi elimde teklif var tabi ustune indirimli degeri yazmiyorlar ama giden arkadaslar teyit edebilir. Sadece 530Xi-prestige araclarda gecerli; yaklasik bir haftaya elinize gecer dediler.. hatta F30 320D arabamada fiyat aldim, ama butcem uygun degil..

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.