Şimdi Ara

BMW 5 SERiSi G30- (335. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: yildiran , dentist-1
2 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.714
Cevap
111
Favori
590.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tcoRED T kullanıcısına yanıt

    Hayır bayiden aldığımız gibi bir değişiklik yok.

  • SuresnesKackını S kullanıcısına yanıt

    Evet.Arka tamponun yada bagajın iki yan duvarında olur.

  • D.Baran kullanıcısına yanıt

    Mesajınızı gelen kutusunda görüyorum ama telefonda açılmadığı cevap veremiyorum. Haftasonu seyahatim bitince laptopa erişmiş olacağım

  • SuresnesKackını S kullanıcısına yanıt
    İstanbulda yaşıyorsanız basit bir şekilde uygulama yapan yer var kör nokta için. Bende kendi aracıma yaptırmıştım.
  • hawkss kullanıcısına yanıt

    Firmanın bilgilerini verir misiniz

  • Selamlar 2017 model bir 530 i xdrive almak uzereyim araç executive m sport sanirim ancak executive ve normal m sport arasindaki farklar nedir acaba alırken yanılmayalim
  • cupra_mann902 C kullanıcısına yanıt

    net sabit farklar yok aslında diğer markalardaki gibi ama;

    Next100 paketi (3 temalı hayalet kadran, büyük navigasyonlu NBT ekran, jest kontrollerle yani el hareketleriyle ses açıp kapama şarkı istasyon değiştirme arama yanıtlama reddetme)

    Elektrikli hafızalı ısıtmalı baldır destekli deri recaro koltuk

    Çarpışma önleme (Dörtlü flaşör tuşunun yanında tuş)

    Harman kardon (arka kapılar ve ön köşe çıtalarında harman kardon yazılı hoparlör)

    Ve belki adaptif led farların olması lazım (selektör kolunda dikine basılan ikinci bir tuş daha)

  • onurarmutcuoglu kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler

  • Bmw connect için ne düşünüyorsunuz? Bizim araçlara bir dönüşüm apartatı ile falan gelebilir mi ?

  • bigboss_3x kullanıcısına yanıt
    BMW Türkiye gelmez diyor. Ama bizim çocuklara engel gösterin onlar aşarlar.
  • sahin181 kullanıcısına yanıt

    Sanırım 2024 Nisan sonrası araçlara getirdiler hep. Bu saçmalık adam 2024 Martta aynı aracı almıs onda bu özellik yok. 23 temmuz da g30 aldık onda yok buyuk sacmalık

  • Arkadaşlar,


    Son zamanlarda Aktif Acil Fren Fonksiyonu çalışmayanlar var mı? :)


    Yine bir bmw klasiği,nasıl konfor koltuk ayarı (Araç durunca otomatik koltuk ayarının değişmesi-ileri geri gitmesi) bir anda yok olduysa benim ve babamın aracında artık acil fren fonksiyonu çalışmamaya başladı.Ne oluyorda bu özellikler kapanıyor aklım almıyor..


    Bana ilk söyediğinde sensör problemi olarak yorumlamıştım ama bugün bende bir kontrol edeyim dedim,otoparkta geri geri gittim neredeyse duvar ile aramda 1cm kaldı araç hala fren ile müdahele yapmadı.


    Bugün kendi aracını Borusan'a götürdü,güncelleme yapmamız gerek demişler,yoğun olduğu içinde bırakamamış,bu hafta bırakacak güncellemeye,bakalım sorun çözülecek mi görücez.


    Işin kötü tarafı eğer sorun yazılımsal ise ben maalesef güncelleme yapamayacağım araç yazılımlı ve güncelleme ile Ecu unlock tekrar locked hale geliyor.


    Durduk yere iki tane özellikle nedense araçtan kaybolup gidiyor :) Yarın bir gün şerit takip-ısıtma koltukta çalışmamaya başlarsa hiç şaşırmıcam.





  • Devoin kullanıcısına yanıt

    İMZA..

  • Arkadaşlar merhaba 2018 520i alma arefesineyim. Araba ilk sahibinden ve tamamen borusan bakımlı M sport donanım. 138bin kmde araba. Sahibi de çok yakın tanıdığım iş arkadaşım. Düzgün kullanıldığından emin olduğum bir araba. Konuyu baya okudum çok büyük sorunlar ile karşılaşan yok o yüzden biraz cesaretlendim. Ben de yetkili serviste bakıma devam etmeyi düşünüyorum. Yakın ve orta vadede başıma çok iş açar mı. Yıllık 30 35 bin km yol yapıyorum. 200bine kadar 2 yıl binerim diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardtouch -- 8 Ekim 2024; 23:31:47 >
  • Hardtouch kullanıcısına yanıt

    Yetkili servisten devam edin, ufak tefek su hortumları ve o-ring contası su kaçakları motor takozları hariç derdi olmaz.

  • onurarmutcuoglu kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim. Aldıktan sonra serviste sorun çıkartabilecek hortumları elden geçirmekte fayda var o zaman. İlk başta biraz para harcayıp sorunsuz dertsiz hale getirmeyi gözümde büyütmüyorum.

  • Sıfır kilometre aldım. 125.000 km civarı motor hararet yaptı; ilk ve son defa yolda kaldım. Yetkili servisin 150 metre ilerisindeki trafik ışığında. Yol kenarına park ettim motorun soğuması için. Yakındaki kebapçıya yürüdüm, akşam yemeğini hallettim. Kebapçı çıkışı motor soğumuştu; aracı yetkili servise sürdüm; güvenlik görevlisine teslim ettim (Pazar günü). Aslında teknik olarak yolda kalmadım; aracı sürebildim.

    Soğutma sisteminin bazı boruları, soğutma sıvısı kabı, haa bir de radyatörde delik vardı; sıvı kaçırıyordu; bir de radyatör değişti. 20 binden fazla kilometre yaptım tamirden bu yana; soğutma sistemi düzgün çalılıyor.

    Demem odur ki 120+ bin kilometrelerde soğutma sistemini elden geçirme/tamir durumları olabilir. Motor harareti durumunda servise yakın olmanız temennilerimle, keyifli sürüşler cümleten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 11 Ekim 2024; 14:1:12 >
  • hawkss kullanıcısına yanıt
    Bugün yazılım güncellendi. Tahrik sistemi bilhassa. Herhalde emisyonlarla ilgili. Motor gücü düşerse güncellettiğime pişman olurum. Aracın kendi navigasyon haritası artık 2024 güncel. O güzel oldu. Şimdi 1 aylık benzin tüketimi ortalamasını gözlemleyeceğim. An itibarı ile 1 litre benzin ile 9,5 kilometre yol yapıyor. Bunu not edeyim.

    Auto-Start-Stop da by default Off konumda. Motoru yıpratan bir özellik. Sırf emisyonlar azalsın diye yapılmış. Her defasında düğmeye basıp Start-Stop olayını devre dışı yapmaktan bıkmıştım. İyi oldu. Güle güle Start-stop. Çok gereksiz bir teknoloji. Bilgi için video aşağıda:






    Tüketim:


    BMW 5 SERiSi G30-


    360-kameradaki aracı temsil eden gümüş G30 görsel de son yazılımda güncellenmiş sanki; daha böyle keskin hatlı ve sportif geldi gözüme; yanılıyor olabilirim ama öyle algıladım:


    BMW 5 SERiSi G30-



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 16 Ekim 2024; 13:40:50 >




  • Merhaba, yakın tarihte kasko yaptıran oldu mu?
  • Mrb,
    2018 520i aracım var, 2 aydır kullanıyorum.
    En az 4-5 depodur test ediyorum ve hep anı sonucu alıyorum.
    Aracım yol bilgisayarında 10 litre gösteriyor, ama karma petrolden yakıt aldıgımda litre olarak km ye bölüyorum 8 litre çıkıyor.
    12 litre yol bilgisayarı gösteriyor, şehir içi 10 litre yakıyor, petroldeki aldıgım litreye göre. Acaba nedir bunun sebebi, başına gelen varmıdır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servet_47 -- 13 Ekim 2024; 11:21:12 >
  • 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.