Şimdi Ara

BMW 5 SERİSİ F10 (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
115
Favori
812.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş
  • Yeni 5 serisini farklı zamanlarda arkadaşımla 3 kez test ettik.Üçünde de 170-180 km hızlardan sonra aracın stabilitesinde azalma , rüzgardan etkilenme gibi ciddi sıkıntılarla karşılaştık.Açıkçası ben bu sınıfta ve fiyatta bir araçtan beklediğim yüksek hız güvenini yakalayamadım.Direksiyonda sürekli düzeltme yapma gereği sıkıntı vericiydi.ne bileyim ben ok gibi gideceğini sanmıştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 2011 temiz 520d bulunup alinmasini onerir misiniz 145-150 civarina buluna biliyor simdi yazin makyajli geliyor bu 2. Ele yansir heralde birde yeni e180 var onuda dusunuyorum aslinda ama yakit konusunda tabularim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir ama ben olsam garantisi en az 6 ay daha devam eden bir 520d almaya özen gösterirdim.çünkü ikinci el riskli iş. Her türlü kazasına baktırırsınız ama mekanik ve elektronik arızalar 2.el araç alırken hemen ortaya çıkmıyor. En az 6 ay garantisi olan bir araçta sorun yaşamanız düşük ihtimal çünkü zaten bir sıkıntı çıkarsa ilk 3 ayda yüzde 95 çıkar.(Satıcının gizlediği ayıplar)

Line işine girmeleri bence iyi olmuş....Donanım işi biraz daha anlaşılır hale gelmiş...

http://www.bimmerpost.com/goodiesforyou/f10/lci/F10-5er-LCI-Catalog.pdf

Orijinalden alıntı: w.antilles

Makyajlı F10 un kataloğu......

Line işine girmeleri bence iyi olmuş....Donanım işi biraz daha anlaşılır hale gelmiş...

Hocam ben su anki ile makyajli yi karsilastiriyorum pek bir fark goremiyorum goze carpan degisen seyler neler eklenen line lar disinda mesela dis tasarimda pek bir sey goremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamorfik87

quote:

Hocam ben su anki ile makyajli yi karsilastiriyorum pek bir fark goremiyorum goze carpan degisen seyler neler eklenen line lar disinda mesela dis tasarimda pek bir sey goremedim

Evet üstat;

Otomobille pek alakası olmayan bir kişi makyajı zor fark eder. Aslında BMW nin bu huyunu seviyorum. Makyajda araçla pek oynamayarak makyajsız araç sahiplerini de pek üzmüyor.
    Araçta pek değişiklik yok, biraz motor hafifçe elden geçmiş gibi. Maksimum süratlerde ufak artış var. Aerodinamik iyileştirmeside olabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metamorfik87

quote:

Evet üstat;

Otomobille pek alakası olmayan bir kişi makyajı zor fark eder. Aslında BMW nin bu huyunu seviyorum. Makyajda araçla pek oynamayarak makyajsız araç sahiplerini de pek üzmüyor.
    Araçta pek değişiklik yok, biraz motor hafifçe elden geçmiş gibi. Maksimum süratlerde ufak artış var. Aerodinamik iyileştirmeside olabilir.

hocam ben otomobilde anlayan biriyim ve ilgi ile takip ederim fakat ben sana motor veya ic tasarimi sormadim dis tasarimi sordum dis tasarimda birkac oynama olmali ki o araba satsin far yapisi vb seylerde oynama olmali ki o arabanin makyajli oldugu anlasilsin yoksa gidip 2. el almak daha mantikli disardan bakan bu arabanin makyajli olup olmayacagini dis tasarimdan anlayacak yani degisiklik olmadiktan sonra ne geregi var makyajli almaya su anki motorda gayet yeterli ve isteneni veriyor

• Merhabalar bmw liste fiyatında geçen mebla 520d'nin hangi donanım paketi için geçerli ? türkiye, comfort ?
    bir de opsiyonel donanımların fiyat listesi var mı ?

Orijinalden alıntı: cetiner19

Merhabalar bmw liste fiyatında geçen mebla 520d'nin hangi donanım paketi için geçerli ? türkiye, comfort ?

sitedeki bmw ni tasarla bölümünde fiyatla ilgili her şey mevcut zaten. Ordan tasarlayıp üstüne Borusan indirim oranını (eğer varsa) ekleyin, size verecekleri fiyata ulaşmış olursunuz.

Orijinalden alıntı: sepulturgay

quote:

Orijinalden alıntı: cetiner19

Merhabalar bmw liste fiyatında geçen mebla 520d'nin hangi donanım paketi için geçerli ? türkiye, comfort ?

sitedeki bmw ni tasarla bölümünde fiyatla ilgili her şey mevcut zaten. Ordan tasarlayıp üstüne Borusan indirim oranını (eğer varsa) ekleyin, size verecekleri fiyata ulaşmış olursunuz.

teşekkürler hocam çok mutlu oldum

Ne demek oluyor bu? gazdan çekince boşa alıp kontak mı kapatıyor yoksa sadece boşamı alıyor eğer öyle ise müthiş bir özellikmiş gibi lanse etmeleri

Orijinalden alıntı: intikam91

Yeni 5.20 inin reklamında şu ibare geçiyor
    "Ayağını gazdan çekmesiyle, aktarma organlarının motordan ayrılması sağlanarak yakıt tüketimi asgari seviyeye indiriliyor "

Ne demek oluyor bu? gazdan çekince boşa alıp kontak mı kapatıyor yoksa sadece boşamı alıyor eğer öyle ise müthiş bir özellikmiş gibi lanse etmeleri

O iş o kadar basit değildir hocam
    Ayağınızı gazdan çekiyorsanız zaten gaza basmak istemiyrsonuz o ara neden yakıt tüketmeye devam etsin ki arac, gaza tekrar bastığınızda ise aynen devam edecek yoluna, önemli olan tepkime süreleri nedir, sarsıntı, konforsuzluk vs yaratıyor mu
    BMW tebrik ederim verimlilik anlamında çok iyi işler çıkartıorlar son dönemlerde.

Facebook BMW Sahipleri Grubuna Üye Oldun Mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: alwaysfc

quote:

Orijinalden alıntı: intikam91

Yeni 5.20 inin reklamında şu ibare geçiyor
    "Ayağını gazdan çekmesiyle, aktarma organlarının motordan ayrılması sağlanarak yakıt tüketimi asgari seviyeye indiriliyor "

O iş o kadar basit değildir hocam
    Ayağınızı gazdan çekiyorsanız zaten gaza basmak istemiyrsonuz o ara neden yakıt tüketmeye devam etsin ki arac, gaza tekrar bastığınızda ise aynen devam edecek yoluna, önemli olan tepkime süreleri nedir, sarsıntı, konforsuzluk vs yaratıyor mu
    BMW tebrik ederim verimlilik anlamında çok iyi işler çıkartıorlar son dönemlerde.

arkadaşım bana izah edermisin boşa almak ile, motor ile aktarma organı arasındaki bağlantıyı ayırmak arasında ne fark var benim kafam basmıyor

Araçlarda cut off sistemi olduğu için viteste gaza basmaz iken boşta yaktığından daha az yakar boşa aldımı daha fazla yaklar.

Ha şöyle bir sistem yaptılarsa onların ellerinden öperim. Boşa aldığı zaman aynı anda motoru tamamen durduruyor ise en ekonomik çözüm olmuş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intikam91 -- 21 Temmuz 2013; 14:46:47 >

• Bmw 520d special edition siyah renk. Makyazsıj kasa. 2013 model. 70125 euroya bırakıyor servis sizce nasıl ???

Orijinalden alıntı: servet_47

Bmw 520d special edition siyah renk. Makyazsıj kasa. 2013 model. 70125 euroya bırakıyor servis sizce nasıl ???

Mtv ve tescil fiyatlari icinde ise iyi fiyat!

Haziran sonunda fiyat 75.000€ iken bir hafta Euro kurunu 2.3590TL, Euro kuru yükselince sonraki hafta ise 2.4290TL'ye sabitlemişlerdi. Ben de 2.3590 Euro kurundan aldım. Size verdikleri fiyat güncel Euro kurundan hemen hemen aynı. Bence de güzel fiyat.

Normal şartlarda Borusan'ın verdiği fiyata tescil işlemleri ve MTV dahildir, en azından benimki için öyleydi.

Orijinalden alıntı: servet_47

Sa. Arkadaslar bugün itibariyle 520d special edition ile aranıza katıldım. 70100 euroya aldım siyah renk. Fiyat nasıl sizce

Nick + mesaj uyumu.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.