Şimdi Ara

BMW 5 SERİSİ F10 (240. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
115
Favori
812.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş
    asıl biz teşekkür ederiz verdiğiniz değerli bilgiler için
    Bu aracın ederi 220 hocam hadi çok içinize sindi diyelim 2-3 daha eklersniz.. Ben aracımı almama rağmen alışkanlık oldu hala bakıyorum f10lara.. Örnek verecek olursam geçen Maraştan temiz bir araç konuldu malum siteye 40 binde 215 binden ve 1 gün sonra ilan gitti muhtemelen 210a satılmıştır.. Böyle fırsatları bekleyin derim..

Bir de aklınızda olsun hemen her satıcı ilan fiyatından ort.10 bin düşüyor

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-2016-model-30.000-km-boyasiz-687887697/detay/

• Bu arada bekbars kampanya yapmış bulunduğum yerde seramik kaplama 1200 tl artı iç detaylı temizlik hediye (ahtapot mu ne deniyor onla yapıyorlarmış) .. Ne dersiniz uygun mudur ?Daha önce hiç seramik kaplama yaptırmadım faydası oluyor mu söylendiği kadar..

Orijinalden alıntı: AkifKarabulut

asıl biz teşekkür ederiz verdiğiniz değerli bilgiler için
    Teşekkür ederim hocam bundan sonra izin vermeyecegım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AkifKarabulut A kullanıcısına yanıt
    Birkaç ay önce Ankara Borusanda seramik kaplattım benim gran turismo ya. Araç dehşet neşet oldu.

Güle güle kullanın ben de yaptırmaya karar verdim genel olarak çok güzel yorumlar var.. Bir de carbon siyah olunca insan mecbur kalıyor :)

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Bozarlar. Güvenliğe yaklaşıp dokunma sen ben açıp kapatacağım dersin hocam
    Geçen birisi abarttı gerçekten gıcık oldum, dikkat edeceğim artık

Orijinalden alıntı: fastforyou

Geçen birisi abarttı gerçekten gıcık oldum, dikkat edeceğim artık

Alıntıları Göster
    Belki hatırlayan vardır, eskiden AVM girişlerinde kimse bagaja falan bakmazdı, insan gibi güzelce girerdik. Hey gidi hey

Orijinalden alıntı: asi_

Executive luxury line icin arastirmalara basladik. Yakinda aranizda olacagim umarim. Yorumlari ve tecrubeli arkadaslarin paylasimlarini zevkle takip ediyorum.
    Hocam mediterrean blue inanılmaz yakışıyor luxury ye.. Tabi biraz iddialı bir renk herkesin tercihi olmayabilir..

• Bu kare ekranlı modellerde flac türü müzik oynatmak mümkün mü USB üzerinden?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&amp;#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum
  • Herkese iyi forumlar.

bmw 520i premium bakıyorum 2. el
    daha önce bmw araç kullanmadım. bu forumdan okuduğum kadarı ile şunlara dikkat etmek gerek:

-Bagajın bir anda açılıp cama doğru sertçe vurması (forumda birisi bahsetmiş kronik sorun olarak)
    -klima radyo vs. kontrol düğmeleri ve etraftaki parlak trimler kolay çiziliyor ve boyasına dikkat
    -VIN numarasi ile fabrika çıkışı donanımları kontrol

Bunların dışında 2.el F10 alırken özellikle dikkat et diyebileceğiniz neler var?

Herhangi bir ekspertiz firması kaporta dışında araba ile oynama varsa anlar mı. yazılım vs yapılıp yapılmadığını alnar mı mesela?

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: antisilence

Herkese iyi forumlar.

bmw 520i premium bakıyorum 2. el
    daha önce bmw araç kullanmadım. bu forumdan okuduğum kadarı ile şunlara dikkat etmek gerek:

-Bagajın bir anda açılıp cama doğru sertçe vurması (forumda birisi bahsetmiş kronik sorun olarak)
    -klima radyo vs. kontrol düğmeleri ve etraftaki parlak trimler kolay çiziliyor ve boyasına dikkat
    -VIN numarasi ile fabrika çıkışı donanımları kontrol

Bunların dışında 2.el F10 alırken özellikle dikkat et diyebileceğiniz neler var?

Herhangi bir ekspertiz firması kaporta dışında araba ile oynama varsa anlar mı. yazılım vs yapılıp yapılmadığını alnar mı mesela?

teşekkürler
    Bende daha önce BMW sahibi olmadım, çok da araştırmamıştım. Passat dan sıkıldım değişmeye değer olarak 5 serisi BMW 2.el mümkünse dizel satın alma kararı verdim ama bilinçsiz bir müşteri olduğumdan 5 serisinin hangi modelinde ne standarttır. Ya da model sıralaması hangi şekildedir bilmiyorum.

Forumda bilgili bir arkadaş bize özet geçse çok makbule geçerdi. Yani şu donanım 2.elde tercih edilendir vs. Şu km den sonra şunların değişmesi gerekir çok masraflıdır. Şu yıl üretilenlerde şöyle bir sıkıntı var gibisinden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 2014 7. Ay dan sonra üretimlerde Bluetooth dan müzik dinleyebilirsiniz. Piyano black Mayback da da çizilir. Arka bagaj çarpsa ne çarpmasa ne takılmayın, F10 benzinli tam fiyat performans aracıdır..

• Donanım konusu diğer markalar gibi değil bmw merc ve audi de arabaya göre yorum yapılabilir ancak dolu veya boş diye mesela benim aracımı sattıgım kişi al satçıydı şuan aracı executive plus diye satıyor premium olmasına ragmen

Orijinalden alıntı: tolgao2000

2014 7. Ay dan sonra üretimlerde Bluetooth dan müzik dinleyebilirsiniz. Piyano black Mayback da da çizilir. Arka bagaj çarpsa ne çarpmasa ne takılmayın, F10 benzinli tam fiyat performans aracıdır..
    2014 7. aydan öncekilerde bluetooth ile bağlanıp cep telefonumdaki spotify'dan veya youtube'dan müzik dinleyemiyor muyuz yani? ve bluetooth üzerinden telefon görüşmesi de mi yapılamıyor?

Doğru dedin mayback de çizilir. titiz ve dikkatli bir kullanıcı değilse.

"Arka bagaj çarpsa ne çarpmasa ne" derken ne demek istediğini anlamadım. cama çarpıyor diyor adam yani cama zarar verebilir olarak yorumlamıştım ben.

Orijinalden alıntı: stornado

Bende daha önce BMW sahibi olmadım, çok da araştırmamıştım. Passat dan sıkıldım değişmeye değer olarak 5 serisi BMW 2.el mümkünse dizel satın alma kararı verdim ama bilinçsiz bir müşteri olduğumdan 5 serisinin hangi modelinde ne standarttır. Ya da model sıralaması hangi şekildedir bilmiyorum.

Forumda bilgili bir arkadaş bize özet geçse çok makbule geçerdi. Yani şu donanım 2.elde tercih edilendir vs. Şu km den sonra şunların değişmesi gerekir çok masraflıdır. Şu yıl üretilenlerde şöyle bir sıkıntı var gibisinden.

Alıntıları Göster
    premium ve comfort arasındaki bariz fark VAKUMLU KAPILAR ve HAYALET GÖSTERGE olsa gerek ki bütün ilanlarda bunlar varsa büyük punto yazılmış hep :))

2015 ve üstü modellerde bir de ek olarak ELEKTRİKLİ OTOMATİK BAGAJ var sanırım.

tecrübeli arkadaşlar daha detaylı yazacaktır.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.