Merhaba forum sakinleri benim sizlere bir sorum olucaktı... Yaklaşık 1.5 senedir garajda yatan 1996 model 5.25 aile yadigarı aracımız var. Bu araba son 5 aydır hiç çalıştırılmadı sadece garajda öle durdu yaşımı doldurup ehliyet almam neticesinde bu araba bana hediye edildi.. Ailem bana halledicez dedi bakım olsun sorun olsun fakat ben en azından arabaya bi oturmak istiyorum :D Sorunum şu aracın aküsü bitik çalıştırılsa tekrardan dolucak akü sıfır idi çünkü fakat akü bitik olması neticesinde kapılarda açılmıyor anahtar sadece sürücü bölümününkini çeviriyor fakat o kapınında dili bozulmuş sanırım çok az kol boş çeviriyor.. Bu sorunu nasıl halledebilirim ? Son sorum ise bu araç LPG li idi bu arabayı çalıştırma servise götürmek için bir yol alma durumu olsa lpg li olduğu için doğal olarak benzinle çalıştıracağız fakat lpg hatları araca takılı olduğundan bir sorun olur mu yanma veya alev alma gibi.. Bilir kişilerden yardım bekliyorum çok teşekkür ederim hayırlı günler :) Aracın resminide koyabilirim..
Arbanın kapılarını akü takviye ederek açtım fakat lpg li olduğu için tedirginim bir sıkıntı olur mu acaba çalıştırmayı denesek ?