Şimdi Ara

BMW 5.25 2015 kasa ederi ne ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar 5.25 xDrive 2015 kasa , 130k km'de hatasız boyasız , otomatik , luxury paket sınıfının en dolusu , içi deri kaplama , 5.25 serisinin en dolusu ama sadece ekran küçük geniş ekran değil bunun için adam 430k istiyor eder mi o kadar ? ortalama ederi nedir sizce ?

ithal olanlar zor elden çıkıyor bayilik ürünü daha iyi felan diyen de tam olarak ne oluyor bunlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drjacob -- 1 Temmuz 2020; 22:2:3 >

• Merhabalar

Yeni konu nasıl açacağımı bilemediğim için buraya yazdım. 2012 5.25 xdrive ım var. Direksiyonu araç durduğu yerde veya hareket halimde iken çevirirken belli bir noktada sadece tek bir tak sesi geliyor. Fikri olan var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sefa1972

Merhabalar

Yeni konu nasıl açacağımı bilemediğim için buraya yazdım. 2012 5.25 xdrive ım var. Direksiyonu araç durduğu yerde veya hareket halimde iken çevirirken belli bir noktada sadece tek bir tak sesi geliyor. Fikri olan var mıdır?
    ben aldım 5.25'i ama öyle bir sorun yok
  • bir arkadaşım geçen hafta aldı, 2014 model, sedefli beyaz, boya ve hasar kaydı yok, 96.000 kilometrede. fiyat 390.000 TL
  • nebel N kullanıcısına yanıt
    14 kasa o fiyatsa normaldir o zaman
  • 440 bandındadır diye tahmin ediyorum şuan. bende 14 premium+ nbt+elektrikli bagaj vardı 120 binde boyasız hatasız şuan 380-90 falan o sizinkide dedigim rakamlardadır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toxicated

440 bandındadır diye tahmin ediyorum şuan. bende 14 premium+ nbt+elektrikli bagaj vardı 120 binde boyasız hatasız şuan 380-90 falan o sizinkide dedigim rakamlardadır
    anladım teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.